zalogowana 29.02.04, 12:14 Zmieniaja mi sie tylko liczby w nawiasach i nic po za tym. Nie chodzi o wyrok w zawieszeniu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzioszka Re: Idę stąd ! 29.02.04, 12:21 to nie zawiasy - atmosfera się zagęściła.. pora na dotlenienie oryganizma ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowana Przeliteruj mi wodę - hadwao:) -woda w literatce:) 29.02.04, 12:47 OO...tlen ?, a ja myślałam,ze tu się leje tyle wody,że HOO,HOO :) Odpowiedz Link Zgłoś
quasthoff Re: Przeliteruj mi wodę - hadwao:) -woda w litera 29.02.04, 18:41 H dwa O, jeżeli już. Chyba, że wolicie utlenioną H dwa O dwa. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Przeliteruj mi wodę - hadwao:) -woda w litera 29.02.04, 18:50 Wole ognistą. Odpowiedz Link Zgłoś
quasthoff Re: Przeliteruj mi wodę - hadwao:) -woda w litera 29.02.04, 19:12 GOLD WASSER- to jest to Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Przeliteruj mi wodę - hadwao:) -woda w litera 29.02.04, 19:43 To likier, niezbyt dobry. Do drinkow tez sie nie nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
kubajek Re: Przeliteruj mi wodę - hadwao:) -woda w litera 29.02.04, 20:11 czyli cedwahapięćoha żeby nie wypaść z wątku :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubajek Re: Przeliteruj mi wodę - hadwao:) -woda w litera 29.02.04, 20:08 jest jeszcze ciężka - DD0 (dedwao) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Przeliteruj mi wodę - hadwao:) -woda w litera 29.02.04, 20:30 nosz oczom nie wierzę! czy to krużok junowo chimika? ;) PS. właśnie w Wiadomościach, przeprowadzono uliczne interwju.. zapytanie: co to jest rok przestępny - przestępuje z miesiąca na kwartał czy cuś? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubajek te chimikalia to MY 29.02.04, 20:46 przeciez MY to nic innego jak "kwas dezoksyrybonukleinowy lub deoksyrybonukleinowy czyli występujący w chromosomach nośnik informacji genetycznej który jest polimerem nukleotydów składających się z zasad purynowych (adenina A, guanina G) i piramidynowych (cytozyna C, tymina T) oraz reszt dezoksyrybozowych i reszt kwasu fosforowego". i wszystko jasne, no to - do DNA! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: te chimikalia to MY 29.02.04, 20:57 A propos DNA, to jeszcze z biologii pamietam dekarboksylacje oksydacyjna tegoz kwasu. Tyle, ze nie wiem o co chodzi i nie jestem pewna, czy kiedykolwiek wiedzialam. Odpowiedz Link Zgłoś
ryszq Re: Idę stąd ! 29.02.04, 20:05 Zawiasy muszą być albo dwa lewe, albo dwa prawe.Inaczej nie razbieriosz. Odpowiedz Link Zgłoś