malen_a 16.01.04, 14:30 poniewaz wszyscy dobrze wiemy jak dziala poczta gazetowa, dlatego za przykladem z innych forow, powinnismy spisac swoje, niegazetowe, adresy mailowe zaczynam malen_a@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrouh Re: Adresy @ !! 16.01.04, 16:28 Malen_a, ja z ostrzeżeniem. Nie zamierzam Ci grozić,o nie:-) Ale jak podacie na forum gazety maile to zasypie Was spam. Ja od pół roku 2 razy w tygodniu na gazetowego maila dostaję propozycję zainwestowania w jakieś ciemne sprawki w Afryce:-) Najlepiej wysłać przez gg albo skorzystać ostatni raz z gazetowej poczty. No chyba, że spam nie przeszkadza Ci tak bardzo... Przezorna Mrouh Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a dziekuje :-) 16.01.04, 16:47 hmm...tez prawda, ale akurat to jest takie konto, ze mi nie zalezy Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Ktore skrzynki mailowe sa the best? 16.01.04, 18:35 A ktora skrzynke mailowa uwazacie za najlepsza? Ja glosuje na Wirtualna Polske, bo jestem strasznie zadowolona, nie ma za duzo spamow, dziala sprawnie, dosc zadko sa problemy na laczach no i moge sobie zmienic wyglad okna na moj ulubiony kolor: rozowy :-)) Onet teraz jest chwilowo fajny, bo ma antyspama, ale podobno to ma byc platne czy jakos tak... Odpowiedz Link Zgłoś
mocca2003 Re: Ktore skrzynki mailowe sa the best? 16.01.04, 18:39 Ja tez Kasienko mam skrzynke na wirtualnej i jestem z niej zadowolona .Miałam kiedys jeszcze na onecie , ale nie byłam z niej zadowolona . Ta na wyborczej też jakos mi nie podchodzi . Mój kolega ze studiów zawsze sie ze mnie nabijał , że mam 3 skrzynki na wypadek gdyby 3 osoby chciały równocześnie do mnie napisać Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: Ktore skrzynki mailowe sa the best? 16.01.04, 18:46 Ja to rozumiem !!! Ja mam na WP i to jest moja glowna skrzynka, mam tez na onecie, ale jej nie lubie, bo kiedys zle chodzila no i mam na Yahoo, ktore jest genialne...a no i na Hotmailu, ale tylko dlatego, ze potrzebowalam sie dostac na Messengera (ktorego i tak teraz nie uzywam, bo Yahoo lepszy) Odpowiedz Link Zgłoś
ann.k Re: Adresy @ !! 16.01.04, 18:48 Nie wiem o co chodzi. Na forum korzystam tylko z poczty gazetowej i nigdy na nia nie narzekam. Byc moze korzystacie bezposrednio na stronie i stad wasze problemy. Ja mam zalozona na swoim komputerze i zawsze działa. Odpowiedz Link Zgłoś
moniqueee Re: Adresy @ !! 17.01.04, 18:52 Witam ;-) Fajne to Wasze forum, czesto tu zagladam i sobie czytam, tylko nic do tej pory nie psialam :-( Wiec zaczynam :-) Ja mam skrzynke na o2 i jestem bardzo zadowolona, bo ma ochrone antywirusowa i antyspamowa :-) Ktos tu wspomnial ze lepiej nie podawac swoich adresów - tak, ma racje, czytalam o tym, ale jest na to sposob podawać np bez wpisywania @ a wpisywać słownie i tak samo z "." ;-) Pozdrawiam Moniqueee Odpowiedz Link Zgłoś