linea21 25.04.04, 16:48 Wlasnie! Czy istnieje czysta przyjazn miedzy kobieta a mezczyzna? Slyszalam juz wiele opini na ten temat. Ciekawa jestem jakie sa Wasze poglady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorotaww Re: Ona + ON = przyjazn?? 25.04.04, 21:14 Nie wiem co masz na mysli pisząc czysta, ale tak na serio, to przez pewien okres czasu wydaje mi się że istnieje, choć pewnie z czasem oboje zastanawiaja się czy to tylko przyjaźń, zastanawiają sie czy może lepiej byłoby gdyby nie byli tylko przyjaciólmi. Chyba trudna , a nawet nie chyba, napewno trudno jest taka przyjaźń, między kobieta a mężczyzną, to chyba taka natura obojga, może się mylę, co do tej przyjaźni, może istnieje, ale tak do końca czy jest czysta! Czy oboje nie próbują ze sobą różnych rzeczy przynajmniej w myslach. Jeśli ktoś doświadczył takiej przyjaźni musi być silny! Pewnie zdarzają się takie przyjaźnie, ja nie słyszałam, choc mam przyjaciela mężczyznę, rzadko sie widujemy, prawie wyłacznie smsujemy, mogę na niego,liczyć, wygadać sie , wyżalić, jest przyjacielem, ale może dla tego że nie widujemy się często, choc jesteśmy b. zżyci, ale to juz inna historia. Odpowiedz Link Zgłoś
diablica_28 Re: Ona + ON = przyjazn?? 26.04.04, 21:02 ISTNIEJE- ja mam kilkoro przyjaciół facetów i tylko nas łaczy sympatia i pewność, że mozemy na sobie polegoać w każdej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
mloda01 Re: Ona + ON = przyjazn?? 26.04.04, 22:13 Przyjazn miedzy chlopakiem a dziewczyna istnieje. Sama mam przyjaciela od serca, ktoremu moge wszystko powiedziec, tak jak i on mi moze o wszystkim powiedziec. I laczy nas tylko przyjazn, nic wiecej. I nigdy nic wiecej laczyc nas nie bedzie. Przyjaciela tego mam juz kilka lat i jakos zadne z nas nie zastanawialo sie czy moze byc z tego cos wiecej. Wiec moge potwierdzic na sobie, ze ISNIEJE przyjazn miedzy chlopakiem a dziewczyna ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Ona + ON = przyjazn?? 27.04.04, 08:45 Taka przyjaźń istnieje i ja jestem tego żywym przykładem. Mam przyjaciółkę, z którą koresponduje od ponad trzech lat. Może ona kiedyś się tutaj pojawi na tym forum. Byłoby super. Pozdrawiam Daniel. P.S. Takich przykładów mam więcej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nait Re: Ona + ON = przyjazn?? 27.04.04, 10:14 widziales ja kiedys?? tak w realu?? Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Ona + ON = przyjazn?? 27.04.04, 10:18 tak wyszło, że nie udało mi się do niej pojechać przez dwa kolejne lata ;( ale nie wygląd jest w człowieku najważniejszy, ale jego charakter. Pamiętaj o tym Seba. Odpowiedz Link Zgłoś
nait Re: Ona + ON = przyjazn?? 27.04.04, 11:46 Wcale nie chodzilo mi o wyglad. Po prostu inaczej sie do kogos listy pisze, a inaczej sie z kims rozmawia. Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Ona + ON = przyjazn?? 27.04.04, 11:50 No dobra kilkakrotnie rozmawiałem z nią przez telefon!! Może być?? Odpowiedz Link Zgłoś
nait Re: Ona + ON = przyjazn?? 27.04.04, 11:59 I tak, i nie. A dlugo gadales?? Moze lepiej odpusimy sobie to i wyjasnisz reszte na gg?? Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Ona + ON = przyjazn?? 27.04.04, 22:49 Wiem ze taka przyjazn jest mozliwa. Mam przyjaciela, znam go od kolyski i wiem ze zawsze moge na niego liczyc, traktuje go jak brata, zreszta wychowalismy sie razem. Miedzy nami nigdy nic nie bylo i nie bedzie, bo milosc potrafi wszystko zniszczyc. 3mka Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Ona + ON = przyjazn?? 28.04.04, 09:16 Mysle ze taka przyjazn moze istniec i to moze byc cos wspaniałego Mozna liczyc na siebie pomogac czasami tez miec inne zdanie ale zawsze miec ta swiadomosc ze jest ktos kto pomoze wasze i ze po prostu jest Dziekuje za wypowiedz!! Odpowiedz Link Zgłoś
jatotylko Re: Ona + ON = przyjazn?? 28.04.04, 10:39 jestem takiego zdania że jest możliwa przyjaźń między kobietą a mężczyzną i powiedziałabym nawet że może być ona bardzo długa prawdziwa i piękna i ja mam również kilku przyjaciół wśród mężczyzn na których wiem że zawsze mogę liczyć chociażby nawet w taki sposób ze im się wygaduję ze swoich problemów i smutków a oni zawsze są wtedy przy mnie i służą radą i pocieszeniem tak samo jest zresztą w przeciwnym kierunku a jeszcze piękniej jest jeśli się kocha osobą i jednocześnie jest ona prawdziwym przyjacielem problem może się tu zacząć jednak dopiero wtedy, kiedy dochodzi do rozstania z jakichkolwiek przyczyn i wtedy niestety przyjaźń również staje na włosku jakkolwiek nie twierdzę że mimo wszystko nie jest możliwa (potrzeba tu jednak mocnych charakterów i dużo czasu) dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś