Dodaj do ulubionych

zabanowali Karolaka

17.03.04, 23:18
trzeba pilnie dac w lape adminom. za mojej lapy posrednictwem (nene Mitlonia
nie mozesz sama jedna wzbogacic sie na cudzym bo Januszowym nieszczesciu)
Obserwuj wątek
    • miltonia Re: zabanowali Karolaka 18.03.04, 08:12
      Jesli to takie nieszczescie, to czarno widze Twoje wzbogacenie sie. Wystarczy
      pojsc na FoF, pojeczec, pozebrac, pokajac sie, obiecac poprawe i odbanuja.
      • zarlaczka Re: zabanowali Karolaka 18.03.04, 10:50
        A niby za co nasze Szczęście mieliby zabanować?
        • miltonia Re: zabanowali Karolaka 18.03.04, 22:42
          Ze zazdrosci pewnikiem. Taki Tebe to mu tak zawiscie powodzenia u kobiet, ze
          mogl to zrobic.
          • zarlaczka Re: zabanowali Karolaka 19.03.04, 08:18
            No chyba, że z tego powodu. Nigdy nie myślałam, że Tebe to taki zawistnik. Jak
            zwykle prywata wygrała. A my tu musimy cierpieć, tęstnić, martwić się (to ja),
            albo usiłować się wzbogacić (to Aniela i Milton).
            • aniela Re: zabanowali Karolaka 19.03.04, 17:51
              sluchajcie, a moze on na wakacje pojechal? w dodatku w cieple kraje? w dodatku
              sam? to byloby swinstwo oraz wyjatkowa nielojalnosc i podlosc rzadko spotykana
              a nikczemnosc zupelnie niewyobrazalna. jak wroci trzeba mu bedzie zrobic
              kontrole opalenizny.
              • miltonia Re: zabanowali Karolaka 19.03.04, 21:16
                Jeszcze gorzej, gdyby sie okazalo, ze nie sam. Jak do cieplych krajo to na
                pewno nie sam, tylko z fundatorka. Trzeba bedzie dokladnie obejrzec Karolaka i
                w razie czego zrobic mu pieklo. Wyjatkowo nikczemnie sie z nami obszedl.
                • zarlaczka Re: zabanowali Karolaka 21.03.04, 15:26
                  Od razu podejrzewałam, że się z jakimś babsztylem zadał. Konsekwencje trzeba
                  będzie wyciągnąć w stosunku do Januszka (delikatne) i w stosunku to tej starej
                  zołzy żeby naszego Januszka zostawiła i odszkodowanie wypłaciła.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka