aariel 07.04.04, 17:18 kremu i plynu do kapieli ujedrniajacego. Z normalnymi dziewczynami o "kobiecych ksztaltach", a nie wychudzonymi szkieletami. Podoba Wam sie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.polonia Re: Reklama Dove 07.04.04, 18:59 na forum Kobieta tez jest watek o tej reklamie ;-))) az sie zaciekawilam, hehe, moze przypadkiem kiedys zobacze to sie wypowiem, przypadkiem, bo TV ogladam raz na ruski rok, a teraz, poniewaz skonczyly sie Gilmore Girls to juz wogole Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 bardzo mi sie podoba 07.04.04, 20:02 W weekend widzialam te reklame we Francji i wlasnie mowilam, ze jest fajna. Ze w koncu balsamu na cellulit nie reklamuja anorektyczki, a kremu na zmarszczki 20-latki (tego moze jeszcze nie ma, ale tez to sie powinno zmienic) Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 o Dove 07.04.04, 21:31 Aariel!! dziękuję za ten post, a właśnie miałam się Wam pochwalić. Wysłałam to zgłoszenie z 4 kodami kreskowymi z ich produktów (my naprawdę używamy ich mydeł) i szok, dziś poczta dostarczyła mi od nich kopertę i wreszcie coś wygrałam (o ile to można nazwać wygraniem, hihi), mam ten wisiorek od Kruka z ich motywem, czyli gołębicy:) Ale fajna niespodzianka na dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: Reklama Dove 07.04.04, 22:25 bardzo mi sie podoba te kobietki sa takie....kobiece :DDD super! Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_baby Re: Reklama Dove 08.04.04, 08:12 Nareszcie jakaś odmiana, i to na lepsze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Re: Reklama Dove 08.04.04, 21:27 Mnie sie podoba bardzo,jak szukaliby Polek do naszej wersji,to sie zglaszam :P hihi;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ladyblue Re: Reklama Dove 08.04.04, 23:12 sama idea reklamy bardzo pozytywna, co do wykonania mialabym pewne zastrzezenia. mulatka prezentuje sie naprawde fajne natomiast inne dziewczyny tak srednio - moze to kwestia bialej bielizny, która najładniej przy ciemnej skorze sie prezentuje (szczególnie przy tym bialym tle - wyjatkowo glupi pomysl). a "wychudzony szkielet" okresleniem bynajmniej milym nie jest :/ Odpowiedz Link Zgłoś
m-gosia Re: Reklama Dove 08.04.04, 23:30 A może celowo nie wszystko mialo być na "tip-top"? Mi się reklama podoba, bo poza promowaniem konkretnego produktu, ma chyba za przesłanie, że kobiece są rownież troche bardziej okragłe kształty?:)Wiadomo, że "wychudzony szkielet" to nic miłego, ale czemu na Boga tylko takie kobiety reklamują kosmetyki, ubrania etc.... Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: Reklama Dove 08.04.04, 23:32 i na dodatek one do konca nawet takie nie sa, bo sa poprawione komputerowo...ale to szczegolnie w gazetach!! Odpowiedz Link Zgłoś
pankrok1 Re: Reklama Dove 09.04.04, 00:18 Laski w porządku tylko to są modelki alternatywne.Wszystko dopieszczone, komputerowo doprawione tylko pare centymetrów tu i tam w celu : no w końcu jakieś normalne. Odpowiedz Link Zgłoś