Dodaj do ulubionych

Taka jestem z rana

19.02.02, 06:34
ziewająca...Aaaaaaa. Babcia mi kiedyś powtarzała, jak byłam mała: zasłaniaj
buzię, jak ziewasz, bo Ci tam much nawlatuje! Efekt był murowany.
Dzień dobry :)
Obserwuj wątek
    • leopard Re: Taka jestem z rana 19.02.02, 07:10
      Dzień dobry! Ładne sny były?
      • maryjo2 Re: Taka jestem z rana 19.02.02, 07:18
        Żadnych, wyobraź sobie! Chyba, że nie pamiętam :(
        A tak bym pośniła o...
    • mario2 Re: Taka jestem z rana 19.02.02, 07:22
      czesc Maryjko :o)) Dzieki za pobudke!
      • maryjo2 Re: Taka jestem z rana 19.02.02, 07:25
        Hej, Mario :)).Cieszę się, że Cię widzę. Jak zdrówko, śliczny?
        • mario2 Re: Taka jestem z rana 19.02.02, 07:26
          buuu. Lepiej nie pytaj :o(((
          • maryjo2 Re: Taka jestem z rana 19.02.02, 07:29
            Już nie pytam, już się martwię :(
            • mario2 Re: Taka jestem z rana 19.02.02, 07:30
              ja sie zaczne po USG i EKG martwic :o((
              • maryjo2 Re: Taka jestem z rana 19.02.02, 07:32
                Tylko proszę, koniecznie daj mi znać, jak będzie coś wiadomo.Inaczej z nerwów
                włoszczyznę posiekam na słomkę....
                • mario2 Re: Taka jestem z rana 19.02.02, 07:33
                  nie martw sie- dam znac - jak sie tylko czegos dowiem!
                  • Gość: tygrysek Re: Taka jestem z rana IP: 9.67.96.* 19.02.02, 07:36
                    cześć Wam!!, ...mario co jest ??
                    jakieś problemy zdrowotne słyszę???
                    ale chyba wszystko OK!,..no bo co z tym Karlikiem będzie???

tygrysek...
                    • mario2 Re: Taka jestem z rana 19.02.02, 07:37
                      to sobie na razie musimy darowac. Chca mnie zamknac dzis w szpitalu- jesli
                      wczorajsze wyniki sie nie polepsza. A byly fatalne :o(((
                  • maryjo2 Re: Taka jestem z rana 19.02.02, 07:38
                    Będę czekała z niepokojem. Naprawdę.
                    • mario2 Re: Taka jestem z rana 19.02.02, 07:38
                      ja tez ! Ale cos po samopoczuciu kiepsko to widze :o(((
                      • Gość: M......, Re: Taka jestem z rana IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.02, 07:43
                        Ze też nie macie sumienia budzić ludzi tak z samego rano :))
                        Siemano wszystkim, Mario nie piernicz, po nie będzie wścieklaków 08-go, O:))

p.s.: może na tle nerwowym tylko, ja tez to kiedys miałem :))
                        • mario2 Re: Taka jestem z rana 19.02.02, 07:45
                          to na 100 % na tle nerwowym. A z tego co doktor mowi- wscieklaki na dluuuugo
                          musze odstawic!
                          Wszystko sie sypie od serducha po nerki. I naprawde nie jest wesolo!
                          • maryjo2 Re: Taka jestem z rana 19.02.02, 07:47
                            Skarbek- nie martw sie na zapas. Najpierw porządne badania, potem diagnoza.
                            Ja Ci będę za pielegniarkę w razie czego.
                          • Gość: M......, Re: Taka jestem z rana IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.02, 07:49
                            Nie łam się młody :)) Jak z tego powodu, to szybko przyszło, szybko zniknie, O !
                            Ale aktualny *, hę ?:))
                            • mario2 Re: Taka jestem z rana 19.02.02, 07:55
                              co widzisz aktualnego?
                              Powody nie sa na 100% poznane- skutki tak. Cisnienie ok 200/160, bialko, krew i
                              bakterie w moczu. Bezsennosc i totalne oslabienie :o((
                              • mario2 Re: Taka jestem z rana 19.02.02, 07:57
                                a najgorsze to to, ze NIE moge do szpitala. Do 28 musze to cholerne mieszkanie
                                wyremontowac i zdac! :o))
                                • Gość: M......, Re: Taka jestem z rana IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.02, 08:01
                                  Ty, nie piernicz, minie :))
                                  • mario2 Re: Taka jestem z rana 19.02.02, 08:03
                                    tez chcialbym by minelo. Ale czy to zechce odejsc . Jestem tak oslabiony, ze
                                    przy kompie siedziec nie moge. A to tyyyle roboty z likwidacja tego
                                    mieszkania :o((
                          • Gość: samanta Re: Taka jestem z rana IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 07:51
                            Dzien dobry wszystkim!!:)))))))) Buziaczki dla wszystkich a mario powinnam poweidziec teraz jak moja
                            mamuska:" A nie mowilam,ze tak bedzie? " W takim razie zdrowia i milego dnia zycze.
                            • maryjo2 Re: Taka jestem z rana-Samcia! 19.02.02, 07:58
                              Samcia, witaj :) Moje mamusia nigdy tak nie mówi, za to Babcia ! Istna
                              czarnowidzka ;o)
                              • Gość: samanta Re: Taka jestem z rana-Samcia! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 08:01
                                zebys wiedziala jak ja tego tekstu nie lubie!!!!!!!:))))))) To ..a nie mowilam ..doprowadza mnie do
                                rozpaczy,ale mario nalezy sie kara za zle prowadzenie!:)))))))
                                • Gość: M......, Re: Taka jestem z rana-Samcia i Mario IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.02, 08:04
                                  To "a nie mówiłam" - to kurde, jeszczcze i teraz czasami usłyszę od mojej
                                  mamuski :))
                                • maryjo2 Re: Taka jestem z rana-Samcia! 19.02.02, 08:04
                                  No, miej dziś litość nad nim :). I jutro też, i pojutrze. Dowalisz mu, jak się
                                  lepiej poczuje. Dobrze, Samcia?
                        • maryjo2 Re: Taka jestem z rana - MEN 19.02.02, 07:49
                          Men, od kiedy Ty narzekasz? Zapatrzyłeś się na Lezia, czy co????
                          • Gość: M......, Re: Taka jestem z rana - Maryjka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.02, 07:51
                            Maryjko, przeca nie narzekam :)) ale raz z nerwów (na tle zawodowym), w coś
                            podobnego sie władowałem - ale kłopoty mineły, i tamto tez fruuuuuu :))
                            • maryjo2 Re: Taka jestem z rana - Men 19.02.02, 07:55
                              Z nerwów można różnych rzeczy dostać, to fakt. Dlatego życzę Mario rychłych
                              przenosin do PL. Już ja się zajmę jego nerwami.
                              • mario2 Re: Taka jestem z rana - Men 19.02.02, 07:58
                                Kto ko jest PL. ???
                                A nerwy maja swoj inny powod!
                                • maryjo2 Re: Taka jestem z rana - Mario 19.02.02, 08:00
                                  No dobra, myślałam o przenosinach do mnie. I tak to juz jest tajemnica
                                  Poliszynela, nie ma co ukrywać.
                                  • mario2 Re: Taka jestem z rana - Mario 19.02.02, 08:02
                                    a o to chodzi :o)) W olowianej skrzyneczce ladnie bede u Ciebie wygladal :o))
                                    • Gość: M......, Re: Taka jestem z rana - Mario IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.02, 08:15
                                      IGNOR :)))
                              • Gość: M......, Re: Taka jestem z rana - Maryjka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.02, 07:59
                                oj, ten mario to ma dobrze, tzn. bedzie miał :))
                                • mario2 Re: Taka jestem z rana - Maryjka 19.02.02, 08:01
                                  Z Maryjka napewno. O reszcie wole nie myslec!
                                  • kitek1 oj biedaczku:) 19.02.02, 08:03
                                    trzymamy kciuki zebys jak najrychlej do zacnej kompaniji powrocil:)))
                                  • Gość: samanta Re: Taka jestem z rana - Maryjka IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 08:03
                                    Mario.zrob sobie urlop na kilka dni od zlych mysli ! Wyluzuj troche!!!!!!
                                    • mario2 Re: Taka jestem z rana - Maryjka 19.02.02, 08:05
                                      Nie da rady- MUSZE byc 28 gotowy z tym urlopem :o(((
                                      Chocby wszystko nie mialo zawalic!
                                      • Gość: samanta Re: Taka jestem z rana - Maryjka IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 08:40
                                        Byles Ty sie nie zawalil,to chyba wazniejsze nie?!!!! Ty tylko maryjki sie sluchaj grzeczniea bedzie oki.
                                        A tak w ogole to witaj braciszku niesforny:)
    • maryjo2 Re: My tu sobie gadu- gadu... 19.02.02, 08:02
      a dziad śliwki rwie! Muszę do pracy! Do zobaczenia wkrótce. Pozdrowienia.
      • Gość: M......, Re: My tu sobie gadu- gadu...Maryjka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.02, 08:05
        No i kurcze zaraziłem się - ja tez do pracy :))
      • mario2 Re: My tu sobie gadu- gadu... 19.02.02, 08:06
        ja ide pod ultrasonograf i na EKG.
        Potem jeszcze taniec wampira (badanie krwi) i siusianie do butelechki!
        Trzymajta kciuki!
        • maryjo2 Re: My tu sobie gadu- gadu...Mario! 19.02.02, 08:10
          BUZIAKI. TRZYMAM KCIUKI.DAJ ZNAC> UCIEKAM DO PRACY
        • Gość: M......, Re: My tu sobie gadu- gadu...Mario IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.02, 08:10
          a zmieści sie do buteleczki.., no ten płyn, hihi :))
          • ronja Re: My tu sobie gadu- gadu...Mario 19.02.02, 08:29
            Mario, Ty myśl troche pozytywnie, a od razu wyniki zrobia sie lepsze:)))))
            • men_ Re: My tu sobie gadu- gadu...Ronja 19.02.02, 08:35
              Mario to taki kombinator :)) Lubi jak go Wy, kobitki pocieszacie, O !:))

Dzien dobry, Ronju, widzę, żes juz usmiechnięta :)))
              • ronja Re: My tu sobie gadu- gadu...Ronja 19.02.02, 08:43
                Nie do końca, Men, ale żyć bez Was niemogę i to Wy mi przypominacie, jak
                uśmiech wygląda...
                • men_ Re: My tu sobie gadu- gadu...Ronja 19.02.02, 08:47
                  To i to juz troszkę fajnie :))
                  A zaglądaj częściej, bo wróbelki ćwierkały na forum, że tygrysek juz z inna za
                  łapki spaceruje :)))
                  • ronja Re: My tu sobie gadu- gadu...Ronja 19.02.02, 08:56
                    Drogi Meniku, na wrzosowisku uprawiamy wolna miłość, kto z kim tylko chce:)))))
                    Ulga, że gdy mnie tam zabrakło, wątek piał się w górę z podobnym albo z lepszym
                    temepem...
                    • men_ Re: My tu sobie gadu- gadu...Ronja 19.02.02, 13:31
                      hę ? A jest jeszcze tam miejsce?:) A Ronja juz tam tez bedzie na stałe ?:))
                      • ronja Re: My tu sobie gadu- gadu...Ronja 19.02.02, 13:35
                        Ja tam jestem na stałe od początku, tylko gdy cos idzie nie tak, nie chcę im
                        psuć humorów...
                        A co podoba się kocepcja?
                        • men_ Re: My tu sobie gadu- gadu...Ronja 19.02.02, 13:36
                          wolnej miłości czy komuny ?:))
              • laelia Re: Zdrówka i uśmiechu 19.02.02, 08:44
                dużo, powodzenia w rozwiązywaniu problemów psychicznych i somatycznych. Trzymam
                kciuki i przesyłam buziaczki.
    • enen Re: Taka jestem z rana 19.02.02, 08:47
      Zła, wściekła i rozgoryczona. Jakaś urocza panna rozpieła skoroszyt i
      kompletnie pomieszła strony i teraz siedzę i segreguję !!!! Ale ja ją dorwę, na
      poczatek zahasłuję dane i może iść na skargę do Pana Boga, że nie nie ma
      dostepu do mojego kompa!!!! Przyjedzie po wydruki ... ech czekam, czekam,
      czekam. Wrrrrrr. Nie straszę ..idę gotować smołe.
    • Gość: wnuczka Re: Taka jestem z rana IP: 192.168.0.* 19.02.02, 13:24
      Mi babcia mówiła,żebym się rżnęła szybko,bo szkoda dnia.Pozdrovka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka