Dodaj do ulubionych

Uneczko :)))))

07.02.02, 20:12
Tylko Ty ))
Obserwuj wątek
    • Gość: oona Re: Uneczko :))))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 09:40
      hihi
      mała aktualizacja
      :)))
      • kitek1 hi, hi......... 13.02.02, 09:41
        ja sz-czekam:)
        • yess Re: hi, hi......... 13.02.02, 09:42
          łuna nie zapomnij na co men jest przeznaczony :)))
          a tak poza tym to dzien dobry moja droga :)))
          • Gość: oona Re: hi, hi......... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 09:46
            dzien dobry:))
            jeszcze pamietam na co go szykujemy
            ale moge zapomniec.....:))
            • kitek1 Re: hi, hi......... 13.02.02, 09:48
              masz czas do 12-tej,
              a potem ja zaczynam rozrobe:)
          • men_ Re: hi, hi.........Yesska 13.02.02, 10:04
            A Ty znowu z tymi dozynkami , hę ? Bo se obstawę zwiększę :))

Tys to taki pieseczek ogrodnika :)))
            • yess Re: hi, hi.........łuna 13.02.02, 10:07
              nie boj sie łuna bede czuwac nad toba :))))))
              • men_ Re: hi, hi.........Yesska 13.02.02, 10:09
                Ty myslisz o jakims trójkąciku - to teraz to się nazywa dozynkami, hę ?:))kurde
                nie wiedziałem
                • yess Re: hi, hi.........men 13.02.02, 10:11
                  co wy z tymi trojkatami...nastepny sie znalazl.
                  • men_ Re: hi, hi.........Yesska 13.02.02, 10:15
                    Ja ????? Ja tylko z Jedną :))
                    Tylko logicznie rozwiązałem Twój poprzedni wpis, a co już jacyś ten/tego Yessce
                    coś proponowali obrzydliwego, hę ?:))
                    • yess Re: hi, hi.........Yesska 13.02.02, 10:44
                      wlasnie obrzydliwe :) jak mozna o czyms takim pomyslec
                      • men_ Re: hi, hi.........Yesska 13.02.02, 10:46
                        Zalezy o jakim trójkącie mysli Yessinka, hę ?:)) takim co ja ?
                        • Gość: oona Re: hi, hi.........Yesska IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 10:48
                          nas tu czworo na tym watku sie pojawiło
                          osmiele sie zauwazyc,wiec moze nie bedzie jednak problemu?:))
                          • men_ Re: hi, hi.........Yesska 13.02.02, 10:49
                            hę ?:) to zależy :)))
                            • Gość: oona Re: hi, hi.........Yesska IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 10:52
                              no co,1+1+1+1
                              tyle umiem :))
                              • men_ Re: hi, hi.........Oona 13.02.02, 10:58
                                hi, hi - mi chodziło, że to zalezy od układów :))

Ale możemy przejśc do wyższej arytmetyki: silnie, potegowanie, wyciaganie tych,
                                no pierwiastków :)))
                                • Gość: oona Re: hi, hi.........Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 11:18
                                  aaaaaa matematyka
                                  juz mnie nie ma!
                                  :))
                                  • men_ Re: hi, hi.........Oona 13.02.02, 11:28
                                    hi, hi - to może do akrobatyki, jakies tam ćwiczenia na ...:))
                                    • Gość: oona Re: hi, hi.........Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 11:36
                                      zima rozleniwia
                                      ja sobie moze klapne na materac
                                      i poleze,jesli pan od wuefu pozwoli?:))
                                      • men_ Re: hi, hi.........Oona 13.02.02, 11:39
                                        Na brzuszku, hę ? czy na pleckach ?:)))
                                        • Gość: oona Re: hi, hi.........Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 11:42
                                          a na boczku jakby chciała,to nie moze??:))
                                          • men_ Re: hi, hi.........Oona 13.02.02, 11:45
                                            No niby wtedy to najlepiej .., odpoczywać :))) też
                                            • Gość: oona Re: hi, hi.........Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 11:48
                                              tez:))
                                              • men_ Re: hi, hi.........Oona 13.02.02, 11:57
                                                Unka !!!!!!!!!
                                                To nie za wczesna pora, hę ?:)))na to odpoczywanie :)też
                                                Poza tym ja niedługo bede musiał zniknąć i bedę sie pojawiał do 17.00 tylko na
                                                moment (bez skojarzeń z tym momentem :))
                                                • Gość: oona Re: hi, hi.........Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 12:05
                                                  na moment?hihi
                                                  ja bym to inaczej nazwała
                                                  ale za wczesna pora:))
                                                  • men_ Re: hi, hi.........Oona 13.02.02, 12:23
                                                    Przeciez gadał, że bez skojarzeń - to niech bedzie chwila :))
                                                  • Gość: oona Re: hi, hi.........Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 12:30
                                                    i mnie sie własnie bez skojarzen skojarzyło:))
                                                    wpadnie na romantyczna chwilke we dwoje,taak?:))
                                                  • Gość: oona Re: hi, hi.........Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 12:32
                                                    no chyba,ze ktos juz tu zdazy zagoscic
                                                    pod jego nieobecnosc:))
                                                    wtedy bedzie romantyczne "nas troje"
                                                    albo i czworo...kto wie:)))
                                                  • men_ Re: hi, hi.........Oona 13.02.02, 12:36
                                                    No to teraz sie wkurzyłem, naprawdę, O ! :))
                                                  • Gość: oona Re: hi, hi.........Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 12:43
                                                    miało go nie byc???:))
                                                    ja tak sobie do siebie
                                                    zeeee moze yesska wpadnie na kawe
                                                    i plotki
                                                    albo jakas inna kolezanka :)))
                                                  • men_ Re: hi, hi.........Oona 13.02.02, 14:04
                                                    No to dobrze, z kolezankami to nie zdrada :))
                                                    Chyba sie nie pogniewała i pod biureczko schowała, hę ?:)))
                                                  • Gość: oona Re: hi, hi.........Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 14:10
                                                    w szufladzie biureczka sie zamkneła:))
                                                    taka malutka :))
                                                  • men_ Re: hi, hi.........Oona 13.02.02, 14:12
                                                    E tam, włosięta by sie nie zmieściły, albo by sie przycięły :))
                                                  • Gość: oona Re: hi, hi.........Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 14:17
                                                    malowniczo wystają na zewnątrz :))
                                                  • men_ Re: hi, hi.........Oona 13.02.02, 14:32
                                                    A jak szufladka obetnie je, to co to bedzie - oj, ile czasu bydzie trza na
                                                    nowe :))
                                                  • Gość: oona Re: hi, hi.........Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 14:36
                                                    buuuuuu
                                                    Menik nie bedzie czekał az odrosną,
                                                    rzuci:(
                                                    to ja juz wychodze z tej szuflady
                                                    i myk-pod biurko:)))
                                                  • men_ Re: hi, hi.........Oona 13.02.02, 14:43
                                                    A skąd wie, że menik by nie czekał ? Zalezy jeszcze ile (rok-dwa, hę ?:))
                                                    Najwyżej w międzyczasie by miał zgodę na ogladanie się .., etc :))
                                                  • Gość: oona Re: hi, hi.........Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 14:46
                                                    na ogladanie sie za długowłosymi?to tak:))
                                                    ale zadnego etcetera!:)))
                                                  • men_ Re: hi, hi.........Oona 13.02.02, 14:48
                                                    Ale takie długie, sliczne włosięta (z innymi slicznymi dodatkami tęż na ..eta
                                                    np.) to kurde, jak magnes na mena :)) kto by miał siłę go oderwać ?
                                                  • Gość: oona Re: hi, hi.........Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 14:51
                                                    magnetyczny dar przyciagania
                                                    skorpionicy,
                                                    nawet krótkowłosej! :))
                                                  • men_ Re: hi, hi.........Oona 13.02.02, 14:54
                                                    Dobra przemyśle to - dam odpowiedź za dwie godzinki :))

znikam, pa
                                                  • Gość: oona Re: hi, hi.........Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 14:58
                                                    pa pa :))
                                                  • men_ Re: hi, hi.........Oona 13.02.02, 17:16
                                                    no nie wiem, czy wświetle tego wpisu Uneczki na dole mam cos pisac o moich
                                                    przemysleniach ??????
                                                    :)
                                                  • Gość: oona Re: hi, hi.........Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 17:22
                                                    zartowała przecie:))
                                                    oona juz ma takie przewrotne poczucie tego no honoru:))
                                                  • men_ Re: hi, hi.........Oona 13.02.02, 17:28
                                                    Chyba znowu musze sobie nowy wątek założyc - tylko juz nie sfrustrowanego mena-
                                                    to by było za delikatne, O !
                                                    p.s.: i tak już zapomniałem z nerwów, co sobie pomyslałem spiesząc sie spowrotem
                                                  • Gość: oona Re: hi, hi.........Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 17:33
                                                    jak ponizej
                                                    gdzie oon...itd :))
                                                  • men_ Re: hi, hi.........Oona 13.02.02, 17:46
                                                    Ja wróciłem bardzo zadowolony ..:)) z interesów tz. spotkania służbowego ..
                                                  • Gość: oona Re: hi, hi.........Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 17:50
                                                    a oona mu humor zepsuła?:(
                                                  • men_ Re: hi, hi.........Oona 13.02.02, 18:05
                                                    Oj, Uneczka nie może popsuc humorku Menikowi, to byłoby zaprzeczeniem tych
                                                    ślicznych 3 tygodni :)))**
                                                    Tylko czasami się drażni z kocurkiem, tfu z menikiem :)))

p.s.: co do tych krótkich włosków, to nie wiem, musiałabys jakichs innych
                                                    mocnych argumentów uzyć :)))
                                                  • Gość: oona Re: hi, hi.........Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 18:10
                                                    byłoby nudno gdyby nie drazniła:))
                                                    przysypiałby Menik..a tak mu
                                                    od czasu do czasu ciśnionko
                                                    hooop! w góre:)))
                                                  • Gość: oona Re: hi, hi.........Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 18:12
                                                    a włosków nie da!!!!!
                                                    nie da obciąć!!!
                                                    wiec niech spi spokojnie:)))
                                                  • men_ Re: hi, hi.........Oona 13.02.02, 18:12
                                                    Byłoby nudno, gdyby menik od czasu do czasu nie podraznił się z Uneczką - tak
                                                    jak to było od chwili jego powrotu ostatniego, hi, hi
                                                  • Gość: oona Re: hi, hi.........Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 18:19
                                                    tylko niech nie przesadzi:))
                                                    bo ze skorpionami nie ma zartów
                                                    jedno ukłucie i.....
                                                    nie zdąży powiedziec jak Uneczka
                                                    "zartowałem!":)))
                                                    waga jedna domniemana:))

• men_ Re: hi, hi.........Oona 13.02.02, 18:26
                                                    No przeciez gadał, że rybak-wodnik-i-cos tam jeszcze :))
                                                    A skorpionce można wyssać jadek albo zamknąc w złotej klatce/lub pod kloszem
                                                    trzymać :)))
                                                    Niektóre skorpionki tak lubią :))
                                                  • Gość: oona Re: hi, hi.........Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 18:31
                                                    wodnik???????????

pod kloszem to skorpionek sie juz
                                                    nasiedział....
                                                    moze wystarczy?:)))
                                                  • men_ Re: hi, hi.........Oona 13.02.02, 18:36
                                                    A pod czyim kloszem - chyba nie mamusi ?:))
                                                    Chyba nie tamtego pana K , hę ?:)))

nie wodnik .., no przeciez gadał, że meNszyżni spod tego znaku bardzo
                                                    kochliwi ..
                                                  • Gość: oona Re: hi, hi.........Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 18:40
                                                    to waga i juz!
                                                    klosz był mamusi
                                                    a pan K.moze i chciał,moze i by mu sie udało
                                                    gdyby sie jeden zd w okolicy nie pojawił:))
                                                  • men_ Re: hi, hi.........Oona 13.02.02, 18:43
                                                    hi, hi - w czerwcu ????
                                                    No Ty taka duzia (metafora) i pod kloszem mamusi ?:)))
                                                    No to jeszcze powiedz, że mamusia do niedawna jeszcze pilnowała wianka, hę ?:))
                                                  • Gość: oona Re: hi, hi.........Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 18:46
                                                    aaaaa od pilnowania wianka to jakos umywała raczki:))
                                                    jak sie trzymał główki to sie trzymał
                                                    a jak dmuchnął wicher to fruuuuuuuuu....pooo-le-ciał!:))))
                                                  • men_ Re: hi, hi.........Oona 13.02.02, 18:50
                                                    buuuuuuuuuuuuu,
                                                    To mocny ten wicher chyba był :))
                                                    I zimno chyba było na tym powietrzu, hę ?
                                                  • Gość: oona Re: hi, hi.........Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 18:52
                                                    Uneczka czesto zartuje....
                                                    niech wiec jeszcze nie płacze
                                                    bo sie moze okaze ze znowu....:))
                                                  • men_ Re: hi, hi.........Oona 13.02.02, 18:55
                                                    Znowu co ? - odrośnie jak ogonek jaszczurki ???
                                                    buuuuuuuuuuuuu
                                                  • Gość: oona Re: hi, hi.........Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 18:58
                                                    buuuuuuuuu
                                                    płacze razem z nim
                                                    bo co jej pozostało?:(
                                                    sciemniac nie bedzie
                                                    bo i tak sie wyda
                                                    buuuuuuuuuu
        • Gość: oona Kitek IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 09:48
          dobra,wysyłam to co mam
          nie chce mi sie dzwonic do kolegów:))
          • kitek1 oki:)))) 13.02.02, 09:49
            to wykasuj poprezdniego szantaza:)
            • Gość: oona Re: oki:)))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 09:53
              masz szczescie,ze nie zdazyłam przeczytac!
              bo by nie poszło
              • kitek1 dzieki:) 13.02.02, 09:55
                super i spadam na razie,
                buziaczek i milego MENdolenia:)
                • Gość: oona Re: dzieki:) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 09:59
                  ze co niby super,co???:))
                  • kitek1 Re: dzieki:) 13.02.02, 15:38
                    mam glosno powiedziec:)
                    • Gość: oona Re: dzieki:) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 15:52
                      skrzyneczkowo
                      tylko szczerze
                      zniose(prawie)wszystko:))
                      • kitek1 Re: dzieki:) 13.02.02, 16:52
                        oki, jak mi tylko wrazenia ochlona:)))
                        • Gość: oona Re: dzieki:) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 17:02
                          następny ściemniacz!:))
    • men_ Re: Uneczko :))))) 13.02.02, 10:03
      No ładnie, ładnie - i znowu na moim wątku ...
      I to na takim bardzo, bardzo ..:))

Więcej tutaj nie zajrzę, O !:)) hiba
      • Gość: oona Re: Uneczko :))))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 10:09
        ja sobie go z tesknoty zaktualizowałam:))
        dzien dobry:))
        a teraz zrobie to co zrobiłam juz
        Kitkowi,zeby było sprawiedliwie
        i bede miała z głowy-was...:))chiba?:))
        za chwile @
        • men_ Re: Uneczko :))))) 13.02.02, 10:26
          cholera, znowu po równo ?:))
          No to mnie na razie masz z głowy, O ! :))
          Znikam na razie
          • Gość: oona Re: Uneczko :))))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 10:50
            bo wobec Kitka tez musiał byc rewanz:))
            • men_ Re: Uneczko :))))) 13.02.02, 10:58
              No, no - a jaki rewanż, hę ?:))
              • Gość: oona Re: Uneczko :))))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 11:17
                ęciowy :))
                • men_ Re: Uneczko :))))) 13.02.02, 11:29
                  No to po rewanżach, i z głowy, hę ?:)) Śliczny Smutasku :))
                  • Gość: oona Re: Uneczko :))))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 11:35
                    sciemniacz:))))
                    a smutasek na jednym zdjeciu
                    i czasem w zyciu ale nie za czesto:))
                    • men_ Re: Uneczko :))))) 13.02.02, 11:43
                      A co ja niby sciemniam, co ?????:)))
                      • Gość: oona Re: Uneczko :))))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 11:45
                        dobra,dobra,nic,nic:))
                        (bo jeszcze wycofa komplement
                        po namysle) :)))
                        • men_ Re: Uneczko :))))) 13.02.02, 11:54
                          No chyba, że wolisz taką krótka ocenę "super" czy "nio" ?:))
                          • Gość: oona Re: Uneczko :))))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 11:58
                            nie musi byc oceny,
                            nio!:))
                            • men_ Re: Uneczko :))))) 13.02.02, 12:11
                              Ale moge jednak zostawic sobie te moja poprzednia, cioooo ?:))
                              • Gość: oona Re: Uneczko :))))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 12:33
                                nioooo:))
                                • Gość: oona Re: Uneczko :))))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 12:37
                                  bede miała was z głowy miało znaczyc,
                                  ze kobietą forumowo samotną zostane...
                                  moze:((
                                • men_ Re: Uneczko :))))) 13.02.02, 12:38
                                  Nioooo dobrze, dzieki Ci, o Pani :)))
                                  Zmykam na godzinkę, a Ty masz mi byc grzeczna !!!!!:))))
                                  • Gość: oona Re: Uneczko :))))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 12:46
                                    czy ja wygladam na niegrzeczną dziewczynke???:))
                                    no własnie,
                                    nie wyglądam
                                    hihi:)))
                                    • men_ Re: Uneczko :))))) 13.02.02, 14:05
                                      no nie wyglądasz :)
                                      Jedynie na śliczną - bo chyba to nie koleżanka z pracy, hi hi :))
                                      • Gość: oona Re: Uneczko :))))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 14:13
                                        hihi
                                        jakby miała kolezanke na zdj.przysłac
                                        to by sobie jeszcze ładniejsza wybrała:))
                                        albo panią modelke jakąs....:))
                                        • men_ Re: Uneczko :))))) 13.02.02, 14:30
                                          Ściemniara, tfu, tzn. skromnisia :))
                                          • Gość: oona Re: Uneczko :))))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 14:32
                                            nio,od poczatku trzyma image skromnisi:))
                                            konsekwentna!:))
                                            • men_ Re: Uneczko :))))) 13.02.02, 14:35
                                              nioo, i do tego grzeczna, potulna, słucha się starszych (niektórych, tylko tych
                                              czarujących) .., co tam jeszcze, hę ?:))
                                              • Gość: oona Re: Uneczko :))))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 14:41
                                                pogodna,taktowna,wyrozumiała,ciepła,czuła,
                                                serdeczna,umie i lubi słuchac,z poczuciem humoru,
                                                eeeee...co to?
                                                ogłoszenie matrymonialne jej wyszło??:))
                                                • men_ Re: Uneczko :))))) 13.02.02, 14:44
                                                  "i lubi słuchać" SIĘ ??????????? - no to wyszło :)))
                                                  • Gość: oona Re: Uneczko :))))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 14:48
                                                    sie???
                                                    noooo,jak juz polubi i da sie okiełznac
                                                    to mówiła,ze je z reki:))
                                                    taka oddana:)))
                                                  • Gość: Pom Re: Uneczko :))))) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.02, 14:49
                                                    Nawet nie wiesz Menie, jak ranisz moje serce...:)
                                                  • men_ .................. 13.02.02, 14:55
                                                    Uciekam, mam spotkanie słuzbowe :))))
                                                  • Gość: Pom Re: .................. IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.02, 15:02
                                                    hahaha Tylko się pojawiam a Men się zmywa. :)))) Men? a kiedy wrócisz
                                                    dziubdziusiu?:)
                                                  • Gość: oona ZA DWIE GODZINY... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 15:08
                                                    powiedziała Uneczka
                                                    forumowa sekretareczka Mena
                                                  • Gość: Pom Re: ZA DWIE GODZINY... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.02, 15:42
                                                    Unieczko, chyba Ciebie Men jednak zwolni...:) On ucieka ode mnie a Ty Mu taka
                                                    przysługę niedźwiedzią oddałaś:)))
                                                  • Gość: oona Re: ZA DWIE GODZINY... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 15:54
                                                    on i tak mi nie płacił
                                                    za to sekretarkowanie
                                                    wiec co mi tam!
                                                    nie mam nic do stracenia:)))
                                                  • men_ Re: ZA DWIE GODZINY... 13.02.02, 17:14
                                                    no ładnie, ładnie "nic do stracenia", hę ? :(:)
                                                  • Gość: oona Re: ZA DWIE GODZINY... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 17:21
                                                    ze mnie z roboty nie wywali:))
                                                    bo ja sekretarka-ochotniczka-wolontariuszka:)))
                                                  • men_ Re: ZA DWIE GODZINY... 13.02.02, 17:29
                                                    ble, ble, ble
                                                    fruti tuti
                                                    bając to las a nie .., mena (moge przysłać kocura:)
                                                  • Gość: oona Re: ZA DWIE GODZINY... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 17:32
                                                    gdzie oon był ze taki naburmuszony wrócił?:))
                                                  • men_ Re: ZA DWIE GODZINY... 13.02.02, 17:44
                                                    Na obiadku .., słuzbowym ...
                                                  • Gość: oona Re: ZA DWIE GODZINY... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 17:50
                                                    chyba mu nie smakował:))
                                                  • men_ Re: ZA DWIE GODZINY... 13.02.02, 18:01
                                                    A smakował, było miesko, cielelecinka :))

p.s.: bez skojarzeń ...
                                                  • Gość: oona Re: ZA DWIE GODZINY... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 18:13
                                                    niedobrze z Menikiem?
                                                    brak skojarzen?:))
                                                  • men_ Re: ZA DWIE GODZINY... 13.02.02, 18:16
                                                    Może napisał tak, żeby Uneczka sie nie denerwowała,bo i tak szczuplutka, nie ma
                                                    co spalać :)))
                                                    A menika lepiej pilnuj dokładniej - z całej Polski sie zjeżdzają sie panny,
                                                    żeby go porwać :)))albo krzywde zrobic
                                                  • Gość: oona Re: ZA DWIE GODZINY... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 18:22
                                                    ja go własnym ciałem przed krzywdą osłonię!
                                                    własną....tą bez skojarzen:))
                                                  • Gość: abc Re: ZA DWIE GODZINY... IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.02.02, 18:25
                                                    bez tematu
                                                  • men_ Re: ZA DWIE GODZINY... 13.02.02, 18:32
                                                    Oooo, a abc tutaj co ?:)) podgladacze, hę ?:)))

Gość portalu: abc napisał(a):

> bez tematu

• Gość: oona Re: ZA DWIE GODZINY... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 18:37
                                                    men_ napisał(a):

> Oooo, a abc tutaj co ?:)) podgladacze, hę ?:)))
                                                    >
                                                    ciotka przyzwoitka?:))
                                                    przeciez jestesmy grzeczni:))
                                                  • men_ Re: ZA DWIE GODZINY... 13.02.02, 18:31
                                                    Kurde, bo sie pogubiłem - własnym ciałem przed moją krzywdą ?
                                                    Swoim ciałem zasłoni menika ?
                                                    Swoje ciało będzie ciagle miało przy meniku ?:)))

plizzz o tłumaczenie na polski :)))
                                                  • Gość: oona Re: ZA DWIE GODZINY... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 18:33
                                                    przed krzywdą ze strony innych pan
                                                    a zwłaszcza przed taką"przyjemną"krzywdą!:))
                                                  • men_ Re: ZA DWIE GODZINY...Oona 13.02.02, 18:41
                                                    NO i co ? Obiecanki cacanki :)))

Ale trzymam za słowo :)) też
                                                  • onlyania Re: ZA DWIE GODZINY... 13.02.02, 18:35
                                                    ej, menik, wejdz na moment na dziada
                                                  • men_ Re: ZA DWIE GODZINY...Only 13.02.02, 18:39
                                                    spróbuję, ale w chałupie jestem i coś mam jeszcze źle ustawione
                                                  • Gość: oona Re: ZA DWIE GODZINY...Only IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 18:55
                                                    w chałupie siedzi
                                                    buuuuuuuu
                                                    a udawał ze miastowy:((
                                                  • men_ Re: ZA DWIE GODZINY...Oona 13.02.02, 18:57
                                                    No nie znasz tego hasła: internet pod strzechy ?:))
                                                  • Gość: oona Re: ZA DWIE GODZINY...Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 18:59
                                                    a,to dlatego u mnie doma niet intjerneta:))
                                                    standard za wysoki na net:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka