grzegorz_m_101
19.09.10, 14:44
Poderwanie dziewczyn przez internet wydaje się być niesamowicie łatwe. Zakładasz profil, znajdujesz kobietę z którą chciałbyś się umówić. Piszecie do siebie i umawiacie się na spotkanie. Niestety niektórzy faceci, którzy próbowali nawiązywać znajomości w ten sposób wiedzą, że czasem jest zupełnie inaczej.
Dlatego postawiłem rozpocząć ten wątek.
Napisz jak Tobie udało (lub nie udało się) umówić się z kobietą przez internet?
Co ja mogę dodać?
Jeżeli nie wyglądasz jak model z okładki przyda Ci się wciągający i ciekawy opis. Pisząc wiadomości pamiętaj, żeby NIE NUDZIĆ jak większość facetów: jesteś śliczna, poklikamy?, Może kawa?. Nie rozpoczynaj rozmowy w ten sposób a kobieta doceni, że nie dostała dziesiątego z kolei takiego samego emaila. W wiadomości powiedz co Cię zainteresowało w kobiecie do której piszesz i dodaj do tego zabawny komentarz. Na początek to wystarczy.
Znaczenie też ma jaki portal randkowy wybierzesz. Wybieraj raczej takie gdzie jest więcej kobiet niż facetów. Będziesz miał mniejszą konkurencję.
Prawda jest taka, że umówienie się z kobietą przez internet jest dużo łatwiejsze niż w realu. Pod warunkiem, że odpowiednio do tego podejdziesz. To Ci pomoże poderwać dziewczynę przez internet
Podziel się swoimi dobrymi doświadczeniami lub złymi. Opinie kobiet też mile widziane, co zrobili faceci z którymi ostatnio się umówiłyście przez internet.
(To nie jest temat o tym czy warto korzystać z randek internetowych czy nie. Jeśli chcesz napisać, że nie warto zrób to w innym temacie, nie tutaj)