nianiaa 01.12.09, 10:09 Noooooooo,już mamy aktualny temacik:))). Listopad?Kojarzy mi się z tym zmutowanym grypskiem.Teraz nie chcę o tym myśleć.Przestawiam sie na znacznie przyjemniejsze świąteczne myśli:)).Pozdrawiam:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
halina501 Re: Heheh,przeleciał LISTOPAD..... 01.12.09, 11:03 Na pohybel zmutowanemu grypsku ;)) Każdego ranka wyciskam sok z połowy cytryny i wznoszę toast....na zdrowie.Można się przyzwyczaić.:) Jeszcze tylko Barbórka,Mikołaj i Święta. Przyjemnego,pozytywnego myślenia Nianu:) Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Heheh,przeleciał LISTOPAD..... 02.12.09, 09:41 tam przelecial. byl pogodny sloneczny i dosc cieply. gru dni ,a szczegolniej noce : niepewne. ucieczki w herbatki i koce. ptaki gdzies tam.. zadowolone. Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: Heheh,przeleciał LISTOPAD..... 05.12.09, 11:45 Kanuku,ucieczki w herbatki i koce na niewiele się zdadzą. Najbardziej rozgrzewa bicie czyjegoś serca tuż,tuż...:)) Ptaki poradzą sobie,to pewne. Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re:Grudzień leci;)) 05.12.09, 11:48 a wraz z nim Barbórka. Wszystkim górnikom w Dniu Ich Święta gromkie: "Niech żyje nam górniczy stan" :) Odpowiedz Link Zgłoś
nianiaa Re:Grudzień leci;)) 06.12.09, 10:14 A mój górnik już jest emerytem i to świętowanie już jest trochę mniej uroczyste:))Ale tak samo życzę -Niech żyje nam górniczy stan!!! Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re:Grudzień leci;)) 12.12.09, 08:57 czasami marzę o emeryturze i o leżeniu i o nic nierobieniu:) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re:Grudzień leci;)) 12.12.09, 11:22 Tak?Obyś się nie zdziwiła:)) Czasami zastanawiam się jak to było możliwe,że miałam czas na ...pracę:) Odpowiedz Link Zgłoś
nianiaa Re:Grudzień leci;)) 12.12.09, 13:21 O tak ,od znajomych emerytów już słyszałam ,że mają mniej czasu ,niż gdy pracowali:)) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma następny grudzień... 13.12.09, 09:34 gdy nadchodzi 19 grudzień myślę, wspominam średnią wieku kobiet w naszej rodzinie i myślę, że ja i tak do emerytury nie dożyję... a dziś 13... Odpowiedz Link Zgłoś