aniela 17.03.04, 23:18 trzeba pilnie dac w lape adminom. za mojej lapy posrednictwem (nene Mitlonia nie mozesz sama jedna wzbogacic sie na cudzym bo Januszowym nieszczesciu) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miltonia Re: zabanowali Karolaka 18.03.04, 08:12 Jesli to takie nieszczescie, to czarno widze Twoje wzbogacenie sie. Wystarczy pojsc na FoF, pojeczec, pozebrac, pokajac sie, obiecac poprawe i odbanuja. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: zabanowali Karolaka 18.03.04, 10:50 A niby za co nasze Szczęście mieliby zabanować? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: zabanowali Karolaka 18.03.04, 22:42 Ze zazdrosci pewnikiem. Taki Tebe to mu tak zawiscie powodzenia u kobiet, ze mogl to zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: zabanowali Karolaka 19.03.04, 08:18 No chyba, że z tego powodu. Nigdy nie myślałam, że Tebe to taki zawistnik. Jak zwykle prywata wygrała. A my tu musimy cierpieć, tęstnić, martwić się (to ja), albo usiłować się wzbogacić (to Aniela i Milton). Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: zabanowali Karolaka 19.03.04, 17:51 sluchajcie, a moze on na wakacje pojechal? w dodatku w cieple kraje? w dodatku sam? to byloby swinstwo oraz wyjatkowa nielojalnosc i podlosc rzadko spotykana a nikczemnosc zupelnie niewyobrazalna. jak wroci trzeba mu bedzie zrobic kontrole opalenizny. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: zabanowali Karolaka 19.03.04, 21:16 Jeszcze gorzej, gdyby sie okazalo, ze nie sam. Jak do cieplych krajo to na pewno nie sam, tylko z fundatorka. Trzeba bedzie dokladnie obejrzec Karolaka i w razie czego zrobic mu pieklo. Wyjatkowo nikczemnie sie z nami obszedl. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: zabanowali Karolaka 21.03.04, 15:26 Od razu podejrzewałam, że się z jakimś babsztylem zadał. Konsekwencje trzeba będzie wyciągnąć w stosunku do Januszka (delikatne) i w stosunku to tej starej zołzy żeby naszego Januszka zostawiła i odszkodowanie wypłaciła. Odpowiedz Link Zgłoś