1_leo 27.03.10, 18:06 Sam nie jeżdzę i jeżdżących nienawidzę:>:>:> No, może oprócz jednego skuterka:):):) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arsinoe73 Re: Wiosenne przemyślenia 27.03.10, 18:48 1_leo napisał: > Sam nie jeżdzę i jeżdżących nienawidzę:>:>:> > No, może oprócz jednego skuterka:):):) Wczoraj miałam na niego kupca. Od ręki. :> :> Odpowiedz Link Zgłoś
1_leo Re: Wiosenne przemyślenia 27.03.10, 21:09 arsinoe73 napisała: > > Wczoraj miałam na niego kupca. Od ręki. :> :> NIE WOLNO Ci go sprzedać! Nigdy!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
avocado67 Re: Wiosenne przemyślenia 28.03.10, 12:01 Leo, to ja mam pomysł :) Ty kup od Arsi skuterka. Zostanie w rodzinie :) Odpowiedz Link Zgłoś
arsinoe73 Re: Wiosenne przemyślenia 28.03.10, 12:36 olo2222 napisał: > ?? Czego nie rozumiesz Olo ?? No powiedz, czego ?? :D :D :> :> :> Odpowiedz Link Zgłoś
olo2222 Re: Wiosenne przemyślenia 28.03.10, 14:46 To ,że Leo nie jeździ rozumiem,dam Ci Leo mrówką się kopsnąć po dzielnicy.Nie rozumiem tej kwestii ze skuterem. Odpowiedz Link Zgłoś
arsinoe73 Re: Wiosenne przemyślenia 28.03.10, 16:20 olo2222 napisał: > ....Nie > rozumiem tej kwestii ze skuterem. Skuterami nazywamy te motocykle, na których Leo wygląda jakby na psie siedział. Czyli na dobrą sprawę wszystkie, poza Leową Electrą ;D :D :D :> Odpowiedz Link Zgłoś
paulina80s Re: Wiosenne przemyślenia 28.03.10, 18:45 Arsi możesz sprzedać skuterek pod warunkiem, że kupisz nowy.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
yacey Re: Wiosenne przemyślenia 28.03.10, 19:30 Zawsze wiedzialem, ze Leo sie maskuje :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
nuna69 Re: Wiosenne przemyślenia 28.03.10, 21:25 olo2222 napisał: > nadal jestem nie w temacie :) Może nie w każdym temacie trzeba być;):). Odpowiedz Link Zgłoś
luk-kasia Re: Wiosenne przemyślenia 07.04.10, 12:55 1_leo napisał: > Sam nie jeżdzę i jeżdżących nienawidzę:>:>:> > No, może oprócz jednego skuterka:):):) Hej Leo, Jeździsz już?? Czy może znów nadepnę nie-chcący na odcisk ;) W Poniedziałek Wielkanocny moja Kropka wyskoczyła z wiernym towarzyszem Bandziorem na przejażdżkę wokół Bydziowa - i powiem Wam było cudnie :D A jak Wy, już też śmigacie? Arsi, skuterek jeszcze Twój, czy już ma nowego właściciela? Odpowiedz Link Zgłoś
ishka Re: Wiosenne przemyślenia 07.04.10, 13:18 Ja śmigałam w świąteczną niedzielę - ależ to było przyjemne! Chociaż miałam trochę stracha w związku z zimową przerwą to wszystko poszło gładko i przyjemnie :D Leoooooo, jeździsz juuuuuuuż? Odpowiedz Link Zgłoś
1_leo Re: Wiosenne przemyślenia 07.04.10, 16:16 ishka napisała: > Leoooooo, jeździsz juuuuuuuż? Taaaaaak, od piątku. Nadrabiam zaległości i zaraz też wyjeżdżam, tak koło komina ale zawsze koło 100 będzie:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
termit16 Re: Wiosenne przemyślenia 07.04.10, 20:49 Ja się tak nie bawię. Dlaczego ja tylko muszę być tą niejeżdżącą? Nadal jeszcze nie mogę przeprowadzić mojego gsr-ka do domu. Co trochę podeschnie, to znowu zaczyna padać i tak w kółko. Do samochodu, stojącego obok domu sąsiadów idę w kaloszach, a przecież nie zostawię moto na pastwę losu. Gdzie mnożna zamówic jakąś normalną pogodę? Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: Wiosenne przemyślenia 09.04.10, 08:48 termit16 napisała: > Gdzie mnożna zamówic jakąś normalną pogodę? ... Szepa Ci może podpowiedzieć, bo w ub, roku zamówiła sobie (niedrogo) pogodę na wakacje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yacey Re: Wiosenne przemyślenia 09.04.10, 08:54 Pogoda jest calkiem normalna. Przedwczoraj i wczoraj nie padalo, a dzis nawet slonko swieci. (Baletnica i spodnica ?) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
termit16 Re: Wiosenne przemyślenia 13.04.10, 17:15 Tak,tak. Dzisiaj wreszcie zaczęłam sezon. Przejechałam moim GSR-kiem z Ursynowa do nas na wieś (ok. 25 km) i nawet nie zaliczyłam gleby na drodze dojazdowej, co uważam jest dużym wyczynem (niektórzy juz widzieli naszą drogę po deszczu, a niektórzy sprawdzili "organoleptycznie"). Trochę nas zmoczyło, ale było super. Odpowiedz Link Zgłoś