Dodaj do ulubionych

Idę stąd !

29.02.04, 12:14
Zmieniaja mi sie tylko liczby w nawiasach i nic po za tym.
Nie chodzi o wyrok w zawieszeniu.
Obserwuj wątek
    • edzioszka Re: Idę stąd ! 29.02.04, 12:21
      to nie zawiasy - atmosfera się zagęściła.. pora na dotlenienie oryganizma ;)
      • zalogowana Przeliteruj mi wodę - hadwao:) -woda w literatce:) 29.02.04, 12:47

OO...tlen ?, a ja myślałam,ze tu się leje tyle wody,że HOO,HOO :)

• kubajek Re: Przeliteruj mi wodę - hadwao:) -woda w litera 29.02.04, 15:43
          HHO
          • quasthoff Re: Przeliteruj mi wodę - hadwao:) -woda w litera 29.02.04, 18:41
            H dwa O, jeżeli już. Chyba, że wolicie utlenioną H dwa O dwa.
            • miltonia Re: Przeliteruj mi wodę - hadwao:) -woda w litera 29.02.04, 18:50
              Wole ognistą.
              • quasthoff Re: Przeliteruj mi wodę - hadwao:) -woda w litera 29.02.04, 19:12
                GOLD WASSER- to jest to
                • miltonia Re: Przeliteruj mi wodę - hadwao:) -woda w litera 29.02.04, 19:43
                  To likier, niezbyt dobry. Do drinkow tez sie nie nadaje.
              • kubajek Re: Przeliteruj mi wodę - hadwao:) -woda w litera 29.02.04, 20:11
                czyli cedwahapięćoha żeby nie wypaść z wątku
                :)

• kubajek Re: Przeliteruj mi wodę - hadwao:) -woda w litera 29.02.04, 20:08
              jest jeszcze ciężka - DD0 (dedwao)
              • edzioszka Re: Przeliteruj mi wodę - hadwao:) -woda w litera 29.02.04, 20:30
                nosz oczom nie wierzę! czy to krużok junowo chimika? ;)

PS. właśnie w Wiadomościach, przeprowadzono uliczne interwju.. zapytanie: co to
                jest rok przestępny - przestępuje z miesiąca na kwartał czy cuś? ;)
                • kubajek te chimikalia to MY 29.02.04, 20:46
                  przeciez MY to nic innego jak "kwas dezoksyrybonukleinowy lub
                  deoksyrybonukleinowy czyli występujący w chromosomach nośnik informacji
                  genetycznej który jest polimerem nukleotydów składających się z zasad
                  purynowych (adenina A, guanina G) i piramidynowych (cytozyna C, tymina T) oraz
                  reszt dezoksyrybozowych i reszt kwasu fosforowego".
                  i wszystko jasne,
                  no to - do DNA!
                  :)))
                  • miltonia Re: te chimikalia to MY 29.02.04, 20:57
                    A propos DNA, to jeszcze z biologii pamietam dekarboksylacje oksydacyjna tegoz
                    kwasu. Tyle, ze nie wiem o co chodzi i nie jestem pewna, czy kiedykolwiek
                    wiedzialam.
    • ryszq Re: Idę stąd ! 29.02.04, 20:05
      Zawiasy muszą być albo dwa lewe, albo dwa prawe.Inaczej nie razbieriosz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka