edzioszka 01.04.04, 13:20 co Cię właściwie ugryzło, gadaj ino zaroz! obrażalski jesteś czy cuś? znaczy szczególnie wtedy, jak co nie po Twej myśli.. wyluzuj Chłopie! ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hepik1 Re: Uwaga... 15.04.04, 04:37 Dwa krótkie wyrazy i dwa błędy ort.Miltonia-pisze się"he,he" Wiem,bo często używam. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Uwaga... 15.04.04, 08:04 Ech, Hepik. Znowu bladzisz nieboze. Trzymaj sie mnie a Ci wlasciwe kierunki wskaze: sjp.pwn.pl/haslo.php?id=6794 Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Uwaga... 15.04.04, 09:18 mnie Wasze przekomarzanki przypominają czasy, kiedy to chłopcy ciągnęli dziewczęta za warkocze, a potem wszyscy lali się po głowach piórnikami i co solidniejszej konstrukcji podręcznikami.. szpilę zawsze można było komu wetknąć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Uwaga... 15.04.04, 11:07 A cyrklem bodzienia nie doznałaś? To co ty możesz wiedzieć o tamtych czasach i przekomarzankach między dziewczętami i chłopcami? Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Uwaga... 15.04.04, 11:47 nie wiem czy Twoja podkreślana na każdym kroku podtatusiałość <i ten moralizatorski ton> jest zaletą.. gdybyś jeszcze był bogatym i pracowitym emerytem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Uwaga... 15.04.04, 20:33 Znaczy przystojność to mało,tak? Straszna materialistka z Ciebie,jestem zdumiony. Masz plusa za przywrócenie moderatorstwa.Choć co mi po nim,jak nawet własnego posta usunąc nie mogę ?Ale plusik masz.Tylko nie na ORMOWCA na RŚL.Broń Cię panie Boże i wszyscy święci. Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: Uwaga... 15.04.04, 20:44 co sie boisz? przecie na rudzie ormowcem mam byc jo. ;) Odpowiedz Link Zgłoś