malinka48 24.04.04, 20:32 Bo obojniaki w postaci Libresy czy jak tam to ciekawa kompozycja hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poo3 Re: crimen:)))) 24.04.04, 20:41 malinka48 napisała: > Bo obojniaki w postaci Libresy czy jak tam to ciekawa kompozycja hehehehe ...czyżbyś spotkała w swoim życiu,juz jakiegoś obojniaka.Jak było? Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: crimen:)))) 25.04.04, 07:22 ...ciekawe jaki uzytek zrobi Crimen z tymi "awansami" Malinki? ;) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: crimen:)))) 25.04.04, 07:37 Dochrapie się awansu ;) Każdy mężczyzna o tym marzy przecież! Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: crimen:)))) 25.04.04, 07:44 ...Debi, nie wiem czy Malinka nie bedzie Jego domina, jak pogodzi sie z taka sytuacja, czy warto bedzie dla "awansu"? :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: crimen:)))) 25.04.04, 07:51 Ja bym pozostawiła decyzję im dwojgu, a sama robiła swoje. Mężczyźni jacy są - sama wiesz najlepiej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: crimen:)))) 25.04.04, 07:59 ...Wspaniali, proste formy sa genialne... ps moze nie beda czytac:) lubie prostote z lekka wyrafinowaną:) :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: crimen:)))) 25.04.04, 08:04 Ja tam bym ich o programowe prostactwo nie posądzała. Jak chcą, to potrafią zakombinować :) P.S. Oczywiście, że będą czytać. Zreszta, czy nie o to nam chodzi? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: crimen:)))) 25.04.04, 08:24 ...oczywiscie,ze o to, nie programowe i nie o prostactwo, tylko prostote... ...lubimy chodzic po krawedzi Debi, to takie ekscytujace, czy przypadkiem nie ulegam egzaltacji? :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: crimen:)))) 25.04.04, 08:38 Oj nie, do krawędzi mam za słabe serce i lęk przestrzeni :) O tym, że postanowiłaś być egzaltowana, wczoraj wyczytałam. Myślisz, że prostota i egzaltacja mogą chodzić w parze? Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: crimen:)))) 25.04.04, 08:45 ...szczerze, nigdy nie moga chodzic w parze, jesli chodzi o egzaltacje to ktos tak ocenił moje pisanie na Forum, czym rozbawił mnie i wielu... Lubie stawiac poprzeczke bardzo wysoko sobie i innym, zawsze tak było, dzieki temu osiagam bardzo wiele, nie mowie,ze i porazki sie nie zdarzały,ale zazwyczaj w perspektywie okazywały sie wspaniała nauka. Lubie walke, lubie walczyc, co nie znaczy,ze prowadzic wojny, lubie prowadzic gre, bardzo wyrafinowana gre, na najwyzszych rejestrach... :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: crimen:)))) 25.04.04, 09:06 Często nasza własna ocena siebie różni się od tego, co myślą o nas i jak nas odbierają inni. To co dla Ciebie jest wyrafinowaną grą na najwyższych rejestrach, dla innych może być egzaltacją, dziwactwem, albo inną niezrozumiałą manierą. Innych ocenia się przez własny pryzmat, przy czym trudno się dziwić, że każdemu własny pryzmat zdaje się najlepszym. A ja jestem za pokojową koegzystencją :))) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: crimen:)))) 25.04.04, 09:14 ...Debi, oczywiscie ,ze mierzymy innych własna miarka, nie zawsze wychodzi to nam, lub im na dobre, taka konstrukcja... W zasadzie tez jestem za pokojowa koegzystencja,ale nie moge oprzec sie pokusie poszukiwania czegos wyjatkowego, w każdej dziedzinie zycia... Odkrywam i lubie byc odkrywana, tworze i lubie Twórcow...taki Renesans XXl:)D :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: crimen:)))) 25.04.04, 09:20 Każdy szuka czegoś wyjątkowego podług swojej miary, dlatego jestem za pokojową koegzystencją poszukiwaczy i znalezisk :) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: crimen:)))) 25.04.04, 09:22 ..."nasza miara" nie powinna nas ograniczec, warto ryzykowac... znikam , dzieki Pa, milego dnia! :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
amata.bene Re: crimen:)))) 25.04.04, 16:11 crimen, masz problem taka wielbicielka jak malinka to skarb, tylko zakopac na dzialce. pzdr! amata Odpowiedz Link Zgłoś
alter50 Re: crimen:)))) 25.04.04, 16:32 i koniecznie szybko zapomnieć,gdzie się zakopało........... Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: crimen:)))) 25.04.04, 17:10 ...nie lubisz skarbów? :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
alter50 Re: crimen:)))) 25.04.04, 18:01 lubię,ale prawdziwy to jest zakopany..... Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: crimen:)))) 25.04.04, 18:15 ...jestes Odkrywca, bez trudu odnajdziesz... :) libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: crimen:)))) 26.04.04, 09:59 To co, robimy orgietkę?Kto pierwszy powie dosyć, ten przegrywa:))) Odpowiedz Link Zgłoś