edzioszka 25.01.04, 16:47 oczyszczenie drogą kropelkową, motywacja do czynów heroica przez komercjalizowane ZOZ-y ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kanuk Re: Katarsis 25.01.04, 17:27 siostra Kataru jest Muskatka. a matka Zjednoczone Emiratki. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Katarsis 25.01.04, 19:27 katar konfliktując z katolikiem dochrapał się katarakty ;) PS. hyhy, a zima była piękną tego roku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Katarsis 25.01.04, 20:16 U mnie na północy trzyma dalej, to znaczy jest i nie zamierza odchodzić. Dobry Wieczór :) beło 'a zima była piękną tego roku ;)' Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Katarsis 25.01.04, 20:24 dobryj weczir! :) szczyro witaju Was - osobiście.. niedostatok umyślnego, takoż oddalam się chwilutkowo.. kierunek: całodobowy-miejsce odnowy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Katarsis 25.01.04, 20:26 Spac i dziesz Eda, czy na impreze, bo niejednoznacznie napisalas? I ogolne dobry wieczor. Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Katarsis 25.01.04, 20:48 Ledwo sia pozdrowił,a już żegnac mówią,pora. Zima zimą, ale za piec jeszcze czas Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Katarsis 25.01.04, 21:11 uczestniczę w akcji "samopomoc sąsiedzka krugłyje sutki".. ech, te figielki z obcymi językami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Katarsis 25.01.04, 21:23 Z jakim skutkiem? Dzisiaj eksperymentowalam z plackami. Pare nowych, wlasnego pomyslu mam. Chyba zaloze plackarnie. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Katarsis 25.01.04, 21:29 hyhy, raczej leżenie plackiem, po zdwojonej dawce obiadowej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Katarsis 25.01.04, 21:34 Fajne katarsis, z tego wychodzi raczej > balastis, przystawiłby-sia szkoda, że nie realne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Katarsis 25.01.04, 21:41 najczulsze masaże pobiera się w barze - całkiem reality odczuwalne i wyzwalające homeostatyczne zadowolenie biorcy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Katarsis 25.01.04, 21:43 To to wiadomo. Nie ma milszego miejsca nad bar. No jeszcze lozko. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Katarsis 25.01.04, 21:50 kiedy się z nich korzysta naprzemiennie - toż niezwykle ambitny styl żywotania.. tylko jeszcze trza naleźć sponsora leserki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Katarsis 25.01.04, 21:58 Za nim o ten bar spytam szczegółowiej, Miltoni się przedstawię, kto zacz> stały czytelnik, od niedawna przez mojego umyślnego zachęcony do wejścia na salony za przyzwoleniem Edzioszki- jeszcze raz kłaniam się :) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Katarsis 25.01.04, 22:05 zjawilibyście się kiedy wmjestje - obydwaj jesteście w tejż mansardzie zawszeć mile widziani :) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Katarsis 25.01.04, 22:15 zmykam, probaczte i buwajte zdorowi! na dobranicz Państwu :) Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Katarsis 25.01.04, 22:16 Już lecę ! czem Myler helikopterem :) tylko parametry + namiary i full pary Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Katarsis 25.01.04, 22:17 rolotomasi napisał: > Za nim o ten bar spytam szczegółowiej, Miltoni się przedstawię, kto zacz> stały czytelnik, od niedawna przez mojego umyślnego zachęcony do wejścia na salony za przyzwoleniem Edzioszki- jeszcze raz kłaniam się :) A witaj, witaj, widywalam Cie bodaj na Kraju i byc moze na Aktualnosciach. Eda, to juz chyba wszystkich forumowiczow zna. Ten umyslny, to kto? Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Katarsis 25.01.04, 22:30 Witaj storczyku :) Chodzi o Cza_hę, mój tzw. umyślny do zadań ulicznych, przyznaję się do ściśłych koligacji.Na mieście pewna 'pani' twierdzi że wie więcej, i niech tak zostanie;) Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Katarsis 25.01.04, 22:54 To jakiś wirus towarzyskoWarszawski? Czy Ty to ty ? czy Ja?odpowiedziałem jasno przecież wyżej;) Jeszcze przed wejściem pytano mnie o symbol czy zank zodiakalny, i te pe. Jak bardzo chcesz to zaraz opiszę swoje frontowe pfoto. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Katarsis 25.01.04, 23:04 Gdybys odpowiedzial jasno, bym nie zadala pytania pomocniczego. A ze forum Warszawa bywa zainfekowane, to inna para kaloszy. O znak, pewnie pytala Cie Eda, ale ona tak kazdego. Chce, zebys opisal swoje frontowe foto, jak to nazwales. Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Katarsis 25.01.04, 23:09 Już się robi, to jest pisze jeden kwadrans, bitte. Tylko uprzedzam, z góry, że mam skłonności do., zresztą za kwadrans ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Katarsis 25.01.04, 23:15 Oooo, to dlugi opis bedzie. Ktoz, nie ma sklonnosci, no ktoz? Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Katarsis 25.01.04, 23:25 Jestem : wysokim blondynem średniego wzrostu o kruczoczarnych włosach opadających puklami z łysej czaszki na silnie umięśnione barki pokryte atłasową skórą ciemnego koloru z prześwitującymi grubymi węzłami naczyń krwionośnych wystającymi spomiędzy bujnego owłosienia szczupłej klatki piersiowej, z której wyrastają muskularne ręce zakończone drobnymi palcami, a te zwieńczone są paznokciami jak haki zakrzywionymi. Całość wsparta na długich i prostych nogach wygiętych na zewnątrz potężnego tułowia o płaskim brzuchu i wąskich biodrach z wystającymi od chudości żebrami. No, ogólnie jestem z siebie dawolen czyli, idąc za wokalem jednego, takiego z Kabaretu Panów: ‘ rano jestem śliczny, oniryczny ’ "mężczyzna zmienny jest jak prąd, szukamy z nim kontaktu stąd" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Katarsis 25.01.04, 23:30 I co? Podoba się ? A pisałem, że mam skłonności, a ostrzegałem. Teraz Ja spytam. Czytałem, że robisz w architekturze; jeśli możesz coś więcej nt., tylko już poważniej, niż to wyżej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Katarsis 25.01.04, 23:32 Bardzo jestes urozmaicony. Szkoda tylko, ze nie rudy. Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Katarsis 25.01.04, 23:37 E no wiesz, jestem lekko rozczarowany, liczyłem, że dostaniesz czkawki, czy drżenia kończyn. A Ty chłodno pytasz: Czemu rudy ? Ty też taka blondyna ? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Katarsis 25.01.04, 23:51 Taaak? Dotad az takie wrazenie robiles? Co do tego w czym robie, to wolalabym niepublicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Katarsis 25.01.04, 23:55 Rolo, ide spac. Do nastepnego razu i dobranoc:-) Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Katarsis 25.01.04, 23:58 Szczerze ? żadnego wrażenia dotąd nie zrobiłem. Przed Tobą pierwszą się odsłoniłem. To znaczy, pisałem z taką tu jedną, ale nie doceniła mnie i fiut. Co do publicznie - niepublicznie można wyjść z Salonu i przejśc do pokoju ;) Odpowiedz Link Zgłoś