ann.k 03.04.04, 17:48 Przesyła wszystkim ann.k :-) Jest słonecznie, ale buja okrutnie i sie o malo nie ten, no.... :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
servus_lca Re: Pozdrowienia znad Bałtyku 03.04.04, 18:07 ann.k napisała: > Przesyła wszystkim ann.k :-) Jest słonecznie, ale buja okrutnie i sie o malo > nie ten, no.... :-) > Ale jak się ten, no... to będzie kiepsko:( wiec uważaj! Pozdrawiam, Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
mrouh Re: Pozdrowienia znad Bałtyku 03.04.04, 18:11 A nie zimno tam? Bo u mnie słońce jest, ale wiatr łby urywa:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ann.k Re: Pozdrowienia znad Bałtyku 04.04.04, 09:22 Nie, jest cieplutko. No nad samym morzem, to troche wieje, ale miedzy blokami da sie wytrzymac. Niestety dzisiaj juz powrot, buuuu :-( Odpowiedz Link Zgłoś
aiwa7 Re: Pozdrowienia znad Bałtyku 03.04.04, 18:33 ann.k napisała: > Przesyła wszystkim ann.k :-) Jest słonecznie, ale buja okrutnie i sie o malo > nie ten, no.... :-) > Annka szaleję z zazdrości :)) Marzy mi się teraz MoRzE potrzebuję JODU !!!!!! :))) Ale cóż na dzień dzisiejszy pozdrawiam z południa !! Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: Pozdrowienia znad Bałtyku 03.04.04, 23:31 to może na tężnie ja chodze raz w tygodniu na inhalacja i praktycznie nie choruje od 6 lat;) Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Koaa 05.04.04, 11:05 koaa napisał: > to może na tężnie ja chodze raz w tygodniu na inhalacja i praktycznie nie > choruje od 6 lat;) A gdzie chodzis zjesli mozna zapytac? Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: Pozdrowienia znad Bałtyku 04.04.04, 13:24 dziekuje, ale czy moge poprosic o kg kamieni znad morza ? i pisze to serio, potrzebuje ladne otoczaki, nie za duze :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ann.k Re: Pozdrowienia znad Bałtyku 05.04.04, 18:25 Najlepsze kamienie leżą u chłopów mazowieckich na polach :-) Mówię poważnie. Jeszcze Cię po rękach będą całować, że im ten syf wybierzesz. Odpowiedz Link Zgłoś