Dodaj do ulubionych

Wesołych Świąt Żarłaczko, Miltoniu, Anielu

09.04.04, 13:04
:-)))
:-***
Obserwuj wątek
    • miltonia Re: Wesołych Świąt Żarłaczko, Miltoniu, Anielu 09.04.04, 13:26
      Dziekuje, Tobie tez. Moge wiedziec dlaczego Zarlaczke wymieniles na pierwszym
      miejscu?
      • zarlaczka Re: Wesołych Świąt Żarłaczko, Miltoniu, Anielu 10.04.04, 01:18
        Bo Żarłaczka w sercu Karolakowym, jak i Fdejocikowym na pierwszem miejscu się
        znajduje. Naprawdę tak trudno to pojąć.
        Fdjociku drogi - żeby Karolak całem sercem mem nie władał, znalazłbyś się tam
        na pewno.
    • aniela Re: Wesołych Świąt Żarłaczko, Miltoniu, Anielu 09.04.04, 13:59
      wlasnie. niby dziekuje ale zastanawiam sie obsesynie czemu uzyles kolejnosci
      niealfabetycznej?
      • fdj Miltoniu, Anielu 09.04.04, 14:12
        Aha, korzystałem ze wzoru zamieszczonego na tym forum poniżej.
        Ale za to zauważcie, że zamieściłem po trzy uśmiechy i po trzy cmoki - dla
        każdej po jednym. Gdy tymczasem skąpy Karolak zamieścił tylko jeden uśmich do
        podziału na trzy.
        No to kto Was bardziej kocha ;-PPP ???
        • aniela Re: Miltoniu, Anielu 09.04.04, 14:39
          aha nie sa to aby judaszowe pocaluniki? na co by wskazywala tradycja...
          • fdj Re: Miltoniu, Anielu 09.04.04, 14:53
            A nie, judaszowe zostawiam dla Karolaka, jak przyjdzie ;-)
            To się nazywa eliminowanie konkurencji "w rękawiczkach" albo "przez szmatkę".
            • aniela Re: Miltoniu, Anielu 09.04.04, 15:50
              aha dzis to rowniez wlasciwy dzen do umywania rak zauwaze z wlasciwa sobie
              spostrzegawczoscia.. ;)
              • fdj Re: Miltoniu, Anielu 09.04.04, 16:29
                Aha, mogłabyś mi przy okazji obetrzeć twarz. W zamian za to, bedziesz miała
                moje odbicie na wieczność do całunowania ;-)
                • miltonia Re: Miltoniu, Anielu 09.04.04, 18:40
                  Fdjot Ty to bostwo jakies czy co?
                  • aniela Re: Miltoniu, Anielu 09.04.04, 18:43
                    nieno, ecce homo przeciez. ecce user znaczy ;)
                    • miltonia Re: Miltoniu, Anielu 09.04.04, 23:16
                      To po kiego chce Ci sie na wiecznosc odbijac?
                      • fdj Re: Miltoniu, Anielu 10.04.04, 00:53
                        No wiesz, jak już kochać, to po grób, a nawet dalej ;-)
            • j_karolak Re: Miltoniu, Anielu 13.04.04, 09:27
              fdj napisał:

> A nie, judaszowe zostawiam dla Karolaka, jak przyjdzie ;-)
              > To się nazywa eliminowanie konkurencji "w rękawiczkach" albo "przez szmatkę".
              >

Widać braki w wykształceniu na poziomie elementarnym wręcz. Przecież wszyscy
              wiemy, czym dla Judasza się pocałunek skończył. Z pewnością nie można traktować
              tego jako wyeliminowania konkurencji "w rękawiczkach". Co najwyżej "w
              skarpetkach" i do tego "dziurawych".

Poza tym, przy całym braku skromności, nigdy mi na myśl nie przeszło, że ktoś
              mnie własnie może obdarować judaszowym pocałunkiem.

To wstyd, że osobnik taki (znaczy taki niemądry) w ogóle ma czelność Was
              adorować.
              • fdj Re: Miltoniu, Anielu 13.04.04, 12:35
                j_karolak napisał:

> Poza tym, przy całym braku skromności, nigdy mi na myśl nie przeszło, że ktoś
                > mnie własnie może obdarować judaszowym pocałunkiem.

Eh, jej, jej, jej. Mały niemąrdy Miś.
                "Zostawiam Karolakowi judaszowe" nie oznaczało, że ja go będę nimi całował, ale
                że zostawiam mu je do rozdawania innym... ;-P
    • zarlaczka Re: Wesołych Świąt Żarłaczko, Miltoniu, Anielu 10.04.04, 01:16
      Dzięki Fdejociku za życzenia i uśmiechy, Tobie się tem samem rewanżuję, wielu
      jajek życząc dodatkowo i szczęśliwości w życiu.
      Anielu i Miltonio - Wam też wszystkiego najlepszego.
    • edzioszka Re: Wesołych Świąt Żarłaczko, Miltoniu, Anielu 10.04.04, 19:18
      a o mnie zapomniał :(
      • edzioszka Re: Wesołych Świąt Żarłaczko, Miltoniu, Anielu 10.04.04, 19:20
        nie tylko Fdj - wszyscyście zabyli :(
        • zarlaczka Re: Wesołych Świąt Żarłaczko, Miltoniu, Anielu 11.04.04, 09:36
          Eda, o Tobie nigdy. Tylko jakoś Cię na tem forum nie było, więc przez to to
          nieodopatrzenie okrutne. Mam nadzieję, że życzenia wszystkiego najlepszego
          przyjmiesz, bo z głębi serca płyną.
          • edzioszka Re: Wesołych Świąt Żarłaczko, Miltoniu, Anielu 11.04.04, 11:48
            a bo jakoś tak ostatnio pusto było, to się zniechęciłam.. i Karolaczek
            małomówny się zrobił.. ale wiecie przeca, iż żeście moje sympatie forumowe ;)
            • edzioszka Re: Wesołych Świąt Żarłaczko, Miltoniu, Anielu 11.04.04, 12:12
              Żarłaczu - jednego nie rozumiem: dlaczego w opisówce forum, po okrzyku "o
              boginie!" nie zostałaś przez Janusza uwzględniona ;)
              • zarlaczka Re: Wesołych Świąt Żarłaczko, Miltoniu, Anielu 12.04.04, 12:34
                Też tego Edi nijak pojąć nie mogę. Widać jam dla niego nie bogini, co mię o
                rozpacz wielką przyprawia, ale cóż uwielbienie nie zawsze wzajemnem jest, co ze
                smutkiem konstatuję.
                • edzioszka Re: Wesołych Świąt Żarłaczko, Miltoniu, Anielu 12.04.04, 14:44
                  oby świadomość wielkiego uczucia jakie dla Ciebie żywi nie przyszła zbyt
                  późno ;)
                • j_karolak Re: Wesołych Świąt Żarłaczko, Miltoniu, Anielu 13.04.04, 09:28
                  zarlaczka napisała:

> Też tego Edi nijak pojąć nie mogę. Widać jam dla niego nie bogini, co mię o
                  > rozpacz wielką przyprawia, ale cóż uwielbienie nie zawsze wzajemnem jest, co
                  ze
                  >
                  > smutkiem konstatuję.

Bom władzę utracił, nad tym tekstem fałszywym. Zmieniłbym go, ale nie mogę.
                  • zarlaczka Re: Wesołych Świąt Żarłaczko, Miltoniu, Anielu 13.04.04, 13:11
                    Wadzę oddałeś na swojem forum? A czym one Cię skusiły, żeś się jej pozbył.
                    Pewnie kebaba Ci zafundowały. Jak mogłeś? Teraz nigdy nie znajdę się na
                    należnem mi miejscu, bo One nigdy do tego nie dopuszczą.
                  • miltonia Re: Wesołych Świąt Żarłaczko, Miltoniu, Anielu 13.04.04, 13:12
                    Coooo?!?!?
                    Ten tekst wielce prawdziwy, jak rzadko ktory. Jesli sa jakies przeklamania to
                    tylko w czesci dotyczacej Anieli. Wyobrazacie sobie Zarlacza w roli bioginii,
                    yyhyhy?
                    • aniela Re: Wesołych Świąt Żarłaczko, Miltoniu, Anielu 13.04.04, 18:19
                      tekst ten ma wartosci nie tylko dokumentalne (swierdza, co jest dowiedzione, o
                      boginiowatosci) ale rowniez nie sposob nie zauwaazyc walorow estetycznych
                      (piekno jezyka, jakim sie posluzono) oraz opminac etycznych (slusznie godnie
                      oraz sprawiedliwie umieszczono nas na piedestalach bysmy swiecily. przykladem
                      rowniez.) nawet Alfabet jest po naszej stronie, a to juz cos.
                      • j_karolak Re: Wesołych Świąt Żarłaczko, Miltoniu, Anielu 14.04.04, 08:33
                        Potwierdzam, że tekst ma wartości dokumentalne. Prawdą jest również, że
                        ukształtowany został ręką wyjątkowo zgrabnie piórem się posługującą.

Niestety treść pozostawia wiele do życzenia zwłaszcza względem preferencji
                        alfabetycznych, jakkolwiek byłoby to rozumiane, o ile w ogóle.
                        • aniela Re: Wesołych Świąt Żarłaczko, Miltoniu, Anielu 14.04.04, 08:38
                          analfabeta.
                          • miltonia Re: Wesołych Świąt Żarłaczko, Miltoniu, Anielu 14.04.04, 09:54
                            Do tego kretacz i koninkturalista.
                            • aniela Re: Wesołych Świąt Żarłaczko, Miltoniu, Anielu 14.04.04, 09:57
                              aha, wiele zlego mozna by o nim mowic bez konca.
                              • fdj Re: Wesołych Świąt Żarłaczko, Miltoniu, Anielu 14.04.04, 10:03
                                Aha, zupełnie bezinteresownie stanę po stronie racji i ogrzeję się w świetle
                                prawdy ;-)
                              • zarlaczka Re: Wesołych Świąt Żarłaczko, Miltoniu, Anielu 14.04.04, 10:03
                                Może On i pięknem jest /tekst - rzecz jasna, bo co do Janusia - to pewnik},
                                może i historycznem, ale jakżesz niepełnem i kłamliwem. Największom dla
                                Karolaczka boginiom - jam jest, czemu niejednokrotnie wyraz dawał.
                                O Janusieczku - tylko dobrze rzeczy rzekać można, bo On chodzącem ideałem jest,
                                był i będzie. A najważniejsze, że On Ci mój jest.
                                • miltonia Re: Wesołych Świąt Żarłaczko, Miltoniu, Anielu 14.04.04, 10:14
                                  Akurat Twoj. Taki podlizuch i wazelinierz jak Ty znudzi mu sie w 5 minut. Nie
                                  to co my, kobiety niedostepne, wiec pozadane (zauwaz Anielo, ze Cie
                                  uwzglednilam, wiedzac ze i tak na Janusza nie polecisz ze wzgledu na jego marna
                                  pozycje spoleczna).
                                  • zarlaczka Re: Wesołych Świąt Żarłaczko, Miltoniu, Anielu 14.04.04, 11:17
                                    Milta, nie żartuj, Ty i niedostępność. Przecie jako lwica o Janusia walczysz ze
                                    mną od miesięcy, choć to walka z góry przegrana.
                                  • j_karolak Re: Wesołych Świąt Żarłaczko, Miltoniu, Anielu 14.04.04, 12:02
                                    miltonia napisała:

> Nie
                                    > to co my, kobiety niedostepne, wiec pozadane (zauwaz Anielo, ze Cie
                                    > uwzglednilam, wiedzac ze i tak na Janusza nie polecisz ze wzgledu na jego
                                    marna
                                    >
                                    > pozycje spoleczna).

1. Moja pozycja społeczna jest przede wszystkim stabilna, a to już coś!
                                    2. Moja pozycja stabilna w najbliższym czasie niższą nie będzie, a to już
                                    drugie coś.
                                    3. Czy pagórek niewielki i urody depresyjnej, na którego żaden alpinista, ani
                                    alpejczyk, ani taternik, ani himalaista nie zerknie jest w istocie szczytem
                                    niedostępnym? Może jest po prostu pagorkiem nietykanym, omijanym i ignorowanym?
                                    Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha haHa ha ha ha ha ha ha ha ha ha haHa ha ha ha ha
                                    ha ha ha ha ha haHa ha ha ha ha ha ha ha ha ha haHa ha ha ha ha ha ha ha ha ha
                                    haHa ha ha ha ha ha ha ha ha ha haHa ha ha ha ha ha ha ha ha ha haHa ha ha ha
                                    ha ha ha ha ha ha haHa ha ha ha ha ha ha ha ha ha haHa ha ha ha ha ha ha ha ha
                                    ha haHa ha ha ha ha ha ha ha ha ha haHa ha ha ha ha ha ha ha ha ha haHa ha ha
                                    ha ha ha ha ha ha ha haHa ha ha ha ha ha ha ha ha ha haHa ha ha ha ha ha ha ha
                                    ha ha haHa ha ha ha ha ha ha ha ha ha haHa ha ha ha ha ha ha ha ha ha haHa ha
                                    ha ha ha ha ha ha ha ha haHa ha ha ha ha ha ha ha ha ha haHa ha ha ha ha ha ha
                                    ha ha ha haHa ha ha ha ha ha ha ha ha ha haHa ha ha ha ha ha ha ha ha ha haHa
                                    ha ha ha ha ha ha ha ha ha haHa ha ha ha ha ha ha ha ha ha haHa ha ha ha ha ha
                                    ha ha ha ha haHa ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha...
                                    • miltonia Re: Wesołych Świąt Żarłaczko, Miltoniu, Anielu 14.04.04, 14:05
                                      Stabilna bo denna i nie masz juz gdzie spadac, Karolak.
                                      Do tego jeszcze nic a nic sie nie znasz na turystyce kwalifikowanej. Pagorki to
                                      kazdy zaliczyc moze ale himalajskie szczyty, jakimi sie z Aniela jawimy, tylko
                                      dla wytrwalych i odwaznych.
                                      I nie masz sie co popisywac nieznajomoscia ortografii piszac ha zamiast cha.
                                      • j_karolak Ha ha ha ha ha ha ha 14.04.04, 15:06
                                        sjp.pwn.pl/haslo.php?id=18130
                                        • aniela Re: Ha ha ha ha ha ha ha 14.04.04, 15:33
                                          aha on sobie pokrzykiwal, a nie zasmiewal sie najwyrazniej. dodawal sobie
                                          mizernego animuszu oraz dla kurazu pohukiwal.
                                          • miltonia Re: Ha ha ha ha ha ha ha 14.04.04, 16:29
                                            Rechotal wrednie i to jeszcze z bledem:

sjp.pwn.pl/haslo.php?id=6640
                                            • j_karolak Re: Ha ha ha ha ha ha ha 15.04.04, 08:55
                                              Jeszcze raz o słowie Ha

2. «wyraz, zwykle powtórzony wielokrotnie, naśladujący śmiech»

Co jak co, ale śmiać to ja się potrafię bezbłędnie!
                                              • miltonia Re: Ha ha ha ha ha ha ha 15.04.04, 12:01
                                                Wlasnie Karolak. Sam napisales, ze sie smiales a nie nasladowales smiech, wiec:

cha «odgłos śmiechu; wyraz, zwykle powtarzany, oznaczający wybuch śmiechu»
                                                Wybuchnąć śmiechem: cha, cha, cha!
                                                • j_karolak Odchodzę z tego forum 15.04.04, 13:19
                                                  Ale wrócę.
                                                  • edzioszka Re: Odchodzę z tego forum 15.04.04, 13:42
                                                    no jasne, na miejsce zbrodni, gdzie pożoga serc kobiecych ;)
                                                  • fdj Re: Odchodzę z tego forum 15.04.04, 15:03
                                                    Karolak odchodzi z tego forum.

Na pożegnanie wszyscy razem:
                                                    hiphiphura hiphiphura hiphiphura,
                                                    Z całego serca wyjmy razem:
                                                    hiphiphura hiphiphura hiphiphura.

;-))
                                                  • edzioszka Re: Odchodzę z tego forum 15.04.04, 15:07
                                                    no właśnie Fdjotku - myślę, iż z powodzeniem go zastąpisz, a i ze spełnianiem
                                                    naszych wygórowanych wymagań nie powinieneś mieć problemów.. jestem pewna, iż
                                                    uczynisz to z ochotą i wdziękiem, o uśmiechu nie zapominając ;)
                                                  • fdj Re: Odchodzę z tego forum 15.04.04, 15:26
                                                    No ba :-D
                                                  • edzioszka Re: Odchodzę z tego forum 15.04.04, 16:47
                                                    Janusz nam się opatrzył nieco, trza urozmaicenia - inaczej zwiędniemy jako
                                                    niedopieszczane przez słonko roślinki ;)
                                                  • zarlaczka Re: Odchodzę z tego forum 15.04.04, 18:16
                                                    Eda, jak możesz. Brał mi słów. Jeno łzy z mech oczu masowo spływają.
                                                  • zarlaczka Re: Odchodzę z tego forum 15.04.04, 18:15
                                                    Jakżesz trzeba być niedobrem, żeby, nie zważając na rozpacz niewiast, cieszyć
                                                    się z odejścia Janusia.
                                                  • fdj Re: Odchodzę z tego forum 15.04.04, 21:41
                                                    Ej, nie używaj liczby mnogiej pisząc "niewiast". Jak narazie, to jesteś jedyna
                                                    zrozpaczona ;-)
                                                  • zarlaczka Re: Odchodzę z tego forum 16.04.04, 08:53
                                                    Nawet jeżeli jestem jedyną zrozpaczoną jednostką osobową, nie zmienia to faktu,
                                                    że cieszych się z cudzej rozpaczy. Jeżeli Aniela i Milta nie ronią łez za
                                                    Karolaczkiem, tylko poddają się Twojej adoracji, to zasługują na Ciebie.
                                                  • fdj Re: Odchodzę z tego forum 16.04.04, 09:38
                                                    To ja jestem zaszczycony, że zasługując na nie ;-)
                                                  • zarlaczka Re: Odchodzę z tego forum 16.04.04, 09:55
                                                    Widać lubisz niewierne. Jeszcze niedawno /zwłaszcza Milta/ twierdziły, że nie
                                                    mogą bez Niego żyć, że mię na własność Go nie oddadzą, a wystarczyło, że się
                                                    pokazałeś, a już zapomniały.
                                                  • fdj Re: Odchodzę z tego forum 16.04.04, 10:03
                                                    Trzeba korzystać z życia, póki można ;-)
                                                  • miltonia Re: Odchodzę z tego forum 16.04.04, 12:43
                                                    Tym bardziej, ze Karolak nie zaginal, nie zostal porwany ani aresztowany tylko
                                                    oddawal sie hulankom. W zwiazku z tym, zeby bylo sprawiedliwie, my mozemy
                                                    poromansowac z Fdjotem i juz.
                                                  • edzioszka Re: Odchodzę z tego forum 16.04.04, 13:20
                                                    no i ja - Fdj taką mi reklamę na Rudzie machnął, że się zaden za mną nie
                                                    obejrzy.. to teraz tylko on mi został do romansowania i Kanuczak ;)
                                                • zarlaczka Re: Ha ha ha ha ha ha ha 15.04.04, 14:04
                                                  Widzisz co narobiłaś, wypłoszyłaś swoją dociekliwością Karolaczka naszego.
                                                  Wstręciucha!
                                                  • edzioszka Re: Ha ha ha ha ha ha ha 15.04.04, 14:23
                                                    no właśnie, jaka mądra kobieta się przyznaje do swej wiedzy przed facetem?
                                                    słodziutkie, głupiutkie blondi z dużym silikonowym b. mają największe branie ;)
                                                  • edzioszka Re: Ha ha ha ha ha ha ha 15.04.04, 15:10
                                                    no właśnie - Fdj takie wrazenie na mnie zrobił, że aż sie zaczełam jąkać ;)
                                • j_karolak Re: Wesołych Świąt Żarłaczko, Miltoniu, Anielu 14.04.04, 11:57
                                  zarlaczka przepięknie napisała i warte jest to zacytowania, choć nie w pełni, a
                                  tylko fragmenty:

> O Janusieczku - tylko dobrze rzeczy rzekać można, bo On chodzącem ideałem
                                  jest,
                                  >
                                  > był i będzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka