Dodaj do ulubionych

Ja tu tylko na chwile!

03.04.04, 12:57
Witam wszystkich serdecznie :-) przeczytalam juz troche tego forum ale
jeszcze mi troche zostalo. Pewne posty mi sie nie spodobaly ale juz sprawe
wyjasnilam i jest ok. Mam nadzieje ze to sie nie powtórzy. Nie bede pisac
duzo bo mnie reka boli( za duzo masazy jak na 2 dni mojego stazu). To jest
mój pierwszy weekend w pracy :-)Narazie mam energie ale cos mi sie zdaje ze
juz niedlugo to sie zmieni. Praca rehabilitantki nie jest lekka. Pozyjemy
zobaczymy:-)Widze ze przybylo pare nowych osób :-). Daniel to prawda ze
musiales prosic i modlic sie zeby Pwel zaczal tu pisac?? hahaha. To fakt ze
Pawel duzo wniesie do forum. Musze sie przyznac ze zawsze podobaly mi sie
posty które pisal. Ma taki orginalny styl pisania :-). ok juz sie nie
podlizuje :-P . Na tym koncze moja wypowiedz :-)
Pozdrawiam wszystkich i trzymajcie za mnie kciuki w pracy hahaha a moze ktos
chce mi przekazac troche dobrej energii ( przjme kazda ilosc )

Lineagoscinnie
Obserwuj wątek
    • wojciasf Re: Ja tu tylko na chwile! 03.04.04, 14:30
      Zapomniałem ze mam role wekendowego Admina Upsss!!!:)
      A wiec tak WITAM!!! ponownie Monike!!! (szkoda ze nie mozna tu wyczrowac jakis
      kwiatkow:(-ale nie roze umie zrobic -<-<* <-to jest roza prosze sie nie smiac:-
      P)
      Cieszymy sie ze jestes za nami!!! Te nie przyjemnosci na forum o ktorych mowisz
      wynikały wiecej z zartow a nie ze złosliwosci Przepraszamy ze tak to debrałas i
      obiecujemy ze sie wiecej nie powtorzy :)))
      Z praca wkraczasz w coraz dorosłe zycie wiec trzymamy mocno paluchy za toba ale
      Ty dobrze wiesz o tym!!!
      Co bede wiecej pisał....a wiem jakos nikt nie zauwaza ze ja tez sie tu staram:(
      No juz konce do zobaczenia o 17!!! papa!!!
      • linea21 Re: Ja tu tylko na chwile! 03.04.04, 15:17
        Ciesze sie ze mnie powitales i ze pelnisz tak odpowiedzialna funkcje <hahaha> :-
        P hmmm Wiem ze nie chcieliscie zle. pozdrawiam
    • linea21 Ja tu tylko na chwile! 04.04.04, 12:09
      I tak milo uplynal weekend. Czas wracac do domu i popracowac troche :-) Pewnie
      zajrze tu jeszce za jakis czas. Kurcze szkoda ze nie przeczytam na bierzaco
      jakie byly wasze wrazenia ze zlotu. Ciekawosc bedzie mnie zrzerac:-) ale dam
      rade hahaha. Pozdrawiam wszystkich. Acha Leszek pamietaj ze obiecales mi to
      zdjecie. Sebastian przykro mi, nie bylo cie na zlocie wiec wszystkie obiecane
      perwersje zostaly anulowane ( takie jest zycie hahaha ;-P).
    • danway1 Re: Ja tu tylko na chwile! 04.04.04, 16:53
      Witaj Moniczko choć na chwilę na forum. Myślę, że fajnie Ci się pisało na
      zaległe posty :P Po raz kolejny na forum wychodzą pewne niejasności, ale chyba
      wszystko jest w porządku.

Pozdrawiam Daniel Admin w Tygodniu (a dzisiaj zastępca Wojtka) :P
      • wojciasf Re: Ja tu tylko na chwile! 04.04.04, 22:23
        Była tu tylko na chwile a jak odeszła to zostawiła tyle pustki :((( ale my
        wiemy ze wroci do nas jeszcze!!!!
        Pozdrawiamy i z tesknotom czekamy!!!
        Powodzenia w pracy!!!:)))

Dzie. z wyp. Wojtek!!!
    • linea21 Akuku !!! 12.04.04, 18:26
      Witam! To znowu ja :-)Wiem, nie zdazyliscie sie za mna stesknic a ja juz
      jestem. Jak zwykle jestem na chwile. Powiem szczerze, braki mi was chlopaki z
      PWSZ w Turaszówce (Pozdrawiam wszystkich razem i kazdego z osobna). Szkoda ze
      czasy kiedy moglam przebywac tu w trakcie tygodnia i pisac z wami na bierzaco
      nie wróca juz :-((. Pozdrawiam tez Wojtka, który dzielnie mobilizuje wszystkich
      do pisania na forum. Slawek (slonko) dlaczemu nie piszesz na forum?? Ola wes mu
      zrób krzywde i niech cos napisze ciekawego. Przeczytalam wszystkie nowe posty i
      musze przyznac ze niewiele sie tu dzieje ostatnio. Miejmy nadzieje, ze to tylko
      w okresie Swiatecznym wystapilo takie rozluznienie. Daniel :-) mlodszy
      braciszku dla ciebie osobne posdrowienia. Strona jest fajna ale jeszcze
      niewiele na niej umieszczone ( dzialaj dalej w tym wzgledzie). Ola cale
      szczesie ze nie dalas im tych bardziej perwersyjnych fotek ( masz racje co sie
      maja ludzie gorszyc ;-)). Widzialam, ze grono pan sie powieksza ( to milo).
      Popieram zdanie Olinki, iz to nie my powinnysmy sie starac o damskie
      towazystwo, ale wasnie panowie powinni wabic tu setki pan. Ja moge sie starac
      zwabic troche panów :-) bo to mi lepiej wychodzi prawda Wojtek? chyba napisze
      jeszcze jeden post bo ten jest i tak juz za dlugi :-)
      • linea21 Akuku !!! c.d 12.04.04, 18:41
        :-) Pogoda jest naprawde super :-)Szkoda tylko ze wieksza czesc dnia spedzam w
        zamknietym budynku i sloncem moge sie cieszyc jedynie przez szybe. To mnie
        dobija. Jakis czas temu moj najlepszy przyjaciel zadal mi pytanie, trudne
        pytanie... " Czy jestes szczesliwa". Nie wiedzialam co odpowiedziec . Czym jest
        szczescie?? najpierw trzeba to ustalic. Jestem zdrowa, mam przy sobie kochajaca
        mnie rodzine ( juz nie raz spotkalam sie ze stwierdzeniem ze mam wyjatkowa
        rodzine. Nie zamienilabym jej nigdy w zyciu) teraz mam staz. Moge powiedziec ze
        jestem szczesliwa. Ale wydaje mi sie ze szczescie jest tylko chwila. Nalezy sie
        cieszyc kazdym dniem i kazda milo spedzona chwila :-). A jak to jest u was? Czy
        uwazacie ze jestescie szczesliwi?? A moze macie inne zdanie na temat szczescia?
        Pozdrawiam

Linea heppi pipol :-)
        • majenka3 Re: Akuku !!! c.d 12.04.04, 19:21
          Witaj Linea, tj. Monika! Jak miło Cie widzieć! I oczywiście razem z twoim
          pojawieniem się, zjawia sie ciekawy temat. Na pewno każdy ma inną definicje
          szczęścia...ale z grubsza rzecz biorąc zgadzam sie z tym , co napisałaś...a coś
          bardziej ode mnie - po "chwili" zastanowienia :)
          Trzymam kciuki, żebys wykradała dla siebie jak najwięcej wiosennych dni oko w
          oko ze słońcem i powodzenia w pracy!
          Pozdrawienia!
          Maja
          • linea21 Re: Akuku !!! c.d 12.04.04, 19:42
            Witam Maja :-) dziekuje za to co napisalas. Nawet nie przypuszczasz jaka wielka
            przyjemnosc mi zrobilas tym postem. Wlasnie tego potrzebuje od ludzi ( zreszta
            kazdy tego potrzebuje) slów otuchy. Dziekuje jeszcze raz i zycze Tobie duzo
            pogodnych, slonecznych i bardzo szczesliwych dni.

Lineaspragnionasloneczka
      • wojciasf Re: Akuku !!! 13.04.04, 08:04
        Hej Monia jak zwykle cisze sie ze jestes i mozesz pisac a juz raczej mogłaś bo
        zaraz Cie nie bedzie :((( ale cieszymy sie tym co jest i odrazu prosimy o
        wiecej Ciebie!!!Masz racje była cisza na frum co mnie martwi bardzo ale sie
        normalizuje chyba :-) dziekujemy za nowe postu i temty :-)

DZIEKI!!!
    • linea21 I znów papa 13.04.04, 08:44
      Wojtek dzieki za towazystwo :-) Cala ja... wpadnie na chwile zamiesza zamiesza
      i odchodzi ;-P ( conajmniej jak cieply wiosenny wiaterek który wprowaza lekki
      zamet) Zycze kazdemu duzo slonca na codzien, slonca i radosci :-)
      Wszystkim ogromnego Usmiecha przesylam :-))

Linea-Zefirek
      • wojciasf Re: I znów papa 13.04.04, 08:53
        I znowu musze cie zegnac choc wiesz ze to zadna przyjemnosc:(( Byłaś i Cie nie
        ma ale my tu bedziemy czekac na powrot i znowu bedzie ciekawie!!!
        wiec zyjemy nadzieja powrotu!!
        To ja dziekuje za towarzystwo Twoje i jeszcze raz Cie zegnam PAPA Zefirku!!
    • linea21 ToFiczek! majpreszes hihihi 23.04.04, 21:56
      Smieszna historia :-) mój ukochany Toficzek otrzymal niedawno zabawke dzieki
      której moze wyrazic swoje uczucia do mnie :-) Jak bys cie to zobaczyli to
      zaliczylibyscie zejscie ze smiechu. Zabawka ta jest niezwykla bo mówi ( nardzo
      wazne slowa)ma ksztalt serduszka jest z czerwonego materialu i ma raczki nózki
      i oczka. Za kazdym razem jak Tofik przygryzie to serduszko mówi "kocham cie".
      Tak wiec mój kochany piesek lata po domu i powtarza "kocham cie, kocham cie".
      To mozna nazwac prawdziwa miloscia :-) ( to trzeba poprostu zobaczyc na wlasne
      oczy )
      P.S. Toficzku ja ciebie TEZ...
      • nait Re: ToFiczek! majpreszes hihihi 27.04.04, 09:57
        A moze 'powiedziec' cos innego? Jak nie ma nic do wyboru, to z czego sie
        cieszyc?
    • linea21 Linea& Monika 24.04.04, 00:08
      Kto mi powie Linea a Monika czy to jest jedna i ta sama osoba czy moze dwie
      rózne, odrebne jednostki. Wlasciwie moge sie domyslic jaka jest wasza
      opinia.Chyba tylko Ci którzy mnie znaja lepiej moga sie wypowiedziec. Piszcie
      bo jestem ciekawa jak sie zapatrujecie na tego rodzaju sprawy.
      • danway1 Re: Linea& Monika 25.04.04, 16:19
        Dla mnie jest to ta sama osoba, poproostu siostra i tyle :P
      • nait Re: Linea& Monika 27.04.04, 09:54
        Chyba jedna osoba, a moze siostry blizniaczki :D
        Swoja droga czasami nie reaguje jak ktos pisze do mnie po imieniu (mail,
        forum), ale za to na nait zawsze :D Wydaje mi sie, ze to jest tak jakbym mial
        rozdwojenie jazni ;)
    • linea21 Pytania! 24.04.04, 00:11
      Moze ktos ma do mnie jekies pytanie. Jak tak to walcie smialo. Wiem co chcialby
      wiedziec Sebastian- na jakiej ulicy mieszkam :-P to juz musisz pokombinowac.
      • nait Re: Pytania! 27.04.04, 09:50
        To kto powie? :D
    • linea21 ufff 24.04.04, 00:28
      Wlasnie skonczylam czytac i odpisywac na zalegle posty. NIe byo latwo ale mysle
      ze to co chcialam to osiagnelam.
      pozdrawiam bardzo serdecznie wszystkich czynnych dzialaczy forum a w
      szczególnosci mojego adminowatego braciszka. Daniel uszka w góre :-) jak nie
      umiesz to Cie naucze ;-)
      • danway1 Re: ufff 25.04.04, 16:21
        Brawo siostra. To mnie naucz tego ;)

Pozdrawiam moją najlepsiejszą siostrę!!
    • jatotylko Re: Ja tu tylko na chwile! 24.04.04, 11:33
      coś tu dziś dziwnie cicho hm:)ludzie gdzie jesteście ?????!!!!!!
      no ciekawe gdzie się wszyscy podziali
      pozdrawiam z mokrego sącza (strasznie tu nudno więc korzystajcie z przyjemności
      jaką macie z bycia tam a nie tu)
      pozdrawiam gosia
    • linea21 Niema mowa GG 25.04.04, 16:38
      Nie wiem czy ktos mial juz takie uczucie jakiego ja doswiadczylam. Nie bylo
      mnie pewien czas na gg i kiedy je wlaczylam i moja kolezanka sie podlaczyla i
      zaczela pisac cos do mnie, mialam wrazenie ze czegos mi w tym brakuje. Po
      krótkiej chwili zastanowienia dopiero do mnie dotarlo. Chodzi o brak dzwieku,
      glosu tej drugiej osoby. Poprostu odzwyczailam sie od " niemej mowy gg" bo tak
      bym to okreslila. Wlasnie ta cisza mnie zastanowila.

Monika
      • nait Re: Niema mowa GG 27.04.04, 09:48
        Przez gg da rady prowadzic rozmowy przy uzyciu mikrofonu poproboj kiedys.
        • linea21 Re: Niema mowa GG 01.05.04, 02:14
          Nie Sebastian nie próbowalam i nie wiem czy mialabym na to ochote. Dla mnie to
          dziwne. TO nie dla mnie. Dzieki!
    • linea21 Re: Ja tu tylko na chwile! 01.05.04, 02:34
      I odrobilam zaleglosci. Juz myslalam ze nie przyjade do Turaszówki CIty ale sie
      udalo. Bylam na sztucznych ogniach. superrrr. Zwlaszcza te na koncu. Muzyka
      moze nie byla orginalna ale ujdzie w tlumie. A propo tlumów, to bylo troche
      wiary. Nie wiem czemu ale jak wszyscy podziwiali sztuczne ognie, zaczelam sie
      rozgladac w kolo.Zobaczylam nieziemski widok. Do okola mnie tlum ludzi, wszyscy
      jakby w hipnozie stali nieruchomo i patrzyli sie w góre. Przez chwile poczulam
      sie jakby to byl nalot obcych. Jak w filmach. Niestety nie udalo mi sie balona
      zobaczyc.
    • wojciasf Re: Ja tu tylko na chwile! 01.05.04, 23:57
      trochce spozniony ale witam Monike znow na forum!!! i na gg A Ci co znow sie
      spoznia z porozmaiwanie albo z odpisywaniem na jej posty to maja pecha:D:D
      <hahaha>

Wojtek
    • linea21 Re: Ja tu tylko na chwile! 02.06.04, 19:02
      Witam. Dlugo mnie nie bylo i mialo mnie wogóle nie byc ale chce sie czyms
      podzielic wiec pisze. Od poczatku wiedzialam ze cos nas laczy, czytajac jej
      post w którym sie przedstawiala czulam sie tak jakbym ja ten post pisala. Juz
      po tym wstepie wiedzialam ze ona jest lepszym wydaniem mojej osoby. Po tym jak
      niedawno ja poznalam a zwlaszcza po naszym ostatnim wypadzie na jasielski rynek
      wiem napewno, ze moje przeczucia byly sluszne. Z tego miejsca gorace
      pozdrowienia dla Gosi(jatotylko). Chlopaki przypilnujcie ja zeby nie opuszczala
      tego forum.
      • wojciasf Re: Ja tu tylko na chwile! 02.06.04, 23:52
        NO i sueper ze wrociłaś jak bys nie mogła wrocic do nas:) Przeciez jestes
        dobrym Duszkiem tego forum:):)
        No i nie powiem przez kogo sie poznałyscie bo siebie nie bede chwalił <lol>

Wojcias
        • jatotylko Re: Ja tu tylko na chwile! 03.06.04, 00:40
          wojtek a przez kogóżby innego jak nie przez ciebie no
          przecież to ty dałeś mi jej nr telefonu :)
          no
          i tak się to stało że byłyśmy na dobrych lodach :)
        • danway1 Re: Ja tu tylko na chwile! 03.06.04, 11:17
          Wojtus, ale przez Ciebie skromnosc przemawia :D
      • jatotylko Re: Ja tu tylko na chwile! 03.06.04, 00:38
        no i co ja mam powiedzieć no ? jak mam takie samo zdanie na swój temat jak ty
        na swój mam nadzieję że mnie rozumiesz ( mówię o tym co mówiłyśmy na temat
        swojej samooceny ) ;)
        a wypad był naprawdę super nalezy to kiedyś powtórzyć :) może jakis spacer ?? :)
        wiesz co wcale się nie dziwię że od długiego czasu nazywają cie dobrym duszkiem
        tego forum
        kiedyś doszła mnie informacja że niby miałabym się stać twoim zastępcą na tym
        forum, nie rób mi tego monika :) jak ja sobie tu dam radę wśród nich ( sama
        wies ;) ) no i wogóle niech ci nikomu nie przychodzi do głowy że mogło by się
        tak stać bo się tak nie stanie i nie stało :)
        dziękuję za pozdrowienia i do zobaczenia przy nastepnej okazji :)
        • wojciasf Re: Ja tu tylko na chwile! 03.06.04, 00:42
          Czy mi sie zdaje czy napisałaś wies?? Noładnie ładnie !!!:)

A i znow o mnie nikt nie wpomniał
          Buuuu A moja rola była wazna
          • wojciasf Re: Ja tu tylko na chwile! 03.06.04, 00:44
            Upsss sie machnołem nie po raz pierwszy z zyciu SRorkiii!!!!
          • jatotylko Re: Ja tu tylko na chwile! 03.06.04, 00:52
            ALE SIĘ CZEPIASZ NO
            przecież napisałam że mogę pisać bez składu i ładu tylko że wypowiedź ta
            znajduje się w innym poście sobie poszukaj to znajdziesz a takie przejęzyczenia
            i przeliterowania są całkiem wyjaśnione i zrozumiałe bo ja normalnie to spać
            już powinnam i sama nie wiem co ja tu robię no a jak ty się pomylisz to ci nikt
            nie wypomina chyba i bardzo dobrze ze ci wstyd jest no
            bo powinno
            ale i tak coś czuję że specjalnie mnie trochę sprowokowałeś żebym napisała tego
            1990 (...) nic więcej nie napiszę
            no
      • danway1 Re: Ja tu tylko na chwile! 03.06.04, 11:16
        Juz my sie tym zajmiemy, zeby Gosia nie opuscila tego forum. Jest nas kilku,
        ktorzy beda ja pilnowac. Tak wiec siostra masz moje slowo, a pewnie takze Pawla,
        Sebastiana i Wojtka, chyba ze sie myle :-/

Pozdrawiam.
        • nait Re: Ja tu tylko na chwile! 03.06.04, 12:53
          Jasne, ja sie podpisuje pod tym obiema recami i nogami ;-) Nie damy odejsc,
          Monice tez. Musi nas nawiedzac co jakis czas jak przystalo na Dobrego Duszka.
          • danway1 Re: Ja tu tylko na chwile! 03.06.04, 13:54
            Więc Dobry Duszku. Nie masz teraz już innego wyjścia i będziesz musiała
            zaglądać tu częściej niż raz na miesiąc.
          • wojciasf Re: Ja tu tylko na chwile! 03.06.04, 14:08
            No ja tez popieram!!! Juz chyba nawet to mowiłem:) ale jak by co to sie
            powtorze z reszta pochwale sie ze działam w tym kierunku. A tak na marginesie
            to moze jak Monika jest Dobrym Duszkiem to pora cos wymyslic dla Gosi!!! Czekam
            na propozycje mysle ze najbrdziej powinien sie tu Paweł W. wypowiedziec :)
            • danway1 Dobry pomysł!! 03.06.04, 14:49
              Paweł W. jest chwilowo zajęty kończącą się sesją. A pomysł sam w sobie jest
              bardzo dobry. Więc może moja propozycja na początek: Gosia to Kropelka (patrz
              Drop), która jest koi wszelkie zło.
              • wojciasf Re: Dobry pomysł!! 03.06.04, 14:55
                No to ja nie wiem ale moze Paweł W. bedzie miał inny pomysł a moze sama
                zainteresowana sie wypowie. Popieram propozycje Daniela i jej interpretacje:)
                • linea21 Re: Dobry pomysł!! 05.06.04, 01:02
                  Samo kropelka jest mało wymowne. Proponuje dodac zlota, soneczna lub teczowa któres z tych albo inne jakies ladne. Zlota kropelka jest chyba dobre :D
                  • wojciasf Re: Dobry pomysł!! 05.06.04, 09:55
                    Chyba tak:) Czyli zostaje Złota Kropelka jeszcze trzeba poczekać na samą
                    zainteresową ale ... już tak zostanie :D
                    • jatotylko Re: Dobry pomysł!! 05.06.04, 15:33
                      dziękuję za to co dane mi było dzięki wam przeczytać
                      ja jednak o sobie samej i tak będę mówić: niescęście (celowo tak napisane)
                      i powiedzcie mi jak to jest możliwe mieć 9-o dniowy tydzień ??:(:(:( bo mnie
                      właśnie taki czeka no może 8-o w ostateczności ale to i tak o jeden dzień za
                      duzo :( HELP !!!
                      no i z tej racji nie będzie już takich mocnych ataków nocnych :(
                      poczekać musicie aż do poniedziałku pewnie :(
                      ale tego za 9 dni :(
                      pozdrawiam niescęście (złota kropelka)
                      • linea21 Witam wszystkich 14.07.04, 20:53
                        witam witam! Mam tyle nowych tematów ( tzn pomysłów na nowe posty).Obiecuje ze jak tylko sie dorwe do konpa to cos wymodze. Gwarantuje moc przemyślen i bardzo życiowe tematy ale to nastepnym razem.
                        Pozdrawiam
                        WykończonamasazamiLinea
                        • wojciasf Re: Witam wszystkich 15.07.04, 09:55
                          Witamy Witamy !!! Fajnie ze znów cos skrobnełaś na forum i czekamy na wiecej,
                          pisz ile sie wlezie i na ile starczy ci sił :) nie musze wspominac ze to takze
                          Twoje forum bo je prawie razem tworzyliśmy :)

POzdrawia
                          wykonczonykuchniaWojcias
                          • danway1 Re: Witam wszystkich 15.07.04, 16:00
                            Daniel + Monika + Wojtek = początek tego forum. Bez tej trójki nie bylibyśmy
                            tak daleko jak jesteśmy!!
                            • arwen.a Re: Witam wszystkich 15.07.04, 16:02
                              danway1 napisał:

> Daniel + Monika + Wojtek = początek tego forum. Bez tej trójki nie bylibyśmy
                              > tak daleko jak jesteśmy!!
                              >

Wiecie co, fajnie tu u Was.
                              • danway1 Re: Witam wszystkich 15.07.04, 16:14
                                Dzięki Aniu za komplement. U nas na pewno jest wesoło, choć nie zawsze!!
                        • danway1 Re: Witam wszystkich 15.07.04, 15:59
                          Siostra welcome back.Czekamy na tematy jak kwiaty na pustyni na wodę. :D:D Ale
                          wymyśliłem nie?? :D:D
                        • majenka3 Cześć Monika! 15.07.04, 20:12
                          linea21 napisała:

> witam witam! Mam tyle nowych tematów ( tzn pomysłów na nowe
                          posty).Obiecuje......

Ale miło Cie znowu tu zobaczyć Moniko ! Prawde mówiąc, miałam zamiar zahaczyć
                          sznownego Daniela pytaniem o to, czy ma od Ciebie jakieś wieści...Mam nadzieję,
                          że w pracy masz niezłe uklady i Cię tak naprawdę niewykończąmasażami!!! Życzę
                          Ci też jak najczęstszych momentów dorywania się dokompowego! Odzywaj się i
                          rzucaj tymi tematami ciekawymi, chociaz przyznaję, że juz to, że się
                          odezwałas..jest bardzo ok, więc bez tych tematow tyż sie pojawiaj :)))))
                          Pozdrowionka! (chciałam napisac "słoneczne", ale farmazonić nie bede, bo za
                          oknem mokro, deszcz i bleee ogólne)
                          :)))))))

• danway1 Cześć Maju!! 16.07.04, 15:30
                            Maja też na nowo zaczęła pisać na forum <jupi>. Widzę, że forum wraca do tego
                            co było kiedyś. Jak dobrze.
                            • linea21 Nic nie bedzie jak dawniej 31.07.04, 18:13
                              Brat juz nigdy nie bedzie tak jak było dawniej. Ludzie sie zmieniają, forum sie zmienia, życie nie stoi w miejscu a szkoda. Dawniej nie zdawałam sobie sprawy z potegi i zagrożeń jakie czychają na biednego forowicza na takim forum jak to. Teraz kiedy jestem świadoma mocy moich pisanych słów dziwnie się z tym czuje. Czasem żałuje ze nie moge być na bierząco z wami w kontakcie z drugiej strony moze tak właśnie jest dobrze jak jest. pozdrawiam Maje :) i Bratawielkiego
                              • danway1 Re: Nic nie bedzie jak dawniej 02.08.04, 11:12
                                Fakt faktem forum się zmieniło i to bardzo. Na pewno nie jest już takie jakie
                                było na samym początku, gdy byliśmy we trójkę (patrz Wielka Trójca Forum: Dan,
                                Limonka i Cytryka). A może te stare dobre czasy powrócą :-/
                              • majenka3 Re: Nic nie bedzie jak dawniej 31.08.04, 15:12
                                Moniko, moze teraz już bywasz tu częściej, albo ja dawno nie zaglądałam, alebo
                                więcej twoich postów, fajnie...dzięki z pozdrowienia! ode mnie dla Ciebie tez
                                jak zawsze cieplutkie :)))) 3maj się!
                          • linea21 majenko :-) 16.07.04, 20:46
                            Jest mi naprawde przyjemnie czytając takiego posta. Pozdrawiam Cię. W pracy
                            jest ciężko ( żadnych układów niestety nie mam :-( )poza tym atmosfera wśród
                            rehabilitantek staje się niezdrowa (bez jakiś głupich skojarzeń). Zaczyna mnie
                            to meczyć niesamowicie. Ale nie chce o tym teraz myśleć mam przecież weekend
                            wreszcie. Zdrowie mi szwankuje i zaczynam się martwić. Ciekawe tematy znajdują
                            sie na dyskietce. Niestety nie przewidziałam ze bede dziś na necie. Zapewniam,
                            że znajde sposób żeby znalazły się na forum.
                            Pozdrawiam wszystkich cieplutko

Linealekkowykonczonapsychicznie :-(
                            • majenka3 Moniko :-) 31.08.04, 15:14
                              A jak teraz u Ciebie? Sprawy się wyklarowały? Coś sie zmienilo?? Będe tu do Was
                              chyba częściej zagladać :))))))
    • linea21 Napiszcie opowiadanie 31.07.04, 18:18
      Jeżeli ktoś czuje taką potrzebe może napisać opowiadanie ale takie jednorazowe tzn pisane przez jedną osobę. A moze ktoś ma coś takiego u siebie w domu. coś własnej produkcji. Podzielcie sie z nami swoją twórczością :-) Ja poddałam tylko pomysł, reszta należy do was.
      • danway1 Re: Napiszcie opowiadanie 02.08.04, 11:14
        Ja mam coś takiego, ale to jest w fazie produkcji. I do tego to nie jest
        opowiadanie, ale coś większego. Z tego co pamiętam to Justyna takie coś kiedyś
        pisała i nawet to było dobre. To co ja tworze to coś z rodzaju fantastyki. Z
        resztą Leszek zna mój styl pisania. Dużo jest w tym błędów. Ale jak chcecie to
        mogę wam to zaprezentować kiedyś. Chcecie??
    • linea21 Kobieta bez wstydu jest jak.... 31.07.04, 18:23
      ...jest jak potrawa bez soli". Panowie i panie co wy na ten temat myślicie?
      • danway1 Re: Kobieta bez wstydu jest jak.... 02.08.04, 11:16
        Poproszę o inny zestaw pytań. Jaka powinna być kobieta. Trudno na to pytanie
        odpowiedzieć. Wszystko zależy od gustów, upodobań i innych takich. Kobieta co
        jak co powinna mieć wstyd. Mężczyzna z resztą też. A co inni sądzą o tym??
    • linea21 Po części się udało 01.08.04, 01:23
      Myslałam że bedzie gorzej ale w sumie to i tak duzo mi sie udało wyciągnąć z tego forum w tej wizycie. Życze miłego czytania i obiecuje c.d.n.
      Pozdrawiam forowiczów

Flawer
      • danway1 Re: Po części się udało 02.08.04, 11:17
        Cieszę się że udało Ci się coś stworzyć przez te dwa dni. I pamiętaj Kwiatek
        piszę się Flower.
        • linea21 Re: Po części się udało 15.08.04, 18:52
          Brat Ty mnie nie poprawiaj Dobrze jest napisane jak pisze Flawer to Flawer :P
          I tak Cie lubie ;)
          • danway1 Re: Po części się udało 21.08.04, 18:24
            No i bardzo dobrze. Jednak ktoś mnie jeszcze lubi <jupi>
    • linea21 Jestem rozczarowana :( 01.08.04, 15:58
      I smutno mi bo nikogo nie było przez weekend na forum :( . Widocznie to ja tak na ludzi wpływam odstraszająco ;) . Nie zdołałam złamać silnej woli naszego ulubieńca Sebastiana. Podziwiam go za to. A przecież umie chyba kusić :).
      Więc ludziska do następnego razu. Trzymcie sie ciepło i kierownicy.

Lineazne zajawisko.
      • danway1 Re: Jestem rozczarowana :( 02.08.04, 11:18
        Jak nikogo nie było. Ja byłem w sobotę proszę publicznei nie kłamać. Widać
        siostra nie zalicza soboty do weekendów. A od przyszłego weekendu będę już
        zajęty piłką. W końcu <jupi>
    • linea21 Re: Ja tu tylko na chwile! 22.09.04, 18:09
      Witam wszystkich serdecznie! Chcialam podziekowac Justynie za sms :-) milo mi
      ze do mnie napisalas. Ostatnio dzieje sie ze mna cos niedobrego. Czy bedzie
      lepiej nie wiem. Boje sie zeby tylko sie nie pogorszylo bo nie wiem jak dam
      sobie z tym wszystkim rade. Bardzo latwo wpasc w depresje gorzej sie z niej
      wychodzi. Pozdrawiam wszystkich przystojnych panów z naszego forum. Przystojne
      panie tez pozdrawiam :-)))

Lineabeznadziei
      • kubatka Re: Ja tu tylko na chwile! 22.09.04, 22:05
        Nie ma sprawy z tym smsem, to byla dla mnie sama przyjemnosc ;). Wiem cos o
        depresji, ciezko sie jej pozbyc :(
      • danway1 Re: Ja tu tylko na chwile! 25.09.04, 17:22
        Jak zwykle moja siostra musi wyskoczyć na forum z jakimś depresjami :o Powiedz
        mi Moniczka kiedy się to zmieni i czy w ogóle kiedykolwiek będzie lepiej, bo
        jak nie to znowu czeka mnie wyprawa do Jasła.

Pozdrawiam Wielki Brat z Obolałym Kręgosłupem. :(
        • linea21 Re: Ja tu tylko na chwile! 26.09.04, 19:35
          Daniel raz jest lepiej a raz gorzej wszystko zalezy na jaki monent trafie jak
          jestem na forum. Dzis jest np. lepiej ale to moze tylko chwilowe.

Kto wie jak długie bedzie jego życie.
          • danway1 Re: Ja tu tylko na chwile! 29.09.04, 20:05
            Rozumiem, że czasem tak jest. Od niedzieli też przeżywam coś podobnego jak ty,
            el nie umiem tego nazwać po imieniu :(
    • linea21 Czas z tym skończyć!!!! 24.11.04, 09:08
      Powiedzcie mi co to za cisza na forum. Już mnie to nudzi i to nie troche ale
      całkiem. Koniec bezsensownej przerwy. Ludzie więcej życia, więcej pozytywnych
      wibracjii ;)... Zima już, biało wszędzie, jak dla mnie to już świątecznie.
      Zbliża się nowy rok. Nie marnujmy czasu na sen zimowy, działajmy. Może ktoś
      pomyśli, że to coś w rodzaju apelu :))) i dobrze pomyśli. Apeluje do
      wszystkich, którzy chcą czynnie ( bo bierni uczestnicy się nie liczą, przykro
      mi) wziąść udział w odśnieżaniu forum.

Pozdrawia Energonieszczędnalinea
      • kendo Re: Czas z tym skończyć!!!! 24.11.04, 10:11
        linea21 napisała:

> Powiedzcie mi co to za cisza na forum. Już mnie to nudzi i to nie troche ale
        > całkiem. Koniec bezsensownej przerwy. Ludzie więcej życia, więcej pozytywnych
        > wibracjii ;)... Zima już, biało wszędzie, jak dla mnie to już świątecznie.
        > Zbliża się nowy rok. Nie marnujmy czasu na sen zimowy, działajmy. Może ktoś
        > pomyśli, że to coś w rodzaju apelu :))) i dobrze pomyśli. Apeluje do
        > wszystkich, którzy chcą czynnie ( bo bierni uczestnicy się nie liczą, przykro
        > mi) wziąść udział w odśnieżaniu forum.
        >
        > Pozdrawia Energonieszczędnalinea

chyba nie zamieniliscie sie w niedziwiedzie,
        budzic sie z letargu zimowego....
        • kendo Re: ..i nikt niechcial 24.11.04, 17:41
          wiecej wpasc tu na chwilke..-((
      • majenka3 Re: Czas z tym skończyć!!!! 24.11.04, 21:54
        Witaj Moniko :))) Jak zwykle milo mi zobaczyć Twój post..alez energia bucha z
        Twojego pisania...:)))super:)! Zaglądam do Was rzadko, ale zagladam :)Juz
        kiedys wpisalam cos na kształt: wszędzie jest cieniutko i zapadaja ludzie w to
        coś na co o tej porze roku "zapadaja" niedzwiedzie :DD Ale apel coby zabrac sie
        za odśnieżanie... :))) popieram i trzymam kciuki..sama tez woadne od czasu do
        czasu i akcji sekunduję , to pewne:))
        ps
        Mam nadzieje że w realnym zyciu tak samo energicznie i do przodu u Ciebie ???
        Pozdrowionka serdeczne :)))
        • linea21 Nie na chwile ale jak najczęsciej!!! 25.11.04, 08:33
          Maju :) również witam. Cieszę się że zaglądasz do nas w miare możliwości.
          Pytasz się czy w życiu mam tyle samo energii i czy wszystko ok. Z tym bywa
          różnie, raz lepiej raz gorzej ( jak życie). Faktem jest, że zmieniłam coś w
          swoim podejciu do życia ( myśle że znajomi zauważyli tą zmiane choćby troche).
          Mam prace, jestem zdrowa, mam kolegów i kolażanki z którymi miło spędzam czas i
          którzy w razie dołka psychicznego podniosą na duchu. Znalazłam źródło dobrej
          energii :-). To poprostu pozytywne myślenie i nie żałowanie własnych decyzji.
          Optymizm to to czego w moim życiu do tej pory było za mało.

Pozdrawiam Cię ciepło

ps
          Ciesze się ze pozdrawiasz Serdecznie ;)
          • wojciasf Re: Nie na chwile ale jak najczęsciej!!! 25.11.04, 09:22
            Ciesze sie i bardzo mnie sie podoba ze ktos chce wiecej tu cos pisac:) To
            wreszcie cos pozytywnego. Pisac wiecej i wiecej ile macie powera, pozytywnych
            wibracji i czego tam wam jeszcze trzeba do tego.
            Moze i u mnie sie cos optymizm powoli zagniezdza hehe:)
          • majenka3 Re: Nie na chwile ale jak najczęsciej!!! 28.02.05, 19:35
            :))))) Zajrzałam i zobaczyłam na samejjj górze Twój wątek Lineo :)) i
            przeczytałam to, co napisałas w ..listopadzie, a potem w styczniu :)))) ja tez
            staram się rozkręcać w sobie pozytywne myślenie, to jedyna metoda w "tym
            szaleństwie" pod tytułem życie...
            Ponownie pozdrawiam i ponownie serdecznie:)))) i Ciebie Lineo i Was
            wszystkich :))))
            Zimno dzisaj na świecie, mroźno, śnieżyce..kiedy ogłosicie wiosnę i porządki
            wiosenne ?????
      • danway1 Re: Czas z tym skończyć!!!! 26.11.04, 12:00
        Ja pisuje jak tylko moge. Narazie dojscie do forum mam tylko w piatki. Popieram apel siostrzyczki, zeby zabrac sie za pisania. Koniec leniuchowania.
    • linea21 Re: Ja tu tylko na chwile! 14.01.05, 19:38
      Jak zwykle ja tu tylko na chwile. Mam dziś wenę twórczą wiec moze coś wiecje
      popiesz jeżeli wystarczy mi na to czasu. Co sie zmienilo od czasu kiedy
      napisałam pierwszego posta z tej serii. Więc tak zapał: z tym to jest różnie i
      zależy od dnia i humoru. Są jednak takie dni gdzie dawny zapał powraca. W pracy
      spotykam się z różnymi ludzmi, jedni są mili inni nie koniecznie. Staram sie
      jednak wszystkich zrozumieć i podchodzić so każdego pacjenta z taką samą
      uprzejmością. Ostatnio zaczęłam rehabilitować dziewczynke która ma problemy z
      chodzeniem. Chciałabym, żeby były jakieś widoczne rezultaty mojej pracy z nią.
      Przyjemna jest świadomość, że mój wysiłek może komuś pomuc. Więc moim marzeniem
      na dzień dzisiejszy (nie cierpie tego sformuowania) jest żeby jej chodzenie
      poprawiło się. To by było na tyle. Reszte weny tórczej przeleje w innych
      postach.
      Lineanauczycielchodu
    • kubatka Re: Ja tu tylko na chwile! 14.01.05, 20:51
      Ostatnio kazdy sie tu pojawia tylko na chwile, ale wazne ze sie pojawia
    • jatotylko Re: Ja tu tylko na chwile! 20.01.05, 20:10
      Dosłownie i w przenośni.
    • kubatka bylam na chwile :) 28.02.05, 15:50
      bylam na chwile na forum i sobie troszke popisalam :)

pozdrawiam
      • wojciasf dla kubatki i majenki ;) 01.03.05, 13:20
        Popisałyście sie obie;) jedna wiecej druga mniej ale zawsze cos ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka