chiara76 23.04.04, 11:12 A jak już o weekendach mowa, co porabiacie w długi weekend? My dotąd zawsze wyjeżdżaliśmy ale w tym roku nie, z różnych względów pracowych P. Ale jestem ciekawa, dokąd Wy się wybierzecie? Jaki kierunek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasienka80 nic :-(( 23.04.04, 11:14 A ja tu nawet dlugiego weekendu nie mam i 3 maja bede w laboratorium :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
egon.olsen Re: Majowy długi weekend? 23.04.04, 11:17 A my się wybieramy na Węgry :) Koniecznie chcę A. pokazać Budapeszt i może Eger. Jest przeeepięknie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kathrine99 Re: Majowy długi weekend? 23.04.04, 11:17 tsun_am napisała: > morze (Koszalin) Ojejku, jak ja bym chciała nad morze....mi by wystarczyła brudna zatoka.. U mnie pewnie też nic nie wyjdzie, chociaż plany są, żeby w góry wyjechać, ale w taki weekend to chyba trzeba wcześniej rezerwować wszystko bo chyba tłumy będą.. Odpowiedz Link Zgłoś
m-gosia Re: Majowy długi weekend? 23.04.04, 11:43 Też Ci zazdroszcze...:) Sprawdz swoja skrzyneczke na gazecie:P Odpowiedz Link Zgłoś
tsun_am Re: Majowy długi weekend? 23.04.04, 11:58 m-gosia napisała: > Też Ci zazdroszcze...:) > Sprawdz swoja skrzyneczke na gazecie:P m-gosiu, to do mnie? nie mam żadnych nowych wiadomości?... Odpowiedz Link Zgłoś
skay5 Re: Majowy długi weekend? 23.04.04, 11:34 my tez co roku jeździlismy do zakopca...ale w tym roku nici, połowka moja idzie do szkoły,bububuuuuuuuu... Ale może pod koniec maja sobie to odbijemy...marzy mi się Praga! Odpowiedz Link Zgłoś
ann.k Re: Majowy długi weekend? 23.04.04, 18:37 Eee tam, zaraz dlugi weekend. Po prostu dluzszy o jeden dzien i tyle. W tym roku to juz przesada robic z tego niewiadomoco. Ale jesli o mnie chodzi, skorzystam i wyjade do tesciow. Zreszta akurat super mi sie ulozylo, bo wyjezdzam przed weekendem na piec dni, wracam w czwartek po poludniu, tylko w piatek do pracy, a potem wiu do tesciow :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: Majowy długi weekend? 23.04.04, 19:22 Ostatnie dwa spedzalem z... rodzicami!!! na wycieczce z radosmkimi nauczycielami, kurde nawet nie wiecie jak bylo fajnie. Bylo kilka mlodych nauczycielek i dobrze sie bawilismy. Dwa lata temu bylismy w CZechach, rok temu w Danii i Szwecji. Teraz rzeczywiscie weekend nie jest strasznie dlugi, wiec jada na Wegry, a ja juz nie chce jechac, choc towarzystwo mile, ja dlugi weeknd spedze chyba pod Katowicami:), choc to bedzie chyba tylko 36 godzin, ale dobre i to! Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_baby bez niespodzianek 26.04.04, 10:36 czyli jak wiecie w Hiszpanii. W piatek dolatuje do mnie moj A. i zostaje tydzien a potem przylatuje do mnie kolezanka z Polski a nastepnie ma dolaczyc do nas znana juz tu aleffka (a wlasnie, cos jej nie widze:) ) Odpowiedz Link Zgłoś
aleffka Re: bez niespodzianek 27.04.04, 08:45 No wlasnie, juz sie nie moge doczekac:))) Ale bedzie jazda:) Odpowiedz Link Zgłoś
mrouh Re: Majowy długi weekend? 27.04.04, 08:59 O, w majowy weekend, to dopiero będzie!:-) Będzie... pracy dużo! Będę "nauczać", będę pisać testy i konspekty... będę przygotowywać konkurs, sprawdzać prace...pewnie jeszcze jakieś cuda będę musiała zrobić (bo znowu jakieś delegacje ze Strassbourga do nas, Polski w Unii, przyjeżdżają i mam iść w delegacji do delegacji, chyba w charakterze tłumacza:-o). Obejrzę jakiś film może, coś przeczytam... na spacer jakiś pójdę raz albo dwa i już po weekendzie. Acha, no będę balkon porządkować i maciejkę albo coś posieję lub posadzę:-) Odpowiedz Link Zgłoś
monisb Re: Majowy długi weekend? 27.04.04, 22:33 A ja majowy weekend własnie zaczynam!! To znaczy od jutra mam urlop (troche przymusowy - bo jestem blisko strefy pierwszej ;-))... ale bardzo, bardzo sie ciesze. Po tak intensywnej pracy jaka mam, tydzien urlopu, to naprawde cos!! Wracam dopiero 5 maja. Nie robie dokladnych planow (napewno nigdzie nie wyjade) bo ostatnio pogoda w weekendy skutecznie burzyla moje plany, ale mam w sumie schemat tego co bede robic. Przede wszystkim jesli tylko dopisze pogoda, zamierzam urzadzić sobie ze znajomymi (bedzie nas z 10 osob) wycieczki rowerowe, po za tym napewno wybierzemy sie na Kill Bill 2, no i chcemy skoczyc na piknik za miasto - nie wiem jeszcze gdzie, ale cos wymyslimy. Po za tym pelna improwizacja, zycie bez planow i zegarka... no musze zalatwic pare zaleglyh spraw, ale zrobie to jutro i w czwrtek Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 ja tez mam !!! 28.04.04, 07:51 A ja sobie zdalam sprawe, ze ja tez bede miala dlugi weekend !!!! pod koniec maja! juz mamy plany- piekne :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
skay5 Re: ja tez mam !!! 28.04.04, 08:36 oj Kasieńka zdradź rąbek tajemnicy:)... Ja tez sobie już zaplanowalam-jak wypali-to galeria się powiększy! Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 wycieczka 28.04.04, 10:19 Zaplanowalismy sobie fajna wycieczke na cale 4 dni !!! Reszte opowiem jak wrocimy, ale zapowiada sie super :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
skay5 Re: wycieczka 28.04.04, 10:23 to powodzenia! Ale jakieś zdjecie obowiązkowo też? Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: wycieczka 28.04.04, 10:25 Ale Wam fajnie:)Ja się już zdążyłam przyzwyczaić, że Imieniny zawsze świętuję gdzieś na wyjeździe, ale w tym roku zajmę się roślinkami. Mam też nadzieję na super spacerki , jeśli oczywiście pogoda dopisze. Przyślesz potem fotki?? Czy to jest ta niespodzianka od Sebka? Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: wycieczka 28.04.04, 10:36 Tak !!!! to jest ta niespodzianka. Zrobie jakies fotki, napewno. Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: Majowy długi weekend? 28.04.04, 09:23 super! a Kill Bill 2 polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Majowy długi weekend? 28.04.04, 09:47 malen_a napisała: > super! > a Kill Bill 2 polecam :) Tez bardzo polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
a.polonia Re: Majowy długi weekend? 28.04.04, 15:37 W NL nie tylko weekend dlugi, ale caly nastepny tydzien to wakacje, czyli wolne od szkoly, ja niestety musze pracowac :(, ale w poniedzialek i wtorek ide na koncerty - najpierw Marillion a pozniej STING!! ale sie ciesze, no :) Pozdrawiam Pola Odpowiedz Link Zgłoś