oldpiernik 29.03.04, 10:55 walnąłem sobie właśnie teraz ;) minimalną tutaj nadużyłem gdzie indziej :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia-s Re: minimalna dzienna dawka 29.03.04, 21:38 podobno lepiej nie nadużywać nigdzie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: minimalna dzienna dawka 30.03.04, 07:15 Podobno lepiej naduzywac i uzywac ile sie da. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: minimalna dzienna dawka 30.03.04, 07:53 Podobno każda z metod jest dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: minimalna dzienna dawka 30.03.04, 22:16 miltonia napisała: > Podobno lepiej naduzywac i uzywac ile sie da. Lepij uzywać i żałować niż żałować, że się nie używało. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: minimalna dzienna dawka 31.03.04, 10:15 Najlepiej uzywac i nie zalowac, uwazam. Odpowiedz Link Zgłoś
slovianecka Re: minimalna dzienna dawka 31.03.04, 11:26 ech, te gdyby nie te pieruńskie wyrzuta na sumieniu! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: minimalna dzienna dawka 31.03.04, 14:24 a co, masz mentalną alergię na coś? hehehe... sumienie się urabia "podobno" (jakie to słówko trendy w tym wątku) takie urobione moze mieć nawet konsystencję... no czego? oczekuję propozycji... Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: minimalna dzienna dawka 31.03.04, 21:22 urobione sumienie to chyba ma konsystencje budyniu... w każdym razie jakieś takie gęstrze jest Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-s Re: minimalna dzienna dawka 01.04.04, 00:09 urobione sumienie jest jak plastelina ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-s Re: minimalna dzienna dawka 01.04.04, 00:08 miltonia napisała: > Najlepiej uzywac i nie zalowac, uwazam. popieram przedmówczynię, nigdy nie należy żalować bo można się wpędzić w jakieś problemy ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: minimalna dzienna dawka 31.03.04, 23:40 a oto co znalazłam na Fof, jeden z postów bez treści, czyli wyznaczonych do wycinki ____________$$$$$$$$$$$$$$$$$$______________ _________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$___________ _______$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_________ ______$$$$$$$$$$_________$$$$$$$$$$$$_______ ______$$$$$$$$$______________$$$$$$$$$______ _____$$$$$$$$$________________$$$$$$$$______ ____$$$$$$$$$$$_______________$$$$$$$$$_____ ___$$$$$$$$$$$$_______________$$$$$$$$______ ___$$$$$$$$$$$_______________$$$$$$$$$______ ____$$$$$$$_$_______________$$$$$$$$$_______ ___$$$$$$$$$_______________$$$$$$$$$________ ___$$$$$$$$_______________$$$$$$$$$_________ ___$$$$$$$_______________$$$$$$$$$__________ ____$$$$_______________$$$$$$$$$$___________ _____$_______________$$$$$$$$$$_____________ ____$______________$$$$$$$$$$_______________ ____$____________$$$$$$$$$$_________________ ___$___________$$$$$$$$$$___________________ __$_$________$$$$$$$$$$_____________________ ___________$$$$$$$$$$_______________________ _________$$$$$$$$$$_________________________ ________$$$$$$$$$___________________________ _______$$$$$$$$$____________________________ ______$$$$$$$$$_____________________________ ______$$$$$$$$______________________________ ______$$$$$$$$______________________________ ______$$$$$$$$______________________________ ______$$$$$$$$$_____________________________ _______$$$$$$$$$____________________________ ________$$$$$$$$$___________________________ _________$$$$$$$$$$_________________________ ___________$$$$$$$$$$_______________________ _____________$$$$$$$$$$_____________________ _______________$$$$$$$$$$___________________ _________________$$$$$$$$$$_________________ ___________________$$$$$$$$$$_______________ _____________________$$$$$$$$$$_____________ _______________________$$$$$$$$$$___________ _________________________$$$$$$$$$$_________ ___________________________$$$$$$$$$________ ____________________________$$$$$$$$$_______ _____________________________$$$$$$$$$______ ______________________________$$$$$$$$______ ______________________________$$$$$$$$______ ______________________________$$$$$$$$______ _____________________________$$$$$$$$$______ ____________________________$$$$$$$$$_______ ___________________________$$$$$$$$$________ _________________________$$$$$$$$$$_________ _______________________$$$$$$$$$$___________ _____________________$$$$$$$$$$_____________ ___________________$$$$$$$$$$_______________ _________________$$$$$$$$$$_________________ _______________$$$$$$$$$$___________________ _____________$$$$$$$$$$_____________________ ___________$$$$$$$$$$_______________________ _________$$$$$$$$$$_________________________ ________$$$$$$$$$___________________________ _______$$$$$$$$$____________________________ ______$$$$$$$$$_____________________________ ______$$$$$$$$______________________________ ______$$$$$$$$______________________________ ______$$$$$$$$______________________________ ______$$$$$$$$$_____________________________ _______$$$$$$$$$____________________________ ________$$$$$$$$$___________________________ _________$$$$$$$$$$_________________________ ___________$$$$$$$$$$_______________________ _____________$$$$$$$$$$_____________________ _______________$$$$$$$$$$___________________ _________________$$$$$$$$$$_________________ ___________________$$$$$$$$$$_______________ _____________________$$$$$$$$$$_____________ _______________________$$$$$$$$$$___________ _________________________$$$$$$$$$$_________ ___________________________$$$$$$$$$________ ____________________________$$$$$$$$$_______ _____________________________$$$$$$$$$______ ______________________________$$$$$$$$______ ______________________________$$$$$$$$______ ______________________________$$$$$$$$______ _____________________________$$$$$$$$$______ ____________________________$$$$$$$$$_______ ___________________________$$$$$$$$$________ _________________________$$$$$$$$$$_________ _______________________$$$$$$$$$$___________ _____________________$$$$$$$$$$_____________ ___________________$$$$$$$$$$_______________ _________________$$$$$$$$$$_________________ _______________$$$$$$$$$$___________________ _____________$$$$$$$$$$_____________________ ___________$$$$$$$$$$_______________________ _________$$$$$$$$$$_________________________ ________$$$$$$$$$___________________________ _______$$$$$$$$$____________________________ ______$$$$$$$$$_____________________________ ______$$$$$$$$______________________________ ______$$$$$$$$______________________________ ______$$$$$$$$______________________________ ______$$$$$$$$$_____________________________ _______$$$$$$$$$____________________________ ________$$$$$$$$$___________________________ _________$$$$$$$$$$_________________________ ___________$$$$$$$$$$_______________________ _____________$$$$$$$$$$_____________________ _______________$$$$$$$$$$___________________ _________________$$$$$$$$$$_________________ ___________________$$$$$$$$$$_______________ _____________________$$$$$$$$$$_____________ _______________________$$$$$$$$$$___________ _________________________$$$$$$$$$$_________ ___________________________$$$$$$$$$________ ____________________________$$$$$$$$$_______ _____________________________$$$$$$$$$______ ______________________________$$$$$$$$______ ______________________________$$$$$$$$______ ______________________________$$$$$$$$______ _____________________________$$$$$$$$_______ ____________________________$$$$$$$$________ ___________________________$$$$$$$$_________ _________________________$$$$$$$$___________ _______________________$$$$$$$$_____________ _____________________$$$$$$_________________ ___________________$$$$$____________________ _________________$$$$$______________________ ________________$$$$________________________ _______________$$$__________________________ ______________$$____________________________ _____________$______________________________ nie wiem, czy miał to być wąż z kieszeni - tak jakoś się mi dulary w oczach mienią ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-s Re: minimalna dzienna dawka 01.04.04, 00:06 jak to bez treści???? przecież to sama treść ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: minimalna dzienna dawka 01.04.04, 10:59 poszczenie antidotum na skąpiradztwo? faktycznie, stałka kosztowną ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: minimalna dzienna dawka 01.04.04, 11:13 Jak grafika z czasów Sinclair SPECTRUM, a może wcześniej... Edzioszko, dlaczego do wycięcia, to takie ładne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: minimalna dzienna dawka - sprostowanie 01.04.04, 11:14 to nie SPECTRUM było tylko nasze rodzime MERITUM pamięta ktoś ten wynalazek? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: minimalna dzienna dawka 01.04.04, 11:20 Tebe wspominał o wycinaniu postów bez treści i tych oddanych wyłącznie w celu podbicia w górę wątku.. ale to dotyczy forów publicznych jak mniemam, na prywacie hulaj dusza piekła nie ma ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: minimalna dzienna dawka 01.04.04, 21:07 czarna mambe widze !!! prosze nie wycinać bo to pod ochrona jest, ale uważać nie zaszkodzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: minimalna dzienna dawka 01.04.04, 21:29 a może to la bamba? tela, iż wielkopostnie nie przystoi tak brykać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: minimalna dzienna dawka 01.04.04, 21:50 nie brykaj, tylko złap to wężowidło i wsadź do terrarium ! Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: minimalna dzienna dawka 01.04.04, 21:55 jeszcze sobie kto naiwnością podszyty pomyśli, żem uwraźliwiona i się zapisałam do towarzystwa przyjaciół żywotnych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: minimalna dzienna dawka 01.04.04, 22:00 jasne ! Ty byś wolałą ubić i zrobić sobie pasek albo torebke !! Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: minimalna dzienna dawka 01.04.04, 22:03 torebkę mam skomponowaną ze skalpów byłych facetów, futro naturalne jest teraz trendy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: minimalna dzienna dawka 01.04.04, 22:34 Edka, skalpy O.K. Ale, tak mi się wydaje, węże nie maja futra.... Węże mają cieniutka aksamitna skóre. P.S ilu tych byłych trzeba było oskalpować żeby torebka wyszła ? Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: minimalna dzienna dawka 02.04.04, 10:42 a to zależy, czy to ma być aktówka, torba na zakupy czy do wieczorowej kreacji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: minimalna dzienna dawka 02.04.04, 14:36 czytam po raz trzeci, co tu piszecie, nic nie rozumiem... PRZEDAWKOWAŁEM????!!! Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: minimalna dzienna dawka 02.04.04, 14:45 hyhy, nie przejmuj się i tak powyższe jest fikcją literatką ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: minimalna dzienna dawka 03.04.04, 12:43 taaaaaa fikcją , jasne... ale torebka ze skalpów całkiem prawdziwa ! Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: minimalna dzienna dawka 03.04.04, 12:54 fikcyjna literatka? to z czego będziem pić? z torebki, brrr... Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: minimalna dzienna dawka 05.04.04, 17:17 Mnie interesuje co innego: Czy ci byli byli uwlosieni czy wyliniali? Bo jesli mieli bujne futro na skalpach to moznaby miec do ciebie pretensje , ze takich przystojnych skalpowalas. lysych mniez zal.Oni sa tak samo wszystkiemu winni jak rowezysci, masoni i Zydzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: minimalna dzienna dawka 05.04.04, 21:11 a wpgóle to jak wygląda torebka z łysych skalpów, ...że niby tak jak lakierowana czy cóś... ??? Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: minimalna dzienna dawka 05.04.04, 21:42 jak skóra naturalna pewnie - wypolerujesz ściereczką i pełen błysk.. poza tym można weń nosić poradnik "włoski w 30 dni".. Italia pełną gębą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: minimalna dzienna dawka 05.04.04, 22:32 no, Edzia czarny humor ? hehehe... dobre, dobre. torebka z łysych skalpów to może być większy przebój niż z krokodyla. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: minimalna dzienna dawka 05.04.04, 23:00 czarnohumorzasto na dokładkę - napis na budce fast-foodowskiej: "nasze kanapki z ozorkami mówią same za siebie" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: minimalna dzienna dawka 06.04.04, 08:27 Podczas sobotniego spacerku po Szmulowiźnie zauważyłem bilbord, wiszący przy wejściu do przedszkola, a na nim reklamę "Koła" - krokodyl w wannie i napis: "Jak dorosnę, to cię zjem!". Przedszkolaki wprawdzie z reguły nie umieją czytać, ale... Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: minimalna dzienna dawka 07.04.04, 09:57 Ostatdnia dawka przed Wilkeanocą. Walnięto i "póńdziono" ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: minimalna dzienna dawka 24.05.04, 10:23 kurcze, prawie jak po odwyku minimalna dawka spadła do poziomu pierwiastków śladowych eeech, to chyba juz nie jestem nałogiem? ;)))\ a test wykazywał coś innego i wierz tu człowieku testom.... Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: minimalna dzienna dawka 24.05.04, 11:23 żeby testy były wiarygodne zwykle robi się je w dwóch niezaleznych labolatoriach Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: minimalna dzienna dawka 24.05.04, 12:46 cover_wielki napisał: > labolatoriach Mówi się: "raboratoriach"! Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: minimalna dzienna dawka 25.05.04, 12:15 tetetetetesty? wrabola....eeee tam wrabiacie mnie, tak czuję a minimalna dawka jest konieczna do przeżycia i już Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: minimalna dzienna dawka 25.05.04, 12:43 sqh napisał: > Mówi się: "raboratoriach"! sgh piłeś !! nie ?! a powiedz Gibraltar.... podpowiedzi : Gibrartar, Giblartar, Gibrartal, Giblartal, Gibrartal* * niepotrzebne skreslić Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: minimalna dzienna dawka 25.05.04, 13:15 "Najdalej na południe wysunięta część Półwyspu Iberyjskiego" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka precz w wyjazdami! 25.05.04, 13:33 wicepremier Jerzy Hausner rozchorował się i nie miał ochoty na spożycie schabowego z koszyka świadczeń gwarantowanych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: precz w wyjazdami! 25.05.04, 14:16 Ja się chyba też rozchoruję i znowu będę prątkował i zarażał... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: precz w wyjazdami! 25.05.04, 14:43 wpadnij na Fof, szykuje się orgia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: precz w wyjazdami! 25.05.04, 14:54 E tam - na orgię nie chodzi się po to, by się zarazić katarem, tylko czymś fajniejszym... Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: precz w wyjazdami! 25.05.04, 15:32 pomyślałam raczej, iż przydałaby Ci się rozgrzewka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: precz w wyjazdami! 25.05.04, 20:37 sgh - zdałeś. Eda ma chyba racje na katar najlepszy okład z młodych orgiowiczek. Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: precz w wyjazdami! 26.05.04, 08:14 Za późno... Ja już prątkuję i zarażam na lewo i prawo... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: minimalna dzienna dawka 26.05.04, 09:40 chyba i mnie się dostała dawka tych plątków wszystko się plącze nosiciele i gible i ratlerki Gibratler - piękne miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: minimalna dzienna dawka 28.05.04, 12:00 dawke zwiększyć trzeba bo ręce drżą coraz mocniej macie też tak ? Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: minimalna dzienna dawka 28.05.04, 12:03 z rękami jeszcze nie ale dziwnie niespokojny to jestem, właśnie siedze3 sobie w salonie bo mi robią przegląd samochodmiło tu... i kawa jest, no i ten necik a miałem poczytać gazete Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: minimalna dzienna dawka 29.05.04, 06:51 to jiuz drżeniwqe niedluogo pzyjrdzie wieiwm cosspa ootttym Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: minimalna dzienna dawka 29.05.04, 21:03 Oldzie walnij lufe ! to pomaga złapać rytm ;) Odpowiedz Link Zgłoś