Dodaj do ulubionych

Ludziska!!! Mina na papieza!!!!

IP: *.extern.kun.nl 22.02.02, 21:23
wpisujemy sie na liste kochani

Kto za, Kto przeciw - mile widziane uzasadnienie

JA - ZA!!!
uzasadnienie: mam kardynala za to ;)))))))))
Obserwuj wątek
    • mario2 Re: Ludziska!!! Mina na papieza!!!! 22.02.02, 21:26
      ja przeciw- szkoda baby, by musiala po Watykanie w bialej sukience sie bujac, w
      Wielki Czwartek starcom nogi obmywac, i czytac teksty przy ktorych drzy reka,
      tak ze sa klopoty z odczytaniem wyraznym tekstu!
      • mina.mina Re: Ludziska!!! Mina na papieza!!!! 22.02.02, 21:28
        marys ty chuju! mnie jest tak ladnie w bialym kolorze! i celibat bym zniosla
        na dzien dobry!
        • mario2 Re: Ludziska!!! Mina na papieza!!!! 22.02.02, 21:32
          w celi batem bys napierdalala?
      • Gość: artek czlonkowie wszystkich krajow ...laczcie sie IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 23.02.02, 02:31
        i wybiezcie ...najwiekszego - czlona to i on wam wybierze
        dobrze wam idzie potomkowie czerwonej grardii
        • crimen Re: czlonkowie wszystkich krajow ...laczcie sie 23.02.02, 10:02
          Artusiu, największy człon to ten który zabiera głos i wali ortografy.Do nauki
          palancie.
    • mina.mina Re: Ludziska!!! Mina na papieza!!!! 22.02.02, 21:27
      ja za - bo sie nadaje: moja cotka jest corka ksiedza, a cala moja rodzina ma
      blogoslawienswto papieskie na wszystkie pokolenia prwyznane! na takiej bulii z
      pergaminu!
      • Gość: samanta Re: Ludziska!!! Mina na papieza!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 21:30
        w zasadzie i tak juz jest swieta wiec przeszkod nie widze!Jestem za!:) Ale w lape kuwa calowac nie
        bede!:)
    • crimen Re: Ludziska!!! Mina na papieza!!!! 22.02.02, 21:32
      Sprzeciw.Minusia jeszcze nie dojrzała do celibatu:)))
      • Gość: samanta Re: Ludziska!!! Mina na papieza!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 21:34
        widac dojrzala skoro sie doprasza o niego!
        Czesc Cuksik,molo cie widziec na starych smieciach:)
        • crimen Re: Ludziska!!! Mina na papieza!!!! 22.02.02, 21:38
          Witaj Landryneczko;)A gdzie mi będzie lepiej?Mina się doprasza, ale nie
          pomyślała że potem nie można się wycofać:)))Ale co tam, w Watykanie jeszcze nie
          piłem.
          • Gość: samanta Re: Ludziska!!! Mina na papieza!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 21:40
            Noooo..nieglupio kombinujesz Cuksik.Jak juz bedzie wielka i bogata to moze nam jaki most na
            wlasnosc fundnie co?:))
            • crimen Re: Ludziska!!! Mina na papieza!!!! 22.02.02, 21:43
              Tylko bliżej Watykanu, bo tam cieplej.Przy codziennych dostawach z jej strony
              resztę życia spędzimy pod mostem:)))
              • Gość: samanta Re: Ludziska!!! Mina na papieza!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 21:45
                Jezuuuuuuuu...a jakie flachy bedziem dostawac kazdego dnia na porannej mszy! Ale sie
                rozmarzylam!:))))
                • crimen Re: Ludziska!!! Mina na papieza!!!! 22.02.02, 21:48
                  Życie jest piękne gdy taką komunię dają.Daj spokój, bo w dół jaki wpadniemy z
                  wiosną;)
                  • samanta1 Re: Ludziska!!! Mina na papieza!!!! 22.02.02, 21:51
                    jaki dol?O czym Ty mowisz Cuksik?? A w ogole to gdzie ty wiosne pijaczyno widziales???;))))
                    • crimen Re: Ludziska!!! Mina na papieza!!!! 22.02.02, 21:53
                      Jak to gdzie?Daleko od morza.We Lwowie;)
                      • samanta1 Re: Ludziska!!! Mina na papieza!!!! 22.02.02, 21:55
                        a nie mogles przywiezc troche tej wiosny ze soba? Pan Bog kazal sie dzielic!:) Ty lepiej mysl o Irlandii
                        bo narobilam sobie ochoty na wycieczke;)))))))
                        • crimen Re: Ludziska!!! Mina na papieza!!!! 22.02.02, 21:59
                          Dostałem propozycję w necie, ale przyjechałem za pozno.Wiosnę przywiozłem ze
                          sobą, ale tak zaczęło pizdzić od morza że wiosna uciekła na południe:)))
                          • samanta1 Re: Ludziska!!! Mina na papieza!!!! 22.02.02, 22:14
                            Jak przegapiles Irlandie to i ch..z wiosna!:)
                            • crimen Re: Ludziska!!! Mina na papieza!!!! 22.02.02, 22:16
                              Pierwsza Irlandia wiosny nie czyni.Będą następne:)
                              • samanta1 Re: Ludziska!!! Mina na papieza!!!! 22.02.02, 22:21
                                Do tego czasu nabawie sie fobii promowej i dupa zimnicka!:)))))))))
                                • crimen Re: Ludziska!!! Mina na papieza!!!! 22.02.02, 22:26
                                  Jak Ty się znalazłaś nad morzem?Los chyba z Ciebie zakpił.Nasączysz się
                                  łyskaczem i dopłyniesz:)))
      • jasmina_tdi Re: Ludziska!!! Mina na papieza!!!! 22.02.02, 21:34
        mina jak ty jestes moja gwiezdna siostra i zostaniesz papiezem to co ja z tego
        bede miala??????
        • jasmina_tdi crimen 22.02.02, 21:35
          cze crimenku :)))))) jak tam humorek??? lepiej??
          • crimen Re: crimen 22.02.02, 21:36
            Przy starych znajomych zawsze się poprawia:)))
            • jasmina_tdi Re: crimen 22.02.02, 21:38
              to dobrze :)))) uszy do gory - wiosna idzie :))

crimen napisał(a):

> Przy starych znajomych zawsze się poprawia:)))

• crimen Re: crimen 22.02.02, 21:40
                To widać.Forum jest bardziej aktywne.Kitek obiecał obudzić mnie na wiosnę, ale
                mu nie wierzę:)))
                • jasmina_tdi Re: crimen 22.02.02, 21:43
                  ja juz tez kitkowi nie wierze! najpierw powiedzial ze bedzie moim pierniczkiem, a
                  potem dupe wypiał buhuhuhuhu........

crimen napisał(a):

> To widać.Forum jest bardziej aktywne.Kitek obiecał obudzić mnie na wiosnę, ale
                  > mu nie wierzę:)))

• crimen Re: crimen 22.02.02, 21:44
                    Co ten Kitek zupełnie spierniczał? ;)
                    • jasmina_tdi Re: crimen 22.02.02, 21:48
                      mial spierniczec na imbirowo, ale chyba mu sie pochrzanilo!!!!! no co ja teraz
                      zrobie????

crimen napisał(a):

> Co ten Kitek zupełnie spierniczał? ;)

• crimen Re: crimen 22.02.02, 21:50
                        Może go do bieżnikowania oddać? :)
                        • jasmina_tdi Re: crimen 22.02.02, 21:52
                          ale takiego ze szlaczkami to ja juz nie chce!!!!!! :)

crimen napisał(a):

> Może go do bieżnikowania oddać? :)

• crimen Re: crimen 22.02.02, 21:55
                            To dołacz go do kolekcji.Niech kibluje z tym od dredów;)
                            • jasmina_tdi Re: crimen 22.02.02, 21:57
                              ale ten od dredow zdechl! ja chce teraz egzemplarz na chodzie, co by w koncu
                              pozytek jakis z tego miec :))))

crimen napisał(a):

> To dołacz go do kolekcji.Niech kibluje z tym od dredów;)

• crimen Re: crimen 22.02.02, 22:01
                                Jasminko, wybrałaś złą porę.Wszystkie samczyki osłabione na przednówku.Daj nam
                                czas na regenerację sił:)
                                • jasmina_tdi Re: crimen 22.02.02, 22:03
                                  nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!! :)))))))
                                  zregenerowani bedziecie nie do opanowania ! ;)

crimen napisał(a):

> Jasminko, wybrałaś złą porę.Wszystkie samczyki osłabione na przednówku.Daj nam
                                  > czas na regenerację sił:)

• kitek1 a ty tutaj znowu smintuszysz.............. 22.02.02, 22:04
                                    :)
                                    • jasmina_tdi Re: a ty tutaj znowu smintuszysz.............. 22.02.02, 22:05
                                      nieprawda - to Tobie gawedziarzu tak sie wszystko kojarzy:)))

kitek1 napisał(a):

> :)

• crimen Re: crimen 22.02.02, 22:04
                                    A pejcz jeszcze masz? ;)
                                    • jasmina_tdi Re: crimen 22.02.02, 22:06
                                      mam :))) ale trzymam go na extra okazje ! Choc z drugiej strony jesli to zmusi
                                      was do pobudki.....:)

crimen napisał(a):

> A pejcz jeszcze masz? ;)

• crimen Re: crimen 22.02.02, 22:10
                                        Każda droga jest dobra która prowadzi do celu:)Zobaczymy jak to podziała na
                                        nowy bieżnik Kitka:)))
                                        • jasmina_tdi Re: crimen 22.02.02, 22:14
                                          wolalabym popatrzec jak pejcz dziala na pomyslodawce pejcza :))))))))))))))))
                                          To byloby duzo duzo bardziej.... eeeeeee.... no w kazdym badz razie by bylo :))

crimen napisał(a):

> Każda droga jest dobra która prowadzi do celu:)Zobaczymy jak to podziała na
                                          > nowy bieżnik Kitka:)))

• crimen Re: crimen 22.02.02, 22:17
                                            Ja też wolałbym popatrzeć, dlatego na początek proponuję Kitka;)
                                            • jasmina_tdi Re: crimen 22.02.02, 22:19
                                              nie nie nie..... on moglby tego nie docenic! mam juz upatrzony model i nie
                                              zmienie zdania :))))))))))))))))

crimen napisał(a):

> Ja też wolałbym popatrzeć, dlatego na początek proponuję Kitka;)

• crimen Re: crimen 22.02.02, 22:21
                                                Co za duren przysłał Ci ten pejcz?Sam sobie winien:)))
                                                • jasmina_tdi Re: crimen 22.02.02, 22:23
                                                  ciekawe czy jak wysylal, to tez tak myslal :)))))))

crimen napisał(a):

> Co za duren przysłał Ci ten pejcz?Sam sobie winien:)))

• crimen Re: crimen 22.02.02, 22:28
                                                    On chyba naprawdę nie wiedział co robi.Debil jeden:)))
                                                  • jasmina_tdi Re: crimen 22.02.02, 22:28
                                                    :))) calkiem slodki debil! i co za fantazja :))))

crimen napisał(a):

> On chyba naprawdę nie wiedział co robi.Debil jeden:)))

• crimen Re: crimen 22.02.02, 22:33
                                                    Chyba zostanę feministą.Bezmyślność facetów gubi ich, niestety:)))
                                                  • jasmina_tdi Re: crimen 22.02.02, 22:34
                                                    ciekawe czy tego tez juz zgubila, a jesli nie, to co trzeba zrobic, zeby
                                                    tak :)))))

crimen napisał(a):

> Chyba zostanę feministą.Bezmyślność facetów gubi ich, niestety:)))

• crimen Re: crimen 22.02.02, 22:40
                                                    Pewnie że zgubiła.Błąkał się sierotka, aż trafił na forum i został:)To wszystko
                                                    z zagubienia;)
                                                  • jasmina_tdi Re: crimen 22.02.02, 22:41
                                                    biedactwo!!!!! chcesz to zostane twoim swiatelkiem w tunelu :)))) tylko zadnych
                                                    reklamacji potem!

crimen napisał(a):

> Pewnie że zgubiła.Błąkał się sierotka, aż trafił na forum i został:)To wszystko
                                                    >
                                                    > z zagubienia;)

• crimen Re: crimen 22.02.02, 22:49
                                                    To, to światełko tam daleko to Ty?Kawał drogi do Ciebie, ale zawsze jakaś
                                                    nadzieja:)))Idę do światełka;)
                                                  • jasmina_tdi Re: crimen 22.02.02, 22:55
                                                    mmmmmmmmmmmmmmmmm......no chodz crimenku........ chodz........ to tylko
                                                    kawaleczek..... mmmmmmmmmmm.....:))))

crimen napisał(a):

> To, to światełko tam daleko to Ty?Kawał drogi do Ciebie, ale zawsze jakaś
                                                    > nadzieja:)))Idę do światełka;)

• crimen Re: crimen 22.02.02, 23:00
                                                    Tylko odłóż ten pejcz, bo skołatane serce nie wytrzyma:)))
                                                  • jasmina_tdi Re: crimen 22.02.02, 23:02
                                                    ale jak odloze pejcz, to nie bede wiedziala co zrobic z rekami! :)))

crimen napisał(a):

> Tylko odłóż ten pejcz, bo skołatane serce nie wytrzyma:)))

• crimen Re: crimen 22.02.02, 23:09
                                                    Jak to co?Makijaż.Kobieta może to robić cały dzien:)))
                                                  • jasmina_tdi Re: crimen 22.02.02, 23:10
                                                    wolalabym cos bardziej destrukcyjnego :))))

crimen napisał(a):

> Jak to co?Makijaż.Kobieta może to robić cały dzien:)))

• crimen Re: crimen 22.02.02, 23:15
                                                    Bardziej destrukcyjne może być tylko dotrzymanie towarzystwa Menowi na forum
                                                    przez całą noc:)))
                                                  • jasmina_tdi Re: crimen 22.02.02, 23:16
                                                    hahahahaha!!! dlatego ide juz do domu... dobranoc crimenku :)))) snij slodko:)

crimen napisał(a):

> Bardziej destrukcyjne może być tylko dotrzymanie towarzystwa Menowi na forum
                                                    > przez całą noc:)))

• crimen Re: crimen 22.02.02, 23:19
                                                    Dobranoc Jasminko.Miłych snów.
        • kitek1 materialna sminka...... 22.02.02, 21:36
          wszystkie rzymskie bazyliki do posprzatania:)
          • jasmina_tdi Re: materialna sminka...... 22.02.02, 21:38
            no ducha raczej nie przypominam!

kitek1 napisał(a):

> wszystkie rzymskie bazyliki do posprzatania:)

• mina.mina Re: materialna sminka...... 22.02.02, 21:39
            kto za, ten diecezje dostanie. celibat bedzie zniesiony. ja bede bardzo dobrym
            papiezem, od razu wszyscy przejda na katolicyzm, nawet marys:)))
            • florentynka Re: materialna sminka...... 22.02.02, 21:40
              Ja w kwestii formalnej: czy papież będzie mógł mieć córeczkę?:)
              • mina.mina Re: florcia 22.02.02, 21:49
                florcia, dziecko, nawet dzie, bo jeszcze only mam na wychowaniu:)))
                bedzie kurwa pelna wolna milosc, i zniesiemy zwiazki malzenskie tez!!!
            • Gość: samanta Re: materialna sminka...... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 21:41
              to jak do ciebie teraz bedziem gadac?Matko wielebna????;))))
            • mario2 Re: materialna sminka...... 22.02.02, 21:41
              ni chuja!
            • crimen Re: materialna sminka...... 22.02.02, 21:46
              Jak Liga będzie nawracać to ija się dam ewangelizować:)))
              • samanta1 Re: materialna sminka...... 22.02.02, 21:48
                Przy minusi? Nawracanie bedzie czysta przyjemnoscia:)
                • mina.mina Re: materialna sminka...... 22.02.02, 21:50
                  bedzie tylko picie, palenie i dupczenie:)))
                  ale narkotyki zabronione!!! wszystko ekologicznie ma sie odbywac!!!
                  • samanta1 Re: materialna sminka...... 22.02.02, 21:51
                    no ale trawke to chyba daz papiezowa ,ciooo?:))))))
                  • jasmina_tdi Re: materialna sminka...... 22.02.02, 21:53
                    ale grzybki hodowane na farmach ekologicznych moga byc???? i ekologiczny kwach
                    chyba tez????

mina.mina napisał(a):

> bedzie tylko picie, palenie i dupczenie:)))
                    > ale narkotyki zabronione!!! wszystko ekologicznie ma sie odbywac!!!

• crimen Re: materialna sminka...... 22.02.02, 21:51
                  Jak wy to robicie? Znowu jestem katolikiem:)))
                  • samanta1 Re: materialna sminka...... 22.02.02, 21:52
                    crimen napisał(a):

> Jak wy to robicie? Znowu jestem katolikiem:)))
                    Amen kurwa,amen!!!:))

• crimen Re: materialna sminka...... 22.02.02, 22:03
                      Kochanie, czy Ty też poczułaś powołanie? ;)
              • mario2 Re: materialna sminka...... 22.02.02, 21:52
                one ewangelizuja sierpem i mlotem- chrzcza jabolem, komunie przyjmuja tylko pod
                jedna postacia- plynna, bierzmuja batem, a sluby olewaja! Interesuje Cie cos
                takiego?
                • samanta1 Re: materialna sminka...... 22.02.02, 21:56
                  jaki to kuwa ten brachu oblatany!Myslalby kto!
                  • mario2 Re: materialna sminka...... 22.02.02, 22:04
                    bylem tym ministrantem 12 lat - nie?!
                • mina.mina Re: materialna sminka...... 22.02.02, 21:58
                  zadnej trawy, zanych grzybkow. ogorki halucynogenne najwyzej:)))
                  • jasmina_tdi Re: materialna sminka...... 22.02.02, 21:59
                    no ale jak ja mam kontemplowac majestat bez dopalaczy????? to niezdrowe!

mina.mina napisał(a):

> zadnej trawy, zanych grzybkow. ogorki halucynogenne najwyzej:)))

• mario2 Re: materialna sminka...... 22.02.02, 22:02
                      mnie pic nie wolno, palic nie wolno- hasz musi byc!! Inaczej od razu mnie
                      ekskomunika obloz!
                      • jasmina_tdi Re: materialna sminka...... 22.02.02, 22:03
                        i kwasy tez maja byc albo inne mozgoczepy!

mario2 napisał(a):

> mnie pic nie wolno, palic nie wolno- hasz musi byc!! Inaczej od razu mnie
                        > ekskomunika obloz!

• mina.mina Re: materialna sminka...... 22.02.02, 22:12
                          mowie kurwa wyraznie: ogorki halucynogenne mozna!
                          • jasmina_tdi Re: materialna sminka...... 22.02.02, 22:15
                            ale tylko nie w plasterkach!!!!!!!! nie w plasterkach :)))))))))

mina.mina napisał(a):

> mowie kurwa wyraznie: ogorki halucynogenne mozna!

• mina.mina Re: materialna sminka...... 22.02.02, 22:17
                              cale, ty onanistko:)))
                              • jasmina_tdi Re: materialna sminka...... 22.02.02, 22:19
                                hura hura huara!!!!! :))))
                                a co na deser??? :)))

mina.mina napisał(a):

> cale, ty onanistko:)))

• mina.mina Re: materialna sminka...... 22.02.02, 22:21
                                  na deser zwisy meskie, znaczy krawaty, na slodko:)))
                                • mario2 Re: materialna sminka...... 22.02.02, 22:22
                                  bita smietana! :o))
    • Gość: Pom Re: Ludziska!!! Mina na papieza!!!! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.02, 22:22
      Witam wieczorową porą. Jestem PRZECIW. Minka, a co bedziesz sama rwać
      bodygardów papy, hę???
      • mina.mina Re: Ludziska!!! Mina na papieza!!!! 22.02.02, 22:26
        pom, kurwa, ty liczyc nien umiesz, czy co? zawiodlas mnie:)
      • crimen Re: Ludziska!!! Mina na papieza!!!! 22.02.02, 22:31
        Witaj Pom.Wiedziałem że że myślimy podobnie.Wśród ogólnego bełkotu Twój głos
        rozsądku zawsze się wybija:)))
        • mina.mina Re: Ludziska!!! Mina na papieza!!!! 22.02.02, 22:34
          crimen, a po ryju chcesz? czytales biblie? kto nei ze mna, ten przeciwko mnie!
          • crimen Re: Ludziska!!! Mina na papieza!!!! 22.02.02, 22:35
            Minusiu, ja zawsze z Tobą, tylko szkoda Cię do celibatu:)))
            • mina.mina Re: Ludziska!!! Mina na papieza!!!! 22.02.02, 22:38
              crimen, debilu!!! mowie wyraznie, ze celibat zniose i bedzie wolna milosc!
              • crimen Re: Ludziska!!! Mina na papieza!!!! 22.02.02, 22:45
                Minuś, jeśli mówisz że zniesiesz, to on ciągle jest.Trafisz na przeszkody
                proceduralne i co?Tylu ludzi mogłabyś w tym czasie uszczęśliwić, a tu dupa
                zbita.Szkoda każdej chwili.Lepiej uszczęśliwiaj jako święta:)))A słyszałaś o
                papierzu Joannie?Teraz podobno zanim wybiorą sprawdzają czy ma jaja:)))
        • Gość: Pola O! Wypraszam sobie!!! IP: *.extern.kun.nl 22.02.02, 22:34
          Mina sie nie doprasza, to byla moja nominacja, a jako osobie z natury niesmialej
          wystarczy mi Kardynal (ka).
          To sa wybory demokratyczne, a glosowanie w toku!!!
          Bog zaplac za uwage, bracia i siostry
          • jasmina_tdi wyniki wyniki wyniki !!!!!!!!!!!!!!!! 22.02.02, 22:36
            dobra - przeglosowane. Mina - papiez, Pola - kardynal, Jasmine - skarbnik :)))))

Gość portalu: Pola napisał(a):

> Mina sie nie doprasza, to byla moja nominacja, a jako osobie z natury niesmiale
            > j
            > wystarczy mi Kardynal (ka).
            > To sa wybory demokratyczne, a glosowanie w toku!!!
            > Bog zaplac za uwage, bracia i siostry

• Gość: Pola Re: wyniki wyniki wyniki !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.extern.kun.nl 22.02.02, 22:39
              jasmina_tdi napisał(a):

> dobra - przeglosowane. Mina - papiez, Pola - kardynal, Jasmine - skarbnik :))))
              tadaaaam - dla uczczenia tej wiekopomnej chwili stawiam flaszke bimbru!!
              Na zdrowie, zgromadzeni wierni!!!
              • jasmina_tdi Re: wyniki wyniki wyniki !!!!!!!!!!!!!!!! 22.02.02, 22:40
                dobra! wchodze w ten interes:)))) tylko pamietaj - z gwinta chlejem!

> jasmina_tdi napisał(a):
                >
                > > dobra - przeglosowane. Mina - papiez, Pola - kardynal, Jasmine - skarbnik
                > :))))
                > tadaaaam - dla uczczenia tej wiekopomnej chwili stawiam flaszke bimbru!!
                > Na zdrowie, zgromadzeni wierni!!!

• Gość: Pola Re: wyniki wyniki wyniki !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.extern.kun.nl 22.02.02, 22:49
                  jak chcesz, ale ostrzegam, mocne kurestwo jezd
          • Gość: Pola A grzybki... IP: *.extern.kun.nl 22.02.02, 22:36
            zobowiazuje sie dostarczac wprost z raju grzybowego ;)))
            • jasmina_tdi Re: A grzybki... 22.02.02, 22:38
              wez jeszcze przy oakzji jakis cukier puder i troche studolarowek :))))

> zobowiazuje sie dostarczac wprost z raju grzybowego ;)))

• Gość: Pom Crimen IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.02, 22:48
                Witaj Crimenie:) Długo to trwało, ale cosik mi interka siadła. Głos rozsądku,
                powiadasz?
                Mina, słyszysz? No. :) A bodygardów to papa ma dużo i tak se biegają wokol jego
                mobila. Czyli kondycja jest, prezencja jest, tylko im sie ciuchy zmieni, bo
                wygladaja kretynsko.:)
                • crimen Re: Crimen 22.02.02, 22:53
                  Pom, Ty zawsze umiesz ogarnąć całość;)A bodygard gdy się nabiega to nie tylko
                  śmierdzi, ale nie ma też siły na ciąg dalszy:)))
                  • Gość: Pom Re: Crimen IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.02, 23:12
                    Ale tuchtem biegają!:) Poza tym zapach meżczyzny może być wpewnych
                    okolicznościam nakomitym afrodyzjakiem. :)))
                    • jasmina_tdi Re: Crimen 22.02.02, 23:14
                      mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....cudownie powiedziane!

Gość portalu: Pom napisał(a):

> Ale tuchtem biegają!:) Poza tym zapach meżczyzny może być wpewnych
                      > okolicznościam nakomitym afrodyzjakiem. :)))

• Gość: Pom Re: Crimen IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.02, 23:29
                        Tak znakomite, ze Crimen sie przestraszył i uciekł:)))
                    • crimen Re: Crimen 22.02.02, 23:22
                      No i kto zgadnie jak kobiecie dogodzić? :)))
              • Gość: Pola Re: A grzybki... IP: *.extern.kun.nl 22.02.02, 22:51
                Sie zrobi wasza...jasminencjo :)
                • jasmina_tdi jak to slicznie brzmi kardynale!!!!!!!! 22.02.02, 22:57
                  jasminencja!!!!! eh zakochalam sie w zawodzie ;))))))

> Sie zrobi wasza...jasminencjo :)

• kitek1 sminka, ta liczykrupa............... 22.02.02, 23:02
                    ma byc kardynalem,
                    protestuje !!!
                    • jasmina_tdi kitek ty analfabeto 22.02.02, 23:03
                      kardynalem jest Pola!!!!! ja jestem skarbnikiem skarbca watykanskiego!

kitek1 napisał(a):

> ma byc kardynalem,
                      > protestuje !!!

• kitek1 wlasciwy czlowiek na wlasciwym miejscu......... 22.02.02, 23:05
                        sorrki, ale mi sie dzin za bardzo skoncentrowal w tonicku:)
                  • Gość: Pola Re: jak to slicznie brzmi kardynale!!!!!!!! IP: *.extern.kun.nl 22.02.02, 23:04
                    hahahaha, wlasnie mi przyszlo do glowy jak do mnie powinni wierni sie zwracac,
                    ale nie jestem ZA!!!!! hahaha, nie powiem, bo jeszcze sie przyjmie
                    • jasmina_tdi Re: jak to slicznie brzmi kardynale!!!!!!!! 22.02.02, 23:08
                      no mow pola mooooooooooooooooooooooooow!!!!!!!!!!!!!!

> hahahaha, wlasnie mi przyszlo do glowy jak do mnie powinni wierni sie zwracac,
                      > ale nie jestem ZA!!!!! hahaha, nie powiem, bo jeszcze sie przyjmie

• Gość: w? Re: Ludziska!!! Mina na papieza!!!! IP: 202.47.226.* 23.02.02, 14:44
      Ciocia na papieza sie nie nadaje, bo ma za bardzo zdrowe podejscie do zycia.
      Zara by ja nafaszerowli jakims swinstwem, co by kopnela w kaledarz po czym
      wszem i w obec oglosili, ze jest swieta, niewinna i niepokalana, a jak wszyscy
      dobrze wiedzo Mina jest, juz kurwa swieta i zadnych blogoslawienst jej nie
      trzeba, no ni ????
      woj Mat z podrozy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka