tadeusz_ski.51 17.10.10, 10:08 Chodzi o to, że jestem gotów umożliwić im zrobienie dobrego uczynku! O tu jest powiedziane... a raczej wyśpiewane! www.youtube.com/watch?v=BMyVDoHbPUU Jestem gotów... co tam, żyje się raz! Zaryzykuję! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeusz_ski.51 Mogę nawet pójść 17.10.10, 10:11 na małe ustępstwo i dać szansę mądrym kobietom... na zrobienie dobrego uczynku... Na moim własnym, żywym jeszcze ciele i organie... Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Sorry, 17.10.10, 10:14 miało być "organizmie"... Na żywym jeszcze organizmie.... Momentami całkiem sprawnym przy niektórych czynnościach, w tym tych, umożliwiających kobietom zrobienie dobrego uczynku! Odpowiedz Link Zgłoś
1_konkretna Re: Ciekawe czy zaglądają tu mądre dziewczyny? 17.10.10, 13:19 hahahaha, sama jestem ciekawa ile mądrych kobiet się zgłosi Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Re: Ciekawe czy zaglądają tu mądre dziewczyny? 18.10.10, 09:41 Nie jestem pazerny, jedna już tu jest! Jeeeeeeee... Odpowiedz Link Zgłoś
1_konkretna Re: Mówię 18.10.10, 11:06 ..to znaczy się ,ten dobry uczynek mam tu uczynić ? ......ależ z przyjemnością , to znaczy sie ....bardzo lubię .... Odpowiedz Link Zgłoś
milky_way_1 Re: Mówię 18.10.10, 12:04 Fais Ce Que Tu Voudras Dotyk miłości Miłość dotyka Twe ciało, Twe serce rozgrzeje w dni chłodne spragnione rafą koralową w błękitnym oceanie czerwone jak najpiękniejsza róża została na leśnej polanie w prostocie swojej jak śnieg jest cała zapachem wznosi Cię w nieba pałac tam aniołowie wrót nieba strzegą tu czysta miłość wartość nadrzędną dotyk miłości to kolor włosów jak jasne lato, jak zapach wrzosów kruszki bursztynów w kolorze piwa fala ochłody i ognie w grzywach które dotyka świetlik złocisty różowy flaming w wodzie przejrzystej ja dzisiaj uśmiech tutaj przynoszę jak śpiewny motyl o uśmiech proszę dotykam echem, dopieszczę słowom dotykam z fali morską pogodą i z delikatną bryzą od morza co mam dla Ciebie z uśmiechem zobacz czystą pogodę z gorącym słońcem jasnym porankiem w kwiatach tonących dla nas szybują ptaki po niebie w blaskach słonecznych wieczór odejdzie wiatr wkoło tańczy, w locie im pomógł przybliżył serca bijących dzwonów wędrują razem w kolorach tęczy magią zalśniło w chmurach najpiękniej rytmem bijących skrzydeł, czułością wzrokiem, uczuciem, dotyk miłością źródło czystości w dolinie marzeń mknie w wyobraźni przełęczą wrażeń przekraczać życie bijącym sercem z łaską i wiarą, cudem najczęściej dotykać myślą, wzrokiem milczącym wzruszać uczuciem w sercu gorącym Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 ... boszzzzz, jak tu?? No jak tu??? 19.10.10, 10:02 1_konkretna napisała: > ..to znaczy się ,ten dobry uczynek mam tu uczynić ? > ......ależ z przyjemnością , to znaczy sie ....bardzo lubię .... ---------------- Dobry uczynek można zrobić tylko osobiście i we dwoje, tzn. Ty i starszy pan czyli ja. Wygląda to mniej więcej tak, że starszy pan sobie leży a darczyńca płci żeńskiej czyni na nim, na tym starszym panu, ten dobry uczynek... ku zadowoleniu obojga! Odpowiedz Link Zgłoś
1_konkretna Re: ... boszzzzz, jak tu?? No jak tu??? 19.10.10, 12:35 znowu mnie rozśmieszyłeś ,... tak się składa, że ja też wolę być pod spodem , bo będąc na wierzchu za bardzo bym przydusiła .......ale, ale, chyba każdy ma inny punkt widzenia na spełnianie tego uczynku dobrego , czy przyjemnego. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 A czy Ty myslisz 23.10.10, 17:16 że ja z porcelany? Nie bój Konkretna, nie bój, otulaj jak pierzynką. Odpowiedz Link Zgłoś
samantha.1 Re: Ciekawe czy zaglądają tu mądre dziewczyny? 23.10.10, 17:42 Tak zagląda , głównie jedna mądra ... adminka :-) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Adminka jest dla mnie przychylna, 25.10.10, 15:53 nie to co Ty Samcia, poza tym Adminka jest pulchniutka i mięciutka a Ty pewnie koścista, zabidzona i chudziutka? Przyznaj się! Odpowiedz Link Zgłoś
samantha.1 Re: Adminka jest dla mnie przychylna, 25.10.10, 21:43 He, he, he, mogę Cię zapewnć ,że anorektyczką nie jestem, mam wszystko co kobieta mieć powinna w odpowiednich proporcjach . Kiedy bede w wieku bardziej zaawansowanym , to może sobie pozwolę na pulchnośc . A ,że adminka przychylna Ci , to się ciesz , bo wiesz są gusty i guściki... . O gustach sie nie dyskutuje :-) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Jeeeeeeee, Samcia się zachwala 29.10.10, 10:09 samantha.1 napisała: > He, he, he, mogę Cię zapewnć ,że anorektyczką nie jestem, mam wszystko co kobie > ta mieć powinna w odpowiednich proporcjach . -------------- myśli, że się skuszę... Ty Samcia jesteś małolat w porównaniu ze mną i masz jeszcze pstro w głowie. Z takimi to nigdy człowiek nie może być pewien co nowego wymyśli i jakie ma cele? Co innego Konkretna, to ... konkretna kobieta! Wie czego chce i ja też wiem czego chcę, problem w tym, aby te nasze chęci się pokrywały. Pracujemy nad tym, co nie Konkretna? Odpowiedz Link Zgłoś
samantha.1 Re: Ciekawe czy zaglądają tu mądre dziewczyny? 23.10.10, 17:51 Takie deklaracje składaj www.youtube.com/watch?v=lBQVOjPnhnA hahahaha :-) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Nie mam czasu 29.10.10, 10:13 na wysłuchiwanie pioseneczek i zastanawianie się co miałaś na myśli. Zdecydowanie prościej i dla wszystkich wygodniej jest powiedzieć po prostu o co się rozchodzi, nie? Odpowiedz Link Zgłoś