Dodaj do ulubionych

Co ukrywacie

15.12.10, 08:19

przed swoim partnerem (ką ?
Czy lubicie mieć swoje sekrety?

Uważam ,że mężczyzna w związku nie mysi o wszystkim wiedzieć co robi jego żona , bo i tak tego nie zrozumie,. Oczywiście, przyjmując ,że żona nie robi nic złego ....
Obserwuj wątek
    • tadeusz_ski.51 I ja mam w to uwierzyć? 15.12.10, 09:40
      1_konkretna napisała:
      > ...Oczywiście, przyjmując ,że żona nie robi nic złego ...
      ------------
      A gdzie jest taka?
      • 1_konkretna Re: I ja mam w to uwierzyć? 15.12.10, 10:50
        No tak , Tadeusz tu na pewno nie napisze co ukrywa przed żoną , bo jak ona to przeczyta to trupem padnie.
        • tadeusz_ski.51 Tadeusz nie napisze 15.12.10, 10:55
          1_konkretna napisała:
          > No tak , Tadeusz tu na pewno nie napisze co ukrywa przed żoną , bo jak ona to
          > przeczyta to trupem padnie.
          -------------
          bo nie ma o czym pisać. Tadeusz nic złego żonie nie robi, więc nie będzie padania trupem.
          Proszę bardzo, jeśli ktoś ma dowody na moje niecne (względem żony) uczynki, to ja tu i teraz, daję pozwoleństwo na ujawnienie tego! Proszę bardzo!
          • 1_konkretna Re: Tadeusz nie napisze 15.12.10, 14:14
            już widzę , jak prężnie wypinasz pierś do przodu i mówisz ; jestem niewinny !
            ....... i to Ci się chwali ...
            • tadeusz_ski.51 Ja wiem, że są osoby, 15.12.10, 14:21
              1_konkretna napisała:
              > już widzę , jak prężnie wypinasz pierś do przodu i mówisz ; jestem niewinny !
              > ....... i to Ci się chwali ...
              ----------
              które kierując się złymi intencjami, dorabiają mi "gembe rwacza", ale pozwólcie, że zacytuję ś.p. posła Sebastiana Karpiniuka: prawda jest jedna... i leży tam, gdzie leży!
              • 1_konkretna Re: Ja wiem, że są osoby, 15.12.10, 16:14
                ....a jak wypłynie na powierzchnię to zaraz daje nura.....
                • kajetan-3 Re: Ja wiem, że są osoby, 16.12.10, 05:26

https://img442.imageshack.us/img442/3471/kajetan.gif"Aby oszukać kobietę, potrzebny był wąż, ale aby oszukać mężczyznę, wystarczyła kobieta." /św. Ambroży/
                  • milky_way_1 Re: Ja wiem, że są osoby, 16.12.10, 08:53
                    Właśnie tak, zmiażdżyła głowę tego węża. Po co oszukiwać, oszustwo ma krótkie nóżki, a grać kogoś innego, to tylko głuptasy. Chiba, że czeka się na adoratorów. Słyszałam to już, mnie to razi. Jeszcze jakby to była łódeczka, a to była wysłużona łódź, pewnie Noe w niej pływał. https://emoty.blox.pl/resource/th_girl_haha.gif

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka