Gość: kubek IP: 192.168.5.* 05.02.02, 11:54 Nie wiem czy to bocian przyleciał, ale coś jest na rzeczy bo u sąsiadów pojawiło się malutkie dziecko! Drze się i kwili ! Ale nie bez przerwy. Może chłopiec a może dziewczynka. Nie wiem. kubek&arapski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mag_nolia Re: Bocian! Bocian! 05.02.02, 11:55 to słodko u tych Twoich sąsiadów...zamień się teraz w butelke mleka ze smokiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubek Re: Bocian! Bocian! IP: 192.168.5.* 05.02.02, 12:02 Ee nie, ja zostanę kubkiem i niech sobie ze mnie pije młoda mama, a to małe cycuszkiem a nie smokiem. Smacznie , pewnie i ładniejsze od smoka! kubek&arapski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x®♂∞♀ Re: Bocian! Bocian! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.02.02, 12:17 mcmok! Uratowani! Bociuś! [sexmisja] Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Bocian! Bocian! 05.02.02, 18:12 ale z bociana bigosu nie zrobisz, a bocian bigosu moze narobic:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Bocian! Bocian! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.02, 18:28 Bocian? Najpierw ludzie narobią bigosu i na bocianka zwalają:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Bocian! Bocian! 05.02.02, 19:10 -Bociek, bociek- skoro on tu zyje to my tez mozemy zyc! -Uwazaj, bo tu moga byc promile! -o jaki ladny odkurzacz i jaka ma mila pania! -Lamia, to Twoja pierwsza meska decyzja w zyciu! -Dzien dobry- czy zastalem Jolke? -Kopernik tez byla kobieta- a moze Curie Sktodowska tez? -nie cieszcie sie, jutro tez wam uciekniemy! -zzarli nasze swiete jablka zasadzone reka pramatki! -jakie bylo to haslo do uruchamiania windy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Bocian! Bocian! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.02, 19:20 Maryś, zyjesz stary dziadu Ty...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Bocian! Bocian! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.02.02, 19:21 a poza tym wszyscy zdrowi?;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś