aariel 15.04.04, 13:14 Gdzie najmniej klamia w sprawie pogody i ktora sie najbardziej sprawdza? (w internecie) Pamietam, ze kiedys byla o tym mowa. I pamietam, ze K.mmilka sie wypowiadala. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
k.mmilka Re: Prognoza pogody w internecie 15.04.04, 13:18 Ja sprawdzałam na Onecie, aż mnie Segovia uświadomiła, że na WP jest zawsze cieplej :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Prognoza pogody w internecie 15.04.04, 13:19 k.mmilka napisała: > Ja sprawdzałam na Onecie, aż mnie Segovia uświadomiła, że na WP jest zawsze > cieplej :-))) To zaraz tam pobiegne. A jak to sie ma do rzeczywistosci? Odpowiedz Link Zgłoś
k.mmilka Re: Prognoza pogody w internecie 15.04.04, 13:22 W zimie się nawet sprawdzało, a teraz nie wiem, bo dawno nie zaglądałam... Aha, mogę Wam powiedzieć, że już wkrótce będą upały. Mój żółw właśnie (2 dni temu)zapadł w letarg, a to nieomylny znak, że idą ciepłe dni. Wiem, że to brzmi dziwnie, ale tak właśnie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Prognoza pogody w internecie 15.04.04, 13:36 k.mmilka napisała: > W zimie się nawet sprawdzało, a teraz nie wiem, bo dawno nie zaglądałam... > > Aha, mogę Wam powiedzieć, że już wkrótce będą upały. Mój żółw właśnie (2 dni > temu)zapadł w letarg, a to nieomylny znak, że idą ciepłe dni. Wiem, że to brzmi > > dziwnie, ale tak właśnie jest. Myślałam, że one idą spać właśnie, jak im jest zimno... Bo mój kanar, to strasznie ożywiony na wiosnę, wprost go energia rozsadza:) Odpowiedz Link Zgłoś
k.mmilka Re: Prognoza pogody w internecie 15.04.04, 13:43 No właśnie reakcja kanara jest prawidłowa :-) Widzisz, Chiaro, mój żółw jest po prostu trochę stuknięty i wszystko robi na odwrót, m. in. zaczyna zimować wtedy, kiedy normalne zwierzęta budzą się do życia. Odpowiedz Link Zgłoś
mrouh Re: Prognoza pogody w internecie 15.04.04, 13:45 Mój Luby zagląda codziennie na weather.icm.edu.pl/knowmaps/www/index.html Trochę to skomplikowane,ale i szczegółowe. Błędy są chyba rzadsze niż gdzie indziej. Pozdrawiam pogodnie wszystkich:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia721 Re: Prognoza pogody w internecie 15.04.04, 20:02 mrouh napisała: > Mój Luby zagląda codziennie na > > weather.icm.edu.pl/knowmaps/www/index.html > Trochę to skomplikowane,ale i szczegółowe. Błędy są chyba rzadsze niż gdzie ind > ziej. > > Pozdrawiam pogodnie wszystkich:-) Korzystam dokładnie z tego samego adresu!!! Uwazam że jest super! Pozdrawiam słonecznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
segovia Re: Prognoza pogody w internecie 15.04.04, 14:48 hihi chciałam właśnie przypomnieć, ale sprawdziłam i ... przerzucam się na onet! jutro- wawa: onet: 7/17°C wp:3/17°C Odpowiedz Link Zgłoś