Dodaj do ulubionych

Badanie.....

27.03.04, 00:07
kto jeszcze nie śpi niech się wpisze....
Obserwuj wątek
    • Gość: bojler gazowy Re: Badanie..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 00:13
      chyba ja, masz jakis pomysł ?? ;))
      • schizoo Re: Badanie..... 27.03.04, 00:17
        chociaż ze dwie kobitki jeszcze by się przydały....
        • Gość: bojler gazowy Re: Badanie..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 00:24
          no dobra, a co dla Ciebie ?? :)))))))))))
          • schizoo Re: Badanie..... 27.03.04, 00:44
            to ja skocze po browar...
            tylko tych kuchenek ani widu,ani słychu.....
            • Gość: bojler gazowy Re: Badanie..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 00:48
              Kuchenek, malinek, bebiątek, widać gdzies muszą spełniać swoje powołanie ;(((
              • schizoo Re: Badanie..... 27.03.04, 00:52
                tylko czemu nas tam nie ma.........???
                • Gość: bojler gazowy Re: Badanie..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 00:56
                  Jak one przedkładaja obowiązek nad przyjemność to mamy sie zapłakac ?? ;((((
                  • schizoo Re: Badanie..... 27.03.04, 00:58
                    głupie baby...polej......
                    • Gość: bojler gazowy Re: Badanie..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 01:03
                      no to nasze, oby ich obowiązek był cięższy niż nasz jutrzjszy gigantkac ;)))))
                      • schizoo Re: Badanie..... 27.03.04, 01:07
                        ja sobie zostawiam jedno piwko na poranek ...i nie wiem co to problemy......
                        • Gość: bojler gazowy Re: Badanie..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 01:17
                          ranne piwko,a problemy dla obowiązkowych pań ;))))))) a ja jeszcze ze dwie
                          kielnie i chyba będzie butelka pusta, brrrrrrrrrr , ale na poranek to mam
                          Stronga :))))))))) cze !!
                          • Gość: mikrofalówka Re: Badanie..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 08:20
                            A panowie tak w duecie, walą koniki przed monitorkiem o północy ?:)
                            • debi_bebi Re: Badanie..... 27.03.04, 08:21
                              O północy jest ich dwóch, ale nad ranem ich przybywa :P
                              • Gość: mikrofalówka Re: Badanie..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 08:33
                                I podglądaczek spragnionych też :)
                                • debi_bebi Re: Badanie..... 27.03.04, 08:40
                                  Nie jestem podglądaczką, tylko estetką! Koniki to pięknie steorzenia, co nie
                                  zawsze da się powiedzieć o ich właścicielach.
                                  • Gość: mikrofalówka Re: Badanie..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 08:53
                                    Bardziej lubić je głaskać, czy jeździć na nich ?:)
                                    • debi_bebi Re: Badanie..... 27.03.04, 08:56
                                      Po dobrej jeździe każdy konik lubi być pogłaskany :)
                                      • Gość: mikrofalówka Re: Badanie..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 09:02
                                        I cmoknięty :)
                                        • debi_bebi Re: Badanie..... 27.03.04, 09:04
                                          A jak! Jeszcze lubi dostać cukier w kostkach do pyska :)
                                          • Gość: mikrofalówka Re: Badanie..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 10:16
                                            Już bez przesady - sama możesz go polizać w nagrodę, tzn. nie cukier :)
                                            • debi_bebi Re: Badanie..... 27.03.04, 10:52
                                              A jak stanie dęba, ruszy z kopyta i poniesie go?
                                              • Gość: mikrofalówka Re: Badanie..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 16:34
                                                Boisz się, że ci ucieknie, czy, że ząbki powybija ?:)
                                                • debi_bebi Re: Badanie..... 27.03.04, 19:47
                                                  Jedno i drugie oznaczałoby niepowetowaną stratę :)
    • Gość: malinka Re: Badanie..... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.04, 08:00
      Badanie było superrrrr,zamiast stukania w klawiaturkę i plucia na ekran.A
      paluszki i rączki miał boskieeeeeeeeeee.PPPPPPPPPPP
    • schizoo Re: Badanie..... 27.03.04, 10:11
      teraz to łatwo się mądrzyć...
      a jak byłyście potrzebne...
      to co robiłyście???
      • Gość: bojler gazowy Re: Badanie..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 12:55
        Spełniały obowiązki marząc o ...........jeździe konnej ;))))
        • Gość: mikser-ka Re: Badanie..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 15:41
          no tak, dobra jazda nie jest zła ;)
          • Gość: mikrofalówka Re: Badanie..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 16:33
            Może jeszcze chcesz kogel-mogel zrobić ?:)
            • schizoo Re: Badanie..... 27.03.04, 19:59
              chyba czas otworzyć jakiś sklep z agd....
              • Gość: robot kuchenny Re: Badanie..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.04, 22:09
                a co ci się, qrwa, nie podoba ??
                • schizoo Re: Badanie..... 28.03.04, 22:11
                  ciesze się,że asortyment się powiększa........
                  • Gość: bojler gazowy Re: Badanie..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.04, 22:19
                    Ale ilość nie znaczy ........ nowy sklep ;)))
                    • Gość: robot kuchenny Re: Badanie..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.04, 22:21
                      Następny maruda,w morde - siedż cicho i bulgocz się !
                      • schizoo Re: Badanie..... 28.03.04, 22:28
                        Ty już chyba po gwarancji jesteś,bo rzęzisz......
                        • Gość: bojler gazowy Re: Badanie..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.04, 22:30
                          za dużżżżżżżo roboty za mało myślenia maja te roboty ;))))))))0
                          • debi_bebi Re: Badanie..... 28.03.04, 22:41
                            Mnie by sie jeden przydał, nie macie jakiegos na zbyciu? takiego co grzeje i
                            dmucha równocześnie?
                            • Gość: robot kuchenny Re: Badanie..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.04, 22:50
                              I soki z cytryn lub melonów wyciska ?

debi_bebi napisała:

> Mnie by sie jeden przydał, nie macie jakiegos na zbyciu? takiego co grzeje i
                              > dmucha równocześnie?
                              • debi_bebi Re: Badanie..... 28.03.04, 23:00
                                O przepraszam, jeśli już, to z grapefruitów! :P
                                • Gość: robot kuchenny Re: Badanie..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.04, 23:04
                                  a czemu nie z melonów ? Chyba, że preferujesz "jajka sadzone" :)
                                  • debi_bebi Re: Badanie..... 28.03.04, 23:07
                                    Bo z melonów wyjadam łyżeczką. Jajek sadzonych nie lubię, ale i lubić nie
                                    musze, bo nie jestem męzczyzną :P
                          • Gość: robot kuchenny Re: odezwałsię bojler, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.04, 22:49
                            co dużo ryczy, a mało mleka daje - tzn. wody :)

Gość portalu: bojler gazowy napisał(a):

> za dużżżżżżżo roboty za mało myślenia maja te roboty ;))))))))0
                          • Gość: bojler gazowy Re: Badanie..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.04, 11:01
                            Do ............sam nie wiem do kogo, ale jak ci się tak podabo ten nick proszę
                            bardzo, bierz go, czyli od dzisiaj TO NIE JA !!!
                            • Gość: kuchenka gazowa Re: Badanie..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.04, 11:23
                              i ja to też nie ja
                              • Gość: robot kuchenny Re: Badanie..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 11:28
                                I JA TO TEŻ NIE JA
                                • Gość: gazomierz Re: Badanie..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.04, 11:31
                                  Oj to chyba TY !!
                            • Gość: mikrofalówka Re: a idźcie w piz......., IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 12:37
                              ja tez to nie ja, O !
                              • schizoo Re: a idźcie w piz......., 30.03.04, 13:15
                                no i sklep agd poszedł się j.........

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka