kasienka80 Druga :-)) 29.03.04, 07:11 hihi jestem druga !!! milego dnia wszystkim. Dzis jade do Luksemburga w poszukiwaniu pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Poniedziałek wieczór... 29.03.04, 18:54 Widzę, że w poniedziałek wieczorem tez tu prawie nikogo nie ma:( ? Miłego wieczoru:) pzdr.,M. Odpowiedz Link Zgłoś
mrouh Re: Poniedziałek wieczór... 29.03.04, 19:13 servus_lca napisał: > Widzę, że w poniedziałek wieczorem tez tu prawie nikogo nie ma:( ? > Miłego wieczoru:) > pzdr.,M. > Jestem:-) I też miłego wieczoru życzę, skoro jakoś nie załapałam się na dzień dobry:-) Odpowiedz Link Zgłoś
_waterfall_ Re: Poniedziałek wieczór... 29.03.04, 19:47 hihi wyglada,ze ja pierwsza mowie dziendoberek i ostania gasze swiatlo(na zmiane z kolega M:)))))hihi Odpowiedz Link Zgłoś
aiwa7 Re: Poniedziałek wieczór... 29.03.04, 19:56 Ja w takim razie 2w1 dzień dobry i wieczór również !!!!! :) A. Odpowiedz Link Zgłoś
m-gosia Re: Poniedziałek wieczór... 29.03.04, 21:16 _waterfall_ napisała: > hihi wyglada,ze ja pierwsza mowie dziendoberek i ostania gasze swiatlo(na > zmiane z kolega M:)))))hihi Ktoś musi być w tej klasie dyżurnym:)))) W ogóle nie wiem nawet kiedy mi teń dzień minął.... Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Poniedziałek wieczór... 29.03.04, 21:24 m-gosia napisała: > _waterfall_ napisała: > > > hihi wyglada,ze ja pierwsza mowie dziendoberek i ostania gasze swiatlo(na > > zmiane z kolega M:)))))hihi > > > Ktoś musi być w tej klasie dyżurnym:)))) W ogóle nie wiem nawet kiedy mi teń > dzień minął.... Ha Ciekawe Waterfall czy zasłużymy na tytuł: "wzorowy dyżurny" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: miłego dniaaaaa:)))))n/txt:) 29.03.04, 21:27 to ja też się przyłączam i życzę miłego wieczoru <pijąca zieloną herbatkę> chiara76 Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Ja tyz jestem :) 29.03.04, 21:51 I tyz mowier dobry wieczor. I chyba tez pojde po herbate. Ale czerwona :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 dzis ja dyzuruje 29.03.04, 23:10 Ariel, a co robi czerwona herbata? No to dzis ja zgasze swiatlo: kolorowych snow, spijcie dobrze aniolki :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 hmm... 29.03.04, 23:21 jest ktoś jeszcze? jak tak, to dalej pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
_waterfall_ ja jeszcze nie spie! 29.03.04, 23:56 ja jeszcze nie spie i nadal jestem na miejscu i bawie sie w woznego:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aiwa7 hej woźny :) 29.03.04, 23:58 Ja się bawię w HARCERZA CAŁA NOC CZUWAJ!!!!!! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mrouh Re: hej woźny :) 30.03.04, 00:16 aiwa7 napisała: > Ja się bawię w HARCERZA CAŁA NOC CZUWAJ!!!!!! > :))))) Czuwasz? A ja przeczytałam, a raczej obejrzałam obrazki w gazecie, wyleżałam się w wannie i jeszcze mi się nie chciało spać:-) Przyszłam popatrzeć co się zmieniło.Ale chyba musę się zmusić do spania, bo jutro będę jak potłuczona:-) Odpowiedz Link Zgłoś
_waterfall_ Re: hej woźny :) 30.03.04, 00:26 wozny znaczy hmm pani wozna:)zaraz was pogoni do spanka:)))))))) ja wlasnie ide za chwilke bo o 6 musze wstac by WAM powiedziec G'Day:))) Odpowiedz Link Zgłoś