1_konkretna 08.12.10, 10:17 to musi dać znać . (z sieci) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milky_way_1 Re: Jeśli miłość coś znaczy 08.12.10, 11:19 Kto poznał smak prawdziwej miłości w czynach, w gestach, w słowach, ten wie, że płonąc tą miłość zachowa. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Re: Jeśli miłość coś znaczy 08.12.10, 11:26 Jako uczucie, bardzo rzadko zdarza się miłość wzajemna, najczęściej jest to uzależnienie jednostronne, wykorzystywane przez stronę niezaangażowaną. Moim zdaniem, mądry człowiek nie zakochuje się. Odpowiedz Link Zgłoś
1_konkretna Re: Jeśli miłość coś znaczy 08.12.10, 19:17 a moim zdaniem na miłość nie ma mądrych i mocnych ..... 'bo to się zwykle tak zaczyna, sam nie wiesz kiedy, jak i gdzie...' Odpowiedz Link Zgłoś
milky_way_1 Re: Jeśli miłość coś znaczy 08.12.10, 21:09 Jak nie kocha to nie jest zdolny do miłości. Biedny, nie wie co traci, nie ma piękniejszego uczucia. Najlepiej jak uderzy jak grom z jasnego nieba. Niewiedzących widzę, lecz nie moją rola jest uświadamiać, nie czuję się na siłach. Film oparty na faktach autentycznych. Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
1_konkretna Re: Jeśli miłość coś znaczy 09.12.10, 09:32 oglądałam ten film w całości. Nie lubię takich filmów Odpowiedz Link Zgłoś
milky_way_1 Re: Jeśli miłość coś znaczy 09.12.10, 10:11 To film wszech czasów. Znakomita obsada. Gdy wiem, że to aktorzy, inaczej odbieram, choć łzy mam w oczach. Czasem lepiej zamknąć oczy na pewne słowa, wtedy świat wydaje się piękniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś