Dodaj do ulubionych

Adresy @ !!

16.01.04, 14:30
poniewaz wszyscy dobrze wiemy jak dziala poczta gazetowa, dlatego za
przykladem z innych forow, powinnismy spisac swoje, niegazetowe, adresy
mailowe

zaczynam

malen_a@o2.pl
Obserwuj wątek
    • mrouh Re: Adresy @ !! 16.01.04, 16:28
      Malen_a, ja z ostrzeżeniem. Nie zamierzam Ci grozić,o nie:-) Ale jak podacie na
      forum gazety maile to zasypie Was spam. Ja od pół roku 2 razy w tygodniu na
      gazetowego maila dostaję propozycję zainwestowania w jakieś ciemne sprawki w
      Afryce:-) Najlepiej wysłać przez gg albo skorzystać ostatni raz z gazetowej
      poczty. No chyba, że spam nie przeszkadza Ci tak bardzo...

Przezorna Mrouh
      • malen_a dziekuje :-) 16.01.04, 16:47
        hmm...tez prawda, ale akurat to jest takie konto, ze mi nie zalezy
    • kasienka80 Ktore skrzynki mailowe sa the best? 16.01.04, 18:35
      A ktora skrzynke mailowa uwazacie za najlepsza?

Ja glosuje na Wirtualna Polske, bo jestem strasznie zadowolona, nie ma za duzo
      spamow, dziala sprawnie, dosc zadko sa problemy na laczach no i moge sobie
      zmienic wyglad okna na moj ulubiony kolor: rozowy :-))

Onet teraz jest chwilowo fajny, bo ma antyspama, ale podobno to ma byc platne
      czy jakos tak...
      • mocca2003 Re: Ktore skrzynki mailowe sa the best? 16.01.04, 18:39
        Ja tez Kasienko mam skrzynke na wirtualnej i jestem z niej zadowolona .Miałam
        kiedys jeszcze na onecie , ale nie byłam z niej zadowolona . Ta na wyborczej
        też jakos mi nie podchodzi . Mój kolega ze studiów zawsze sie ze mnie nabijał ,
        że mam 3 skrzynki na wypadek gdyby 3 osoby chciały równocześnie do mnie napisać
        • kasienka80 Re: Ktore skrzynki mailowe sa the best? 16.01.04, 18:46
          Ja to rozumiem !!!
          Ja mam na WP i to jest moja glowna skrzynka, mam tez na onecie, ale jej nie
          lubie, bo kiedys zle chodzila no i mam na Yahoo, ktore jest genialne...a no i
          na Hotmailu, ale tylko dlatego, ze potrzebowalam sie dostac na Messengera
          (ktorego i tak teraz nie uzywam, bo Yahoo lepszy)
    • ann.k Re: Adresy @ !! 16.01.04, 18:48
      Nie wiem o co chodzi. Na forum korzystam tylko z poczty gazetowej i nigdy na
      nia nie narzekam. Byc moze korzystacie bezposrednio na stronie i stad wasze
      problemy. Ja mam zalozona na swoim komputerze i zawsze działa.
      • moniqueee Re: Adresy @ !! 17.01.04, 18:52
        Witam ;-)

Fajne to Wasze forum, czesto tu zagladam i sobie czytam, tylko nic do tej pory
        nie psialam :-( Wiec zaczynam :-)
        Ja mam skrzynke na o2 i jestem bardzo zadowolona, bo ma ochrone antywirusowa i
        antyspamowa :-) Ktos tu wspomnial ze lepiej nie podawac swoich adresów - tak,
        ma racje, czytalam o tym, ale jest na to sposob podawać np bez wpisywania @ a
        wpisywać słownie i tak samo z "." ;-)
        Pozdrawiam

Moniqueee

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka