drugitiktak 11.02.11, 07:57 coś dla ludzi cierpiących na bezsenność ; w/g medycyny niekonwencjonalnej wystarczy nacisnąć duży paluch .........ale to chyba nie jest takie proste.. nie to żeby nacisnąć , ale żeby szybko zasnąć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeusz_ski.51 No to kobiety mogą mieć problem 11.02.11, 09:07 bo nie wiadomo który duży z lewej czy prawej, nogi czy ręki? Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Mężczyźni nie będą mieli problemu 11.02.11, 16:11 bo mają tylko jeden taki duży palec, mówisz, że wystarczy go ścisnąć i się zaśnie? Sprawdzimy, zobaczymy? Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Nie nie, to nieprawda! 11.02.11, 18:41 Zwyczajna ściema, jeśli chodzi o mężczyzn. Złapałem, ścisnąłem i co? Nie tylko że nie zasnąłem ale zaczęły mi do głowy pchać się zbereźne myśli! A im mocniej ściskałem tym zbereźniejsze... Odpowiedz Link Zgłoś
drugitiktak Re: No to kobiety mogą mieć problem 11.02.11, 17:50 ja nie wiem dokładnie ,który to ma być , u nogi ,czy u ręki, ale na pewno to ma być mój,....nie będę go szukała obok siebie, Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Re: No to kobiety mogą mieć problem 11.02.11, 18:39 drugitiktak napisała: > ....nie będę go szukała obok siebie, ------------- A to dlaczego? Jeśli wypróbujesz wszystkie możliwości na własnych palcach to będziesz musiała sięgnąć za tego obok. Nie ma innej możliwości? Odpowiedz Link Zgłoś