matta.hari 28.11.10, 15:20 Trochę plakat okroiłam, bo przy rozwijaniu, brzegi jego trochę zniszczyłam Przeleżał się ileś lat zwinięty w tubie. Wreszcie ujrzał światło dzienne i wydawało mi się, że usłyszałam szept... "to lubię, właśnie, to lubię" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
urszulka_ma Odilon 28.11.10, 16:16 cudny dziękuję:) piękny on, piękny i wszystkie kwiaty moje ulubione.. te polne na łące zerwane nad ranem wymyte rosą promieniem malowane… i te ogrodowe przybrane stoją w wazonie zapach się niesie cudny przyciągający motyle i inne łąkowe bąki.. szafiry, turkusy wysyłają pokusy wąchania i oczu nieodrywania techniczne patrzę wzorce podglądam jego rysowane bukiety rozwiązują sekrety barwy zastosowania kompozycji, lekkości zapachu pastel moja ulubiona jest w nich wykorzystana na kartonie kolorowym podkład nastroju przygotowany cicho szeptałam, ale Ty mój szept, usłyszałaś...:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Odilon dla Ciebie Urszulko 21.01.12, 10:15 dziś mi jest jakoś smutno i źle, dlatego, sobie w górę podrzucę, mój bukiet o! a naszym Babuszkom i Dziadkom forumowym, 21 stycznia... dziś życzenia składam Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: Odilon dla Ciebie Urszulko 22.01.12, 09:38 Nie smuć się Urszulko:) Bukiet piękny. Babcia dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma :) 26.01.12, 17:00 cieszę się, że widzę Twoje litery zaglądaj tu częściej do jasnej ....... ! ech:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: :) 29.01.12, 10:03 nooo, nikt tu nie pisał, siem nudziłam i poszłam na focz nooo i siem nauczyłam wulgarnie mówić o! ale jakoś przez gardło nie może mi przechodzić jedynie kurna, lub a nawet nie...:) Dzień dobry Halinko:) Odpowiedz Link Zgłoś