jetbang 18.01.04, 14:06 "wkrótce" lato i co zamierzacie robić z wakacjami ew. urlopem ???? ja mam ogromną chęć pojechać na krym. www.anas.lublin.pl/ oferta jest chyba bardzo ciekawa co o tym sądzicie ???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ejno Re: Wakacje !!! 18.01.04, 14:11 W zaleznosci czy dostane moj kochany urlop to chcialabym na Chorwacje ale jak znam zycie to lipa z tego bedzie. Moze Cos blizej tam gdzie mam nocleg za darmo np Krakow. A zreszta choroba wie gdzie. Narazie i brak pewnosci co do otrzymania urlopu i brak fatalny funduszy:) Do lata jednak jeszcze troche czasu wiec sie moze cos wyprostuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Wakacje !!! 18.01.04, 14:20 Ja w tym roku planuję na dłuższy czas wbić się w Śląskie klimaty. W zeszłe wakacje zrobiłem sobie mały rekonesans. Niestety wszystko odbyło się bez ładu i składu, można powiedzieć na wariackich papierach. Zresztą myślałem, że moge liczyć na chłopaka moje siostry a tu okazało się, że on kompletnie ciemna masa wie o swojej okolicy tyle co nic. W tym roku najpierw zakreślę wstępny plan a potem dopiero "wyprawa". No i najważniejsze będę dysponował większą ilością czasu :d. Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Wakacje !!! 18.01.04, 14:29 ja ,jak zwykle do kraju,,,, choc wolala bym gdzies w prawdziwne ciepelko ale remoncik u Mamy,wiec troche z mamy trzeba pomoc.... Odpowiedz Link Zgłoś
izis_2003 Re: Wakacje !!! 18.01.04, 15:09 Mysle że moze Roztocze i jakies jeziorka blizej nieokreslone. Na Roztocze na rowerek tylko jeszcze bagaznik na samochode musze nabyc. A nad jeziorka jak zdam patent i ... Jest jeszcze sporo czasu wiec może coś tam sie skroi. Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Wakacje !!! 23.01.04, 00:52 Czy ktoś mi rozszerzy ten termin: "wakacje", bo nie bardzo pamiętam, o co tutaj się rozchodzi..? Odpowiedz Link Zgłoś
izis_2003 Re: Wakacje !!! 23.01.04, 10:06 Wakacje to jest takie cos jak człowiek nie musi przez pare dni iść do pracy i nie jest przy tym chory albo symuluje ze jest chory celem zdobycia kilku dni wolnych dodatkowo.Wakacje mogą byc letnie i zimowe jak siem chce. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Wakacje !!! 04.03.04, 23:24 A ja juz mam bilecik wykupiony na podroz do rodzinki,juz sie doczekac nie moge,a potem moze nad morze .Zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: Wakacje !!! 05.03.04, 08:59 Spuśćmy zasłonę milczenia... Nie ma wakacji w tym roku. Będzie remont i to wielki. Wypocznijcie za mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Wakacje !!! 05.03.04, 09:24 W góry oczywiście, powłóczyć się po schroniskach i szlakami granicznymi:), moze tez jako instruktor jazdy konnej na jakiś obóz, oczywiście kilkudniowe wypady rowerowe z sypianiem po PTSM-ach, np. szlakiem zamków nadwiślańskich albo wzdłuż wschodniej granicy... Może jakis rajdzik konny... Tyle planów, a urlopu w porównaniu do planów stanowczo za mało!:) Odpowiedz Link Zgłoś
luciferr Re: Wakacje !!! 05.03.04, 09:27 Ech, najbliższy urlop dopiero w przyszłym roku, jak się interesik bardziej rozkręci. Ale i tak mam dobrze, właściwie każde wolne popołudnie mogę poświęcić na spacer nad morzem z szanowną małżonką i potomstwem i taaa, bardzo sobie to chwalę :) Odpowiedz Link Zgłoś
jetbang Re: Wakacje !!! 06.06.04, 13:34 korzystając z okazji że siostra mojej lubej wyjechała do pracy do UK chyba zminią się nasze plany i wyskoczymy do Londynu na piwko i pozwiedzać :-P Piwko oczywiście z mikiem :-DDDD a u Was jak ... ???? Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Wakacje !!! 08.06.04, 16:07 Juz sie nie moge doczekac urlopu!! Jeszcze poltora miesiaca!! Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: Wakacje !!! 08.06.04, 16:15 Plnay wyjazdu nad morze upadły - bop za daleko i za póxno :((( Plan wyjazdu do Kazimierza upadły bo trzeba n gwałt wykańczac lokal :(( Moje wakacje spędze od jutra na wsi na działce - moze chociaż pobliskie jezioro będzie " otwarte"...:((((((((((((((((((((((((((((((((( Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuu.......................................................! Odpowiedz Link Zgłoś
slotna Re: Wakacje !!! 01.07.04, 02:32 'Wakacje', ech... jadę we wtorek do tej cholernej Anglii, jako au-pair, nie wiadomo jak będzie, ale wszędzie straszą, żeby WŁAŚNIE TEGO SOBIE NIE MYŚLEĆ. Ze to wakacje. Więc nie myślę;) Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Wakacje !!! 01.07.04, 19:32 Lepiej nie myśl .. traktuj to jako wakacje, tyle że bardziej aktywne :). Oczywiście życzę Tobie udanego wakacyjnego wyjazdu ... mocy wspomnień, które będziesz mogła z nim uwiązać i jeszcze długo przywoływać je w pamięci :). :D Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Slotna!!! 01.07.04, 20:32 Nie wiem czy wiesz ,ze jest nowe polaczenie Warszawa - Londyn : wizzair.com/pl/index.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
slotna Re: Wakacje !!! 03.07.04, 17:49 Ooo... dzięki, ale juz mam bilet kupiony na autobus. Tylko, że właśnie się rozłozylam;-// To chyba grypa. Wkurzona jestem strasznie. Odpowiedz Link Zgłoś