Gość: Pola IP: *.extern.kun.nl 22.02.02, 21:23 wpisujemy sie na liste kochani Kto za, Kto przeciw - mile widziane uzasadnienie JA - ZA!!! uzasadnienie: mam kardynala za to ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mario2 Re: Ludziska!!! Mina na papieza!!!! 22.02.02, 21:26 ja przeciw- szkoda baby, by musiala po Watykanie w bialej sukience sie bujac, w Wielki Czwartek starcom nogi obmywac, i czytac teksty przy ktorych drzy reka, tak ze sa klopoty z odczytaniem wyraznym tekstu! Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: Ludziska!!! Mina na papieza!!!! 22.02.02, 21:28 marys ty chuju! mnie jest tak ladnie w bialym kolorze! i celibat bym zniosla na dzien dobry! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Ludziska!!! Mina na papieza!!!! 22.02.02, 21:32 w celi batem bys napierdalala? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artek czlonkowie wszystkich krajow ...laczcie sie IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 23.02.02, 02:31 i wybiezcie ...najwiekszego - czlona to i on wam wybierze dobrze wam idzie potomkowie czerwonej grardii Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: czlonkowie wszystkich krajow ...laczcie sie 23.02.02, 10:02 Artusiu, największy człon to ten który zabiera głos i wali ortografy.Do nauki palancie. Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: Ludziska!!! Mina na papieza!!!! 22.02.02, 21:27 ja za - bo sie nadaje: moja cotka jest corka ksiedza, a cala moja rodzina ma blogoslawienswto papieskie na wszystkie pokolenia prwyznane! na takiej bulii z pergaminu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Ludziska!!! Mina na papieza!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 21:30 w zasadzie i tak juz jest swieta wiec przeszkod nie widze!Jestem za!:) Ale w lape kuwa calowac nie bede!:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Ludziska!!! Mina na papieza!!!! 22.02.02, 21:32 Sprzeciw.Minusia jeszcze nie dojrzała do celibatu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Ludziska!!! Mina na papieza!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 21:34 widac dojrzala skoro sie doprasza o niego! Czesc Cuksik,molo cie widziec na starych smieciach:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Ludziska!!! Mina na papieza!!!! 22.02.02, 21:38 Witaj Landryneczko;)A gdzie mi będzie lepiej?Mina się doprasza, ale nie pomyślała że potem nie można się wycofać:)))Ale co tam, w Watykanie jeszcze nie piłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Ludziska!!! Mina na papieza!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 21:40 Noooo..nieglupio kombinujesz Cuksik.Jak juz bedzie wielka i bogata to moze nam jaki most na wlasnosc fundnie co?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Ludziska!!! Mina na papieza!!!! 22.02.02, 21:43 Tylko bliżej Watykanu, bo tam cieplej.Przy codziennych dostawach z jej strony resztę życia spędzimy pod mostem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Ludziska!!! Mina na papieza!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 21:45 Jezuuuuuuuu...a jakie flachy bedziem dostawac kazdego dnia na porannej mszy! Ale sie rozmarzylam!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Ludziska!!! Mina na papieza!!!! 22.02.02, 21:48 Życie jest piękne gdy taką komunię dają.Daj spokój, bo w dół jaki wpadniemy z wiosną;) Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: Ludziska!!! Mina na papieza!!!! 22.02.02, 21:51 jaki dol?O czym Ty mowisz Cuksik?? A w ogole to gdzie ty wiosne pijaczyno widziales???;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Ludziska!!! Mina na papieza!!!! 22.02.02, 21:53 Jak to gdzie?Daleko od morza.We Lwowie;) Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: Ludziska!!! Mina na papieza!!!! 22.02.02, 21:55 a nie mogles przywiezc troche tej wiosny ze soba? Pan Bog kazal sie dzielic!:) Ty lepiej mysl o Irlandii bo narobilam sobie ochoty na wycieczke;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Ludziska!!! Mina na papieza!!!! 22.02.02, 21:59 Dostałem propozycję w necie, ale przyjechałem za pozno.Wiosnę przywiozłem ze sobą, ale tak zaczęło pizdzić od morza że wiosna uciekła na południe:))) Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: Ludziska!!! Mina na papieza!!!! 22.02.02, 22:14 Jak przegapiles Irlandie to i ch..z wiosna!:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Ludziska!!! Mina na papieza!!!! 22.02.02, 22:16 Pierwsza Irlandia wiosny nie czyni.Będą następne:) Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: Ludziska!!! Mina na papieza!!!! 22.02.02, 22:21 Do tego czasu nabawie sie fobii promowej i dupa zimnicka!:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Ludziska!!! Mina na papieza!!!! 22.02.02, 22:26 Jak Ty się znalazłaś nad morzem?Los chyba z Ciebie zakpił.Nasączysz się łyskaczem i dopłyniesz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Ludziska!!! Mina na papieza!!!! 22.02.02, 21:34 mina jak ty jestes moja gwiezdna siostra i zostaniesz papiezem to co ja z tego bede miala?????? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi crimen 22.02.02, 21:35 cze crimenku :)))))) jak tam humorek??? lepiej?? Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: crimen 22.02.02, 21:36 Przy starych znajomych zawsze się poprawia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: crimen 22.02.02, 21:38 to dobrze :)))) uszy do gory - wiosna idzie :)) crimen napisał(a): > Przy starych znajomych zawsze się poprawia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: crimen 22.02.02, 21:40 To widać.Forum jest bardziej aktywne.Kitek obiecał obudzić mnie na wiosnę, ale mu nie wierzę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: crimen 22.02.02, 21:43 ja juz tez kitkowi nie wierze! najpierw powiedzial ze bedzie moim pierniczkiem, a potem dupe wypiał buhuhuhuhu........ crimen napisał(a): > To widać.Forum jest bardziej aktywne.Kitek obiecał obudzić mnie na wiosnę, ale > mu nie wierzę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: crimen 22.02.02, 21:48 mial spierniczec na imbirowo, ale chyba mu sie pochrzanilo!!!!! no co ja teraz zrobie???? crimen napisał(a): > Co ten Kitek zupełnie spierniczał? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: crimen 22.02.02, 21:52 ale takiego ze szlaczkami to ja juz nie chce!!!!!! :) crimen napisał(a): > Może go do bieżnikowania oddać? :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: crimen 22.02.02, 21:55 To dołacz go do kolekcji.Niech kibluje z tym od dredów;) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: crimen 22.02.02, 21:57 ale ten od dredow zdechl! ja chce teraz egzemplarz na chodzie, co by w koncu pozytek jakis z tego miec :)))) crimen napisał(a): > To dołacz go do kolekcji.Niech kibluje z tym od dredów;) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: crimen 22.02.02, 22:01 Jasminko, wybrałaś złą porę.Wszystkie samczyki osłabione na przednówku.Daj nam czas na regenerację sił:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: crimen 22.02.02, 22:03 nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!! :))))))) zregenerowani bedziecie nie do opanowania ! ;) crimen napisał(a): > Jasminko, wybrałaś złą porę.Wszystkie samczyki osłabione na przednówku.Daj nam > czas na regenerację sił:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: a ty tutaj znowu smintuszysz.............. 22.02.02, 22:05 nieprawda - to Tobie gawedziarzu tak sie wszystko kojarzy:))) kitek1 napisał(a): > :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: crimen 22.02.02, 22:06 mam :))) ale trzymam go na extra okazje ! Choc z drugiej strony jesli to zmusi was do pobudki.....:) crimen napisał(a): > A pejcz jeszcze masz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: crimen 22.02.02, 22:10 Każda droga jest dobra która prowadzi do celu:)Zobaczymy jak to podziała na nowy bieżnik Kitka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: crimen 22.02.02, 22:14 wolalabym popatrzec jak pejcz dziala na pomyslodawce pejcza :)))))))))))))))) To byloby duzo duzo bardziej.... eeeeeee.... no w kazdym badz razie by bylo :)) crimen napisał(a): > Każda droga jest dobra która prowadzi do celu:)Zobaczymy jak to podziała na > nowy bieżnik Kitka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: crimen 22.02.02, 22:17 Ja też wolałbym popatrzeć, dlatego na początek proponuję Kitka;) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: crimen 22.02.02, 22:19 nie nie nie..... on moglby tego nie docenic! mam juz upatrzony model i nie zmienie zdania :)))))))))))))))) crimen napisał(a): > Ja też wolałbym popatrzeć, dlatego na początek proponuję Kitka;) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: crimen 22.02.02, 22:21 Co za duren przysłał Ci ten pejcz?Sam sobie winien:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: crimen 22.02.02, 22:23 ciekawe czy jak wysylal, to tez tak myslal :))))))) crimen napisał(a): > Co za duren przysłał Ci ten pejcz?Sam sobie winien:))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: crimen 22.02.02, 22:28 On chyba naprawdę nie wiedział co robi.Debil jeden:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: crimen 22.02.02, 22:28 :))) calkiem slodki debil! i co za fantazja :)))) crimen napisał(a): > On chyba naprawdę nie wiedział co robi.Debil jeden:))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: crimen 22.02.02, 22:33 Chyba zostanę feministą.Bezmyślność facetów gubi ich, niestety:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: crimen 22.02.02, 22:34 ciekawe czy tego tez juz zgubila, a jesli nie, to co trzeba zrobic, zeby tak :))))) crimen napisał(a): > Chyba zostanę feministą.Bezmyślność facetów gubi ich, niestety:))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: crimen 22.02.02, 22:40 Pewnie że zgubiła.Błąkał się sierotka, aż trafił na forum i został:)To wszystko z zagubienia;) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: crimen 22.02.02, 22:41 biedactwo!!!!! chcesz to zostane twoim swiatelkiem w tunelu :)))) tylko zadnych reklamacji potem! crimen napisał(a): > Pewnie że zgubiła.Błąkał się sierotka, aż trafił na forum i został:)To wszystko > > z zagubienia;) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: crimen 22.02.02, 22:49 To, to światełko tam daleko to Ty?Kawał drogi do Ciebie, ale zawsze jakaś nadzieja:)))Idę do światełka;) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: crimen 22.02.02, 22:55 mmmmmmmmmmmmmmmmm......no chodz crimenku........ chodz........ to tylko kawaleczek..... mmmmmmmmmmm.....:)))) crimen napisał(a): > To, to światełko tam daleko to Ty?Kawał drogi do Ciebie, ale zawsze jakaś > nadzieja:)))Idę do światełka;) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: crimen 22.02.02, 23:00 Tylko odłóż ten pejcz, bo skołatane serce nie wytrzyma:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: crimen 22.02.02, 23:02 ale jak odloze pejcz, to nie bede wiedziala co zrobic z rekami! :))) crimen napisał(a): > Tylko odłóż ten pejcz, bo skołatane serce nie wytrzyma:))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: crimen 22.02.02, 23:09 Jak to co?Makijaż.Kobieta może to robić cały dzien:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: crimen 22.02.02, 23:10 wolalabym cos bardziej destrukcyjnego :)))) crimen napisał(a): > Jak to co?Makijaż.Kobieta może to robić cały dzien:))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: crimen 22.02.02, 23:15 Bardziej destrukcyjne może być tylko dotrzymanie towarzystwa Menowi na forum przez całą noc:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: crimen 22.02.02, 23:16 hahahahaha!!! dlatego ide juz do domu... dobranoc crimenku :)))) snij slodko:) crimen napisał(a): > Bardziej destrukcyjne może być tylko dotrzymanie towarzystwa Menowi na forum > przez całą noc:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 materialna sminka...... 22.02.02, 21:36 wszystkie rzymskie bazyliki do posprzatania:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: materialna sminka...... 22.02.02, 21:38 no ducha raczej nie przypominam! kitek1 napisał(a): > wszystkie rzymskie bazyliki do posprzatania:) Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: materialna sminka...... 22.02.02, 21:39 kto za, ten diecezje dostanie. celibat bedzie zniesiony. ja bede bardzo dobrym papiezem, od razu wszyscy przejda na katolicyzm, nawet marys:))) Odpowiedz Link Zgłoś
florentynka Re: materialna sminka...... 22.02.02, 21:40 Ja w kwestii formalnej: czy papież będzie mógł mieć córeczkę?:) Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: florcia 22.02.02, 21:49 florcia, dziecko, nawet dzie, bo jeszcze only mam na wychowaniu:))) bedzie kurwa pelna wolna milosc, i zniesiemy zwiazki malzenskie tez!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: materialna sminka...... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 21:41 to jak do ciebie teraz bedziem gadac?Matko wielebna????;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: materialna sminka...... 22.02.02, 21:46 Jak Liga będzie nawracać to ija się dam ewangelizować:))) Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: materialna sminka...... 22.02.02, 21:48 Przy minusi? Nawracanie bedzie czysta przyjemnoscia:) Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: materialna sminka...... 22.02.02, 21:50 bedzie tylko picie, palenie i dupczenie:))) ale narkotyki zabronione!!! wszystko ekologicznie ma sie odbywac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: materialna sminka...... 22.02.02, 21:51 no ale trawke to chyba daz papiezowa ,ciooo?:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: materialna sminka...... 22.02.02, 21:53 ale grzybki hodowane na farmach ekologicznych moga byc???? i ekologiczny kwach chyba tez???? mina.mina napisał(a): > bedzie tylko picie, palenie i dupczenie:))) > ale narkotyki zabronione!!! wszystko ekologicznie ma sie odbywac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: materialna sminka...... 22.02.02, 21:51 Jak wy to robicie? Znowu jestem katolikiem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: materialna sminka...... 22.02.02, 21:52 crimen napisał(a): > Jak wy to robicie? Znowu jestem katolikiem:))) Amen kurwa,amen!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: materialna sminka...... 22.02.02, 22:03 Kochanie, czy Ty też poczułaś powołanie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: materialna sminka...... 22.02.02, 21:52 one ewangelizuja sierpem i mlotem- chrzcza jabolem, komunie przyjmuja tylko pod jedna postacia- plynna, bierzmuja batem, a sluby olewaja! Interesuje Cie cos takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: materialna sminka...... 22.02.02, 21:56 jaki to kuwa ten brachu oblatany!Myslalby kto! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: materialna sminka...... 22.02.02, 22:04 bylem tym ministrantem 12 lat - nie?! Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: materialna sminka...... 22.02.02, 21:58 zadnej trawy, zanych grzybkow. ogorki halucynogenne najwyzej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: materialna sminka...... 22.02.02, 21:59 no ale jak ja mam kontemplowac majestat bez dopalaczy????? to niezdrowe! mina.mina napisał(a): > zadnej trawy, zanych grzybkow. ogorki halucynogenne najwyzej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: materialna sminka...... 22.02.02, 22:02 mnie pic nie wolno, palic nie wolno- hasz musi byc!! Inaczej od razu mnie ekskomunika obloz! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: materialna sminka...... 22.02.02, 22:03 i kwasy tez maja byc albo inne mozgoczepy! mario2 napisał(a): > mnie pic nie wolno, palic nie wolno- hasz musi byc!! Inaczej od razu mnie > ekskomunika obloz! Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: materialna sminka...... 22.02.02, 22:12 mowie kurwa wyraznie: ogorki halucynogenne mozna! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: materialna sminka...... 22.02.02, 22:15 ale tylko nie w plasterkach!!!!!!!! nie w plasterkach :))))))))) mina.mina napisał(a): > mowie kurwa wyraznie: ogorki halucynogenne mozna! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: materialna sminka...... 22.02.02, 22:19 hura hura huara!!!!! :)))) a co na deser??? :))) mina.mina napisał(a): > cale, ty onanistko:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: materialna sminka...... 22.02.02, 22:21 na deser zwisy meskie, znaczy krawaty, na slodko:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Ludziska!!! Mina na papieza!!!! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.02, 22:22 Witam wieczorową porą. Jestem PRZECIW. Minka, a co bedziesz sama rwać bodygardów papy, hę??? Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: Ludziska!!! Mina na papieza!!!! 22.02.02, 22:26 pom, kurwa, ty liczyc nien umiesz, czy co? zawiodlas mnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Ludziska!!! Mina na papieza!!!! 22.02.02, 22:31 Witaj Pom.Wiedziałem że że myślimy podobnie.Wśród ogólnego bełkotu Twój głos rozsądku zawsze się wybija:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: Ludziska!!! Mina na papieza!!!! 22.02.02, 22:34 crimen, a po ryju chcesz? czytales biblie? kto nei ze mna, ten przeciwko mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Ludziska!!! Mina na papieza!!!! 22.02.02, 22:35 Minusiu, ja zawsze z Tobą, tylko szkoda Cię do celibatu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: Ludziska!!! Mina na papieza!!!! 22.02.02, 22:38 crimen, debilu!!! mowie wyraznie, ze celibat zniose i bedzie wolna milosc! Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Ludziska!!! Mina na papieza!!!! 22.02.02, 22:45 Minuś, jeśli mówisz że zniesiesz, to on ciągle jest.Trafisz na przeszkody proceduralne i co?Tylu ludzi mogłabyś w tym czasie uszczęśliwić, a tu dupa zbita.Szkoda każdej chwili.Lepiej uszczęśliwiaj jako święta:)))A słyszałaś o papierzu Joannie?Teraz podobno zanim wybiorą sprawdzają czy ma jaja:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola O! Wypraszam sobie!!! IP: *.extern.kun.nl 22.02.02, 22:34 Mina sie nie doprasza, to byla moja nominacja, a jako osobie z natury niesmialej wystarczy mi Kardynal (ka). To sa wybory demokratyczne, a glosowanie w toku!!! Bog zaplac za uwage, bracia i siostry Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi wyniki wyniki wyniki !!!!!!!!!!!!!!!! 22.02.02, 22:36 dobra - przeglosowane. Mina - papiez, Pola - kardynal, Jasmine - skarbnik :))))) Gość portalu: Pola napisał(a): > Mina sie nie doprasza, to byla moja nominacja, a jako osobie z natury niesmiale > j > wystarczy mi Kardynal (ka). > To sa wybory demokratyczne, a glosowanie w toku!!! > Bog zaplac za uwage, bracia i siostry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: wyniki wyniki wyniki !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.extern.kun.nl 22.02.02, 22:39 jasmina_tdi napisał(a): > dobra - przeglosowane. Mina - papiez, Pola - kardynal, Jasmine - skarbnik :)))) tadaaaam - dla uczczenia tej wiekopomnej chwili stawiam flaszke bimbru!! Na zdrowie, zgromadzeni wierni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: wyniki wyniki wyniki !!!!!!!!!!!!!!!! 22.02.02, 22:40 dobra! wchodze w ten interes:)))) tylko pamietaj - z gwinta chlejem! Gość portalu: Pola napisał(a): > jasmina_tdi napisał(a): > > > dobra - przeglosowane. Mina - papiez, Pola - kardynal, Jasmine - skarbnik > :)))) > tadaaaam - dla uczczenia tej wiekopomnej chwili stawiam flaszke bimbru!! > Na zdrowie, zgromadzeni wierni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: wyniki wyniki wyniki !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.extern.kun.nl 22.02.02, 22:49 jak chcesz, ale ostrzegam, mocne kurestwo jezd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola A grzybki... IP: *.extern.kun.nl 22.02.02, 22:36 zobowiazuje sie dostarczac wprost z raju grzybowego ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: A grzybki... 22.02.02, 22:38 wez jeszcze przy oakzji jakis cukier puder i troche studolarowek :)))) Gość portalu: Pola napisał(a): > zobowiazuje sie dostarczac wprost z raju grzybowego ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Crimen IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.02, 22:48 Witaj Crimenie:) Długo to trwało, ale cosik mi interka siadła. Głos rozsądku, powiadasz? Mina, słyszysz? No. :) A bodygardów to papa ma dużo i tak se biegają wokol jego mobila. Czyli kondycja jest, prezencja jest, tylko im sie ciuchy zmieni, bo wygladaja kretynsko.:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Crimen 22.02.02, 22:53 Pom, Ty zawsze umiesz ogarnąć całość;)A bodygard gdy się nabiega to nie tylko śmierdzi, ale nie ma też siły na ciąg dalszy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Crimen IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.02, 23:12 Ale tuchtem biegają!:) Poza tym zapach meżczyzny może być wpewnych okolicznościam nakomitym afrodyzjakiem. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Crimen 22.02.02, 23:14 mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....cudownie powiedziane! Gość portalu: Pom napisał(a): > Ale tuchtem biegają!:) Poza tym zapach meżczyzny może być wpewnych > okolicznościam nakomitym afrodyzjakiem. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Crimen IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.02, 23:29 Tak znakomite, ze Crimen sie przestraszył i uciekł:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: A grzybki... IP: *.extern.kun.nl 22.02.02, 22:51 Sie zrobi wasza...jasminencjo :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi jak to slicznie brzmi kardynale!!!!!!!! 22.02.02, 22:57 jasminencja!!!!! eh zakochalam sie w zawodzie ;)))))) Gość portalu: Pola napisał(a): > Sie zrobi wasza...jasminencjo :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 sminka, ta liczykrupa............... 22.02.02, 23:02 ma byc kardynalem, protestuje !!! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi kitek ty analfabeto 22.02.02, 23:03 kardynalem jest Pola!!!!! ja jestem skarbnikiem skarbca watykanskiego! kitek1 napisał(a): > ma byc kardynalem, > protestuje !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 wlasciwy czlowiek na wlasciwym miejscu......... 22.02.02, 23:05 sorrki, ale mi sie dzin za bardzo skoncentrowal w tonicku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: jak to slicznie brzmi kardynale!!!!!!!! IP: *.extern.kun.nl 22.02.02, 23:04 hahahaha, wlasnie mi przyszlo do glowy jak do mnie powinni wierni sie zwracac, ale nie jestem ZA!!!!! hahaha, nie powiem, bo jeszcze sie przyjmie Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: jak to slicznie brzmi kardynale!!!!!!!! 22.02.02, 23:08 no mow pola mooooooooooooooooooooooooow!!!!!!!!!!!!!! Gość portalu: Pola napisał(a): > hahahaha, wlasnie mi przyszlo do glowy jak do mnie powinni wierni sie zwracac, > ale nie jestem ZA!!!!! hahaha, nie powiem, bo jeszcze sie przyjmie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w? Re: Ludziska!!! Mina na papieza!!!! IP: 202.47.226.* 23.02.02, 14:44 Ciocia na papieza sie nie nadaje, bo ma za bardzo zdrowe podejscie do zycia. Zara by ja nafaszerowli jakims swinstwem, co by kopnela w kaledarz po czym wszem i w obec oglosili, ze jest swieta, niewinna i niepokalana, a jak wszyscy dobrze wiedzo Mina jest, juz kurwa swieta i zadnych blogoslawienst jej nie trzeba, no ni ???? woj Mat z podrozy. Odpowiedz Link Zgłoś