goniacy.pielegniarz Dobranoc Marcepanno :) 03.03.04, 01:44 Despite all my rage I'm still just a rat in a cage Then someone will say what is lost can never be saved Despite all my rage I'm still just a rat in a cage And I still believe that I cannot be saved Dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: Dobranoc Marcepanno :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.04, 01:48 We must never be apart. Goniący masz u mnie wieeeeeeeeeeeeeelkiego plusa. :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcel_prostak ROBI, czy moglbys mi przetlumaczyc? 03.03.04, 01:50 co za bezzcelnosc pisac do mnie kiedy ja nie znam angielskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: ROBI, czy moglbys mi przetlumaczyc? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.04, 01:52 "now i,m naked, nutin but an animal" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: ROBI, czy moglbys mi przetlumaczyc? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.03.04, 02:03 pomimo mej furi wciąż ja szczurem w klatce ktoś powie kto stracony zbawiony nie będzie pomimo... i ciągle wierzę, że nie mogę być zbawiony tłumaczenie dość wolne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: ROBI, czy moglbys mi przetlumaczyc? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.03.04, 02:10 Gość portalu: t1s napisał(a): > pomimo mej furi wciąż ja szczurem w klatce > ktoś powie kto zagubiony zbawiony nie będzie > pomimo... > i ciągle wierzę, że nie mogę być zbawiony > poprawiłem, żebyś przypadkiem nie pomyślała, że o szafocie mowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcel_prostak sekretny sekretarzu IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 03.03.04, 07:22 to sie kupy ani dupy nie trzyma i ja nie moge sie polapac o co biega w tym wierszyku Odpowiedz Link Zgłoś