konradbryw 09.01.04, 07:15 Więc ja dziś rano wstałem i już od 10 minut w pracy jestem. A potem weekend. Miłego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
catalina1 Re: kto rano wstaje... 09.01.04, 07:51 ... ten marznie ;-) Ja też w pracy już jestem ;-) I to po śniadaniu ;-) I czas się zabrać za pracę, więc pewnie mnie zaraz przywali to co na mnie czeka i nie będę miała czasu tu zajrzeć. Więc miłego dnia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: kto rano wstaje... 09.01.04, 08:26 Ten jak ślimok wygląda. Ja tez dzisiaj będę raczej zajęta, przynajmniej jak juz wypiję kawę. Więc na wszelki wypadek miłego dnia :) Dzi PS. Dlaczego Wy się cieszycie "że weekend", zawsze wtedy, gdy mnie czeka szkoła?! Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: kto rano wstaje... 09.01.04, 08:47 the_dzidka napisała: > PS. Dlaczego Wy się cieszycie "że weekend", zawsze wtedy, gdy mnie czeka > szkoła?! Bo my się lenimy, a nie uczymy. No, powiedzmy. :D Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: kto rano wstaje... 10.01.04, 10:57 od 7:30 na nogach; od 9 przy kompie... jak skończę to dam znać... najprawdopodobniej bedzie już ciemno :0 Odpowiedz Link Zgłoś