aariel 15.03.04, 21:20 A ktora to juz jest godzina? A Wy sie jeszcze bawicie? Zakichana ariel jest ciekawa jak bylo na spotkanku i jest bardzo zla, ze na nim nie mogla byc :( A teraz wraca przed tv. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
estetka_25 Re: Do imprezowiczow ;) 15.03.04, 21:28 No tak, było spotkanie, a ja oczywiście nic nie wiem, bo dawnom nie była przy kompie. Też jestem ciekawa, jak było. Właśnie przeżywam chwile samotności - sama w domu, telefon nie dzwoni, błogość, cisza, palę sobie świeczkę cynamonową i w zasadzie już bym zasnęła, gdyby nie fakt, że coś mnie trzyma w Internecie:) Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Ariel, jak sie dzis czujesz? nt 16.03.04, 09:53 Wymyslilam sobie, ze dzis bede juz zdrowa, ale tak nie jestem jeszcze do konca. Ale w pracy sie pojawilam, chociaz wczoraj wymarzylam sobie zwolnienie na kilka dni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: Ariel, jak sie dzis czujesz? nt 16.03.04, 09:57 ech...takie zwolnienie to fajna sprawa :) moze jednak posymuluj u lekarza, zeby odpoczac? Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: Do imprezowiczow ;) 15.03.04, 23:47 ja jestem hihi czekam az sie inni pojawia:) Odpowiedz Link Zgłoś