Dodaj do ulubionych

info o BZ letnim

31.01.11, 11:03
na czas bliżej nieokreślony zawieszony zostaje watek o BZ.

Jak się coś wyjaśnie będzie na pewno informacja
Obserwuj wątek
    • goha66 Re: info o BZ letnim 31.01.11, 14:19
      no i co taka cisza jest? naprawdę nikogo nie interesuje co się stało?
      P.S.
      mnie interesuje, już wiem (i kurde podzielę się z Wami niepytaki moją wiedzą): otóż w pierwotnie podanym terminie TAM nie ma możliwości zarezerwowania noclegów na weekend (przyjmowane są wyłącznie pełne turnusy, i na dokładkę nawet na nie również nie ma już wolnych miejsc). otwarta pozostaje kwestia czy TAM ale kiedy indziej (np. w czerwcu) czy gdzie indziej (i w tym momencie kiedy)... bo mam cichą nadzieję, którą pozwolę sobie wyłożyć głośno - że letni BZ się odbędzie. pozdr. :)
      • carrymoon Re: info o BZ letnim 31.01.11, 16:57
        Goha skoro piszesz to pisz wszystko

brak miejsc jest jednym z powodów ale nie jedynym.

Nie ma potrzeby sprawy roztrząsać publicznie. Jeśli będzie taka możliwość to BZ się odbędzie. Kto będzie organizatorem, miejsce oraz termin na dzień dzisiejszy nie są ustalone
        • yacey Re: info o BZ letnim 31.01.11, 20:00
          Oj, cosik zgrzytnelo :)
          Falstarty bywaja :)
          Mam jednak nadzieje, ze to tylko chwilowe komplikacje.
          • arsinoe73 Re: info o BZ letnim 31.01.11, 20:36
            No.
            A zapowiadało sie ciekawie
            Znając jednak Koleżankę Carry wierzę,że nie odpuści i nie popuści.
            Mnie to w zasadzie obojętne gdzie się odbędzie, byle tylko Goha smażyła lacia szedołem, Leo szedł na koło Harasiem obleczony jedynie w kowbojski kapelusz , Gacek latał po placu w podwiązkach Gośki, a Porzeczka z Zaciszanką siedząc na barana u Qgla lały wszystkim pigwówkę roboty Sióstr Ksero przez lejek koloru zielonkawego.
            A pomiędzy wszystkimi radośnie ujadając ma biegać Figa od Avo i Tiara od Carry, i wtedy BBzlot będzie taki jak zawsze , czyli popieprzony i do dupy, a ja się potem obudzę :P

Do zobaczenia :D
    • wiolaszpilazapominalska Re: info o BZ letnim 31.01.11, 15:19
      Ja się nie pytam,bo dla mnie i nie tylko nieważne jest miejsce BZ-tu,tylko fakt spotkania się z Wami :-P
    • 1_leo Re: info o BZ letnim 31.01.11, 15:35
      Gdzie i kiedy - to się ustali.
      Ważne żeby się razem spotkać przy bezalkoholowym. Jak na zimówce:):):D
      • zaciszanka30 Re: info o BZ letnim 31.01.11, 22:56
        ... jeszcze nie zdążyłam dopisać swoich "groszy", a wątek już zamknięty ;) ale nie byłabym sobą jakbym nie skrobnęła ....

Dziwnie pomyśleć, że mogłoby nie być letniego BZ .... ale też trudno już się deklarować w styczniu, poza tym jednak szacunkowe miejsce, termin i budżet mają znaczenie...
        Termin lipcowy to rzeczywiście pewne ograniczenia, sama wiem jak szukałyśmy ośrodka i priorytet miały turnusy, zielone szkoły itp itd.

Dla mnie BZ oprócz spotkania, zabawy to też poznawanie Polski i np. mobilizacja do dłuższej wycieczki w większym gronie ...i zaraz mi się przypomina jak na ostatni BZ wracałyśmy się z trasy z Kamą po motocykle ... i dogoniłyśmy resztę licznej i malowniczej grupy w Gliwicach (tak tak - oryginal to jechałyśmy 4oo ;) ), a konkursy i licytacje też lubię :)

P.S. Arsi, Qgel już mnie nosił na barana w Kazimierzu i mam to na zdjęciu ;) ale nie wiem czy jeszcze byłby chętny ;) może jednak pigwówka ( tak jak sok z gumijagód ;) da mu tyle siły, że razem z Porzeczką pogalopujemy na barana ;)
        • qgel600 Re: info o BZ letnim 01.02.11, 11:55
          jak będzie pigwówka to mogę was nosić (powiedzmy 50ml na jedno noszenie) tylko miejsce i czas ustalmy wspólne, żebym nie nosił gdzie indziej kogo innego :)
          • termit16 Re: info o BZ letnim 01.02.11, 19:01
            Goha, jak to masz cichą nadzieję, że BZ się odbędzie? BZ MUSI SIĘ ODBYĆ. Na zimówce nie byłam, ale na BZ obowiązkowo. Termin maj-czerwiec chyba jest lepszy - taniej, spokojniej i jeszcze przed wakacjami łatwiej znaleźć ośrodek. A poza tym możemy jeszcze później zrobić BZ-bis wrzesień-październik tak jak przez ostatnie dwa lata.
            • goha66 Re: info o BZ letnim 01.02.11, 20:51
              termit16 napisała:

> Na zimówce nie byłam, ale na BZ obowiązkowo... itd.

... tja ... zauważyłam - szczególnie brak Jerzego, bo zdjęć mam zdecydowanie mniej i jakieś takie prawie cywilizowane ;). z resztą Twojej wypowiedzi (a zwłaszcza "bisowaniem") zgadzam się w 100% :). pozdr.

• taga4 Re: info o BZ letnim 01.02.11, 22:48
                no musi być, bo ja jeszcze na letnim BZ nie byłam, ale zimówka byla cudna w przemiłym towarzystwie więc latem mam nadzieję wszystko się ułoży, toż to luty, więc jeszcze trochę czasu jest...
                :-)))
            • alut-ka71 Re: info o BZ letnim 01.02.11, 22:39
              Również mam nadzieję, że BZ się odbędzie bez względu na wzgląd. Nie ważne miejsce i czas. Ważne, że nadarza się okazja uczestnictwa w imprezie do doopy :D
              • dorotii3 Re: info o BZ letnim 06.03.11, 00:10
                Ja też, ja też chcę na letni BZ.
                Obiecuję nie przewracać się, nie lansować się turlając po asfalcie, nie potrzebować odwiezienia do szpitala a potem do domu :D:D:D

Jeszcze nie wiem jak będzie z moim powrotem na 2oo, w życiu prywatnym zawirowania ale do sezonu się przymierzam. Po pasie startowym jeździłam we wrześniu (co prawda nie na swoim moto) ale baaardzo się boję wyjazdu na drogę.

Nie wyobrażam sobie nie być na letnim BZ a jeszcze bardziej że miałoby go nie być :(
                • goha66 Re: info o BZ letnim 06.03.11, 18:56
                  dorotii3 napisała:

> Obiecuję nie przewracać się, nie lansować się turlając po asfalcie, nie potrzeb
                  > ować odwiezienia do szpitala a potem do domu :D:D:D

... team Śląsk zacznie chyba prosić potencjalnych uczestników o podpisywanie oświadczeń o ww. treści, bo żaden z organizowanych dotąd przez nas BZtów nie odbył się bez elementów akrobatycznych.
                  P.S.
                  > Nie wyobrażam sobie nie być na letnim BZ a jeszcze bardziej że miałoby go nie być :(
                  ... moja wyobraźnia też ma podobnie ustawione granice :). pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka