Dodaj do ulubionych

Piłkarzyki V Edycja!!

10.03.04, 10:16
Hejka!! Chciałbym was zaprosić na piątą edycję gry piłkarzyki. Ja gram w nią
już po raz trzeci. Mam też własną ligę prywatną o nazwie SSI3_PWSZ. Oto kod
tej ligi. Zapraszam serdecznie do zabawy i zarazem do rywalizacji!! Kod ligi
to: 2898072798.

Zapraszam wszystkich i pozdrawiam.

Prezes Danway.

P.S. Adres piłkarzyków: gry.gazeta.pl/pilkarzyki/0,0.html
Obserwuj wątek
    • wojciasf Re: Piłkarzyki V Edycja!! 13.03.04, 15:26
      No strary wreszcie cos dla facetow!!! z mila checia dolacze sie do gry!!!tylko
      musze to obczic!daj znac na gg 4793219 moze wyjsc z tego nie zla zabawa! aha i
      jeszcze cos: Monika sie ucieszy ona bardzo lubi piłke:)))) :P
      p.s.Moniczko to byl zatr:)
      • linea21 Re: Piłkarzyki V Edycja!! 13.03.04, 15:44
        Hmm..Brakuje jeszcze piwa i wszystko bedzie w komplecie :-) który ma browara??
        Jasne ze sie ciesze. Nie widze lepszego zajecia jak ogladanie w tv jak gromada
        spocorych facetów biega za pilka :-] Ok teraz powaznie na czym polega ta gra o
        której piszecie moze sie skusze hahaha hihihi hohoho ale sie usmialam. mroofka
        aga ty tez sie przylaczysz??
        p.s. Wojtek widze ze zarty sie ciebie trzymaja :-)oby tak dalej

Linea
        • wojciasf Re: Piłkarzyki V Edycja!! 13.03.04, 15:54
          Daniel kobiety smieja sie z piłki!! czas zareagowac!!!
          Jak takie madre :) to niech same założa druzyne i bedzie walka!!! tylko skad
          one zbiora tylu davidow D. on jest tylko jede i niestety nie w Polsce:) Mam
          nawet dla was nazwe druzyny kobiety Womenteam!!!:) ( nie mylic z wonder
          teamem :) )zapraszamy do gry!!! jak sie uda jeszcze dzis zglaszam druzyne!!!a
          co do browaru proponuje dla zwyciescow po krzynce złocistego
          napoju :))))))!!!!!!!!
          • linea21 Re: Piłkarzyki V Edycja!! 13.03.04, 16:41
            ja sie nie smieje z pilki bo pilka to nic smiesznego. Taka okragla-wsumie masz
            racje ze cieszy hahaha zwlaszcza facetów.A ty nie buntuj przeciwko mnie
            chlopców.A druzyne mozemy zalozyc i wiem kto bedzie liderem grupy hahaha.
            Zwerbuje Mloda__ :-] i nikt nam nie podskoczy a co do browara to i tak wy
            bedziecie stawiac bo jak by to wygladalo jakby dziewczyny stawialy faceta ( bez
            glupich skojarzen tak mi sie poprostu napisalo hihihi)
            AAAA browrek zapomnialam no tak. sie zobaczy!!!!
            • mloda01 Re: Piłkarzyki V Edycja!! 13.03.04, 18:06
              Hmmm. Na wstepie powiem, ze ... lubiem pilke nozna ;-p Hyhy. Trochem nie
              rozumiem co faceci lubiom, a raczej co widza w pilce, grupa spoconych facetow
              biega za kawalkiem szaty hehehe. Fascynujace :-) No a teraz tak na powaznie ...
              Linea masz racje moge byc liderem, juz mnie zwerbowalas ;-p A jesli mowa o
              browarach to fakt faceci kupuja ;-p Linea ja zadnych skojarzen nie mam :-)
              Pozdrawiam wszystkich :-)
        • danway1 Piwo Zawsze Sie Znajdzie!! 14.03.04, 14:15
          Monika piwo to w Polsce na pewno nie brakuje. I zawsze sie mozna upic w duzym
          stopniu. Gra polega na tym ze masz druzyne skaldajaca sie z 18 gosci, z ktorych
          punktuje tylko 11. Co kolejke mozesz zmienic sklad, ale to kosztuje strate
          punktow, ktore sluza do wygrania ligi.

W razie potrzeby pytajcie, w razie problemow.

Pozdrawiam Ekspert Daniel.
      • danway1 W koncu trafilem w Twoje upodobania!! 14.03.04, 14:07
        Hej Wojtku!! Ciesze sie ze w koncu trafilem z teamtem do Ciebie. A zalozyles
        juz team i dolaczyles do gry?? Jesli tak to ktora to Twoja ekipa.

Pozdrawiam Daniel.
        • wojciasf Re: W koncu trafilem w Twoje upodobania!! 14.03.04, 23:49
          Jeszcze nie ma bo transfery sie załatwia :)) ale bedzie mamy juz nazwe
          WhiteAngels (nie pytaj dlaczego:) ) zglaowe sie lada moment NARA!!
          • mloda01 Re: W koncu trafilem w Twoje upodobania!! 16.03.04, 10:16
            Hehe. No to juz mamy trzeciego zawodnika hehe, Ja, Linea i zwerbuje sie
            Wojciasa i kucze druzyna zbiera sie niezla ;-p A tak na powanie to nie mam
            pojecia o co chodzi w tych rozgrywkach ;-p Ale to nie wazne, licza sie intencje
            buahaha, jejku co ja piszem ;-p
            Pozdrawiam wszystkich serdecznie ;-)
            PS. Uwaga akurat mnie glowa bolala jak to pisalam, wiec zrozumcie ...
    • danway1 Piłkarzyki - I kolejka. 16.03.04, 10:33
      Po pierwszej kolejce już mam 65 punktów. Jest to mój najlepszy wynik w
      historii. <duma>. Jest to całkiem niezły wynik i jestem na miejscu 5075 i może
      będzie jeszcze lepiej. Życze wam takich samych wyników!!

Pozdrawiam Dumny Daniel.
    • wojciasf Re: Piłkarzyki V Edycja!! 30.03.04, 09:51
      jestem troche spoznionym graczem w tej grze ale jak na moja I kolejke to mysle
      ze nazbierałem sporo punktow bo 74 i nie jestm ostatni w Twojej lidze Daniel
      Ale tak po czesci to miałem duzo szczescia bo zawodnicy mieli w ten wekend
      chyba dzien konia :-))) (szczegolnie saganowski) Licze ze w nastepnej przebudzi
      sie Mila
      Pozdrawiam i dziekuje za zaproszenie do gry

Prezez Wojcias Klub WhiteAngels (hmm moze potocznie nawe ich Krolewskie
      Anioły?? tylko anioły miały pochodzenie w nazwie kobiece;-))) )
      • danway1 Re: Piłkarzyki V Edycja!! 30.03.04, 13:20
        Ja mialem nieco gorszy start niz ty, bo zaledwie 68 punktow a teraz mam juz ich 142 i co w chwili obecnej jest wynikiem srednim i licze ze po kolejnych kolejkach bedzie juz tylko lepiej.

Pozdrawiam Daniel.
    • k.reskator Re: Piłkarzyki V Edycja!! 30.03.04, 11:36
      gram w coś podobnego na interii, jak na razie nie idzie to nabyt dobrze...bo
      trudno się przebić kiedy w gruncie rzeczy jest tylko kilka zespołów , których
      zawodnicy nieustannie punktują.....
      pzdr
    • danway1 Re: Piłkarzyki V Edycja!! 30.03.04, 13:27
      A tak dla przypomnienia a liga w ktora gramy (ta moja) jest na miejscu 40 w rangingu wszystkich lig.

Pozdrawiam Daniel.
      • k.reskator Re: Piłkarzyki V Edycja!! 31.03.04, 16:51
        a ja jestem na 1100 którym ś miejscu w lidze na interii---ale to dopiero po
        pierwszej koleice...a ja mam dobry skład i liczę na wygranie całej ligi:)))))
        pzdr
        • danway1 Re: Piłkarzyki V Edycja!! 01.04.04, 09:49
          Zycze powodzenia w wygraniu tamtej ligi!!
    • danway1 Po 4 kolejkach!! 15.04.04, 10:26
      W tym roku nie idzie mi za dobrze w pilkarzykach. Po 4 kolejkach mam 196 punktow. To lepiej niz przez kilka ostatnich lat, ale wtedy mialem miejsca w pierwszych 10.000, a teraz jestem na miejscu 25000 z ulamkiem ;)

<rozpacz>

Pozdrawiam Daniel.
      • k.reskator Re: Po 4 kolejkach!! 15.04.04, 11:30
        w lidze na interii po 3 kolejach spadłem na 969 miejsce:(ale jeszcze im pokażę:)
        pzdr
      • wojciasf Re: Po 4 kolejkach!! 15.04.04, 13:16
        ja mam pierwszy sezon i mam nadzieje ze nie ostatni idzie mi chyba nie zle ale
        do konca nie wiem bo zaczołem pozno i ciekawy jestm jak by było od pierwszej
        kolejki ;-))) Ale ostatnio zakupiłem Frankowskiego za Bizackeigo "Franek" jest
        chyba pewniejszy od Biza bo ten ostatnio to siedzi na ławie zamiast grac- taka
        polityka Odry

Pozdrawiam wszystkich graczy a Daniela w szczegolnosi!!! Piłka to pilka czasmi
        nie mamy na nia wplywu POlecam Ci ksiazke "futbolowa goraczka" wiele tlumaczy
        jak kcesz to pozycze Ci!!!
        • danway1 Re: Po 4 kolejkach!! 15.04.04, 14:07
          Bardzo chetnie skorzystam z tej pozycji ksiazkowej!!
          • wojciasf Re: Po 4 kolejkach!! 15.04.04, 19:03
            Ok masz załatwione Bardzo jest ciekawa i mozna sie przy nei dobrze bawic a poza
            tym mi zmnieniła payrzenie na piłke ... Bedzie na zlocie chyba ze wczesniej
            moze dam Moni na zlot z czterii jak bedziesz sie zonbaczy Ale napewno bedzie !!!
    • danway1 Po 5 kolejce!! 20.04.04, 08:27
      Osiągnąłem już lepszy wynik niż w ostatnich paru kolejkach. Zdobyłem 44 punkty.
      W końcu dobrze zagrały moje nowe nabytki Moskała i Kłos.
      Do tego liga pnie się w górę, ma już 36 miejsce.
      • wojciasf Re: Po 5 kolejce!! 20.04.04, 09:29
        Ta kolejka tez była ok jakies 40 punktow mam. Masz racje Kłos gra ok a jego
        koeldzy tez. Dobrym pomunieciem buł zakupprzezemnie przed kolejka
        Frankwowskiego Od razu mi nabił pare punktow. Musze teraz jeszcze jedno
        wzmocnienie zrobic albo w pomocy albow obronie. Aha dobry jest z wisły obronaca
        Ten Nicola tani ale dobrze punktuje.!!! POzdrawiam

Dziekuje za wypowiedz!!!
        • danway1 Re: Po 5 kolejce!! 27.04.04, 10:59
          Zrób Franka kapitanem.
    • danway1 Po VI kolejce. 27.04.04, 11:00
      Kolejna nieudana kolejka. Kilku zawodników nie grało jak Edno, czy Rasiak.
      Liberda miał -3 punkty a Doković 0. Parodia i znowu tylko 36 punktów za kolejkę
      chyba się załamie.

Pozdrawiam Daniel.
      • wojciasf Re: Po VI kolejce. 27.04.04, 15:52
        Nie pekaj Małe zmiany w składzie i bedzie git Jescze sie odkujesz !!!
    • wojciasf Re: Piłkarzyki V Edycja!! 06.05.04, 12:27
      I znów mi dorze poszlo w lidze mam nastepne punkty teraz juz o 52 wiecej
      wszystko to dzieki Wisle i Legii ktora gra dobrze i nie odpuszcza Musiałem
      wywalic ze składu Burkhatra bo chłopak ma jakies problemy z sercem i na dodatek
      jeszcze sie pochorował na grype chyba Ale kupiłem Uche i Ślusarskiego mam
      nadzieje ze beda punktowac;)

Daniel jak u ciebie??
      • danway1 Re: Piłkarzyki V Edycja!! 06.05.04, 12:34
        Niestety miałem ogromnego pecha wywoływanego swoich głupim błędem i zdobyłem 0
        punktów, bo nie miałem 11 zawodników. Pech, ale próbuje zachować spokój.
        A miałbym około 45-50 punktów.
        ;(
    • danway1 Po 9 kolejce!! 11.05.04, 10:05
      Tym razem było już lepiej. Zdobyłem 46 punktów i już jestem nawet zadowolony.
      Szkoda, że tamta kolejka była na zero. A tobie Wojtek jak poszło bo widziałem,
      że nawet nieźle. Tylko że Sagan chyba nie grał.
      • wojciasf Re: Po 9 kolejce!! 11.05.04, 14:36
        U mnie 46 punkcikow czyli tez w miare dobrze :) a z Saganem jest taka historia
        ze on grał tylko sie mu zdazyła przykra sprawa z karnego trafił w supka :D:D:D
        i pewnie za to dostał minusowe punkty i wyszło na zero Ale juz obiecal ze nie
        bedzie wiecej strzelał karnych wiec mysle ze bedzie dobrze:):):)
    • danway1 Po 10 kolejce !! 18.05.04, 12:00
      Teraz juz bylo bardzo dobrze. 57 punkty mowi samo za siebie <jupi>. Liga zajmuje
      42 miejsce z 2962 punkty. Jak na pierwszy raz to jest niezle.
      Duzo punktow nabil mi Franek, Liberda, Rasic, Zurawski i cala obrona srednio po
      4 punkty. Bez punktow byli Edno oraz Wiechowski (ale czemu). Na szczescie do gry
      wrocil Kukielke, ktory zastapi od przyszlej kolejki Edno w skladzie.
      W sumie mam 379 punktow.
      A tobie Wojtus jak poszlo??
      • wojciasf Re: Po 10 kolejce !! 22.05.04, 11:37
        Ponagłony odpowiadam, ze w ostatniej kolejce zdobyłem 50 ptk. czyli nie zle,
        wynik przyzwoity. Straciłem jednego zawodnika, oborńce wisły ktory jest na
        mistrzowstach świata juniorów.

POzdRRawiam!!
    • danway1 Po 11 kolecjce. 25.05.04, 08:14
      Teraz mi poszło o wiele słabiej, bo zaledwie 37 punktów. Nie grało trzech moich
      zawodników. Mogło być lepiej, ale gorzej też.
      • wojciasf Re: Po 11 kolecjce. 25.05.04, 15:51
        U mnie 54 p. czyli znow dobrzeAle to juz koncowka ligi i sie nie spodzewam ze
        bedzie rewelacyjnie To co miało sie rostrzygnac sie stało.
        Nowy sezon nowe nadzieje.:):):)
    • danway1 Po przedsostatniej kolejce. 13.06.04, 01:42
      W przedostatniej kolejce zdobyłem 57 punktów i nie jest najgorzej. Narazie
      plasuje się w środku stawki. Jestem ciekaw jak poszła ostatnia kolejka.
    • k.reskator eee...tam...nic nie wyszło 14.06.04, 12:57
      na interii w piłkarzykach...ciekaw jestem tylko ilu uczestników wyprzedziłem
      zajmując ok 740 miejsce.
      a teraz gram na o2.pl w obstawianie wyników ME:)
      pzdr
      • danway1 Re: eee...tam...nic nie wyszło 17.06.04, 09:58
        Przykro mi, że Ci się nie udało. Może za rok będzie lepiej. A tam na interii
        nie pisze ilu jest uczestników?
        • k.reskator Re: eee...tam...nic nie wyszło 17.06.04, 17:02
          na pewno jest ich więcej niż 3000....za pewne jakoś ok 10000 ale nie jestem
          pewien wiec się nie pocieszam;)
          pozdrav
          • danway1 Re: eee...tam...nic nie wyszło 19.06.04, 12:26
            Nie ma sie co zalamywac. Jeszcze nie jest tak najgorzej.
    • danway1 Po ostatniej kolejce. 17.06.04, 10:15
      Ostatnia kolejka była nieco słaba. Zaledwie tylko uzyskałem 35 punktów. W sumie
      mam 508 punktów. Na koniec zająłem 29037 miejsce w klasyfikacji generalnej.
      Liga prywatna miała: 3715 punktów i 102 miejsce w klasyfikacji generalnej :(
      Prawie przez całe piłkarzyki była w pierwszej 40.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka