slo-onko 14.04.04, 13:12 czy tak samo reagujecie jak ja na mysl, ze skoro swit za minut 5 musze wstac to jestem zla. i wtedy poswiecam na "dolezenie" 5 minut, potem znow 5 a potem kolejne 5:) a poooootem toooooo........ biegiem:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ulalka Re: Poranna pobudka :(((( 14.04.04, 17:17 identiunio ;) z ta mala roznica, ze moj Kiciak zaczyna ta pobudke godzine przsed budzikiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Poranna pobudka :(((( 14.04.04, 17:32 hmmmmmmmmmmm,,,,ja tez tak samo, a kiedys budzik zadzwonil 5 minut zawczesnie to wyladowal na kaloryferze;))) och,jak nie lubialam wstawac wczesnie do pracy brrrrrrrr, a zwlasza zima:((( Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: Poranna pobudka :(((( 14.04.04, 17:51 a ja jak mam 5 min., to stwierdzam ,że jeszcze poleżę.... w pewnym momencie patrzę na zegarek ,a minęło już 20 min.... i wtedy pędem.......... Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: Poranna pobudka :(((( 14.04.04, 17:52 a teraz mam podubkę ok 5.00 lub przed , bo kociak łaskawie przychodzi i budzi mnie:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Poranna pobudka :(((( 14.04.04, 18:00 czyli normalny mam objaw?:) a sa tacy co to z radoscia wstaja skoro swit?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Poranna pobudka :(((( 14.04.04, 18:33 hihi, ja do takich Slo nie naleze, zeby wstawac skoro swit, chociaz "mowia kto wczesnie wstaje temu Pan Bog daje" Itus, mnie budzi psiuna przed wyjsciem na spacer, tz,jak wychodzi z panciem, ja zasypiam ponownie i budzi mnie wskakujac na lozko po spacerze i wtedy zwlekam sie z wyrka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: Poranna pobódka :(((( 15.04.04, 18:12 ja dzis miałam pobudkę...w środku nocy kocur mnie obudził zimnym nosem i szorstkim językiem i spać nie dawał;-)))) niestety nie rozpoznałam przyczyny tego stanu rzeczy... moze chciał wyjść? Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Poranna pobódka :(((( 20.04.04, 08:09 wiecie, ze dzis nie slyszalam kiedy wlaczylo sie radio i pzrysnelo mi sie 20 minut:) dostalam takiego kopa ze raz dwa wstalam z lozka:) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Poranna pobódka :(((( 27.07.04, 17:00 ooooooooo reeeetyyyyyyy po tak dlugim czasie zobaczylam jaka popelnilam gafe !!!!!! pobódka przez "ó" ,aaaaaaaaale obciach. wstyd mi jak nie wiem co, ale to wszystko bez rzulwia !!!!! zmienil nasz alfabet :P Odpowiedz Link Zgłoś