drugitiktak 16.02.11, 10:59 to pierwszy stopień do piekła ? nie, to pierwszy stopień do wiedzy.... Nigdy nie traćmy świętej ciekawości . Kto nie potrafi pytać ten nie potrafi żyć .. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drugitiktak Re: Ciekawość 16.02.11, 11:02 Myślę ,że czasem ciekawość jest takim stopniem do piekła, bo gdybym z ciekawości nie poznała pewnych rzeczy to żyła bym sobie w słodkiej nieświadomości , a tak ...mam swoje prywatne piekło. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Domyślam się, 16.02.11, 18:53 drugitiktak napisała: > .... gdybym z ciekawości nie poznała pewnych rzeczy to żyła bym sobie w słodkiej > nieświadomości , a tak ...mam swoje prywatne piekło. ------------ że jest to efekt konfliktu na linii komp - mąż? Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Re: Domyślam się, 18.02.11, 15:23 Też tak miałem ale z biegiem czasu ten opór przełamałem. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Re: Ciekawość 16.02.11, 18:48 drugitiktak napisała: > Kto nie potrafi pytać ten nie potrafi żyć .. Odpowiedz Link Zgłoś
79.angelika Re: Ciekawość 17.02.11, 21:12 Zgodzę się że to krok do wiedzy czasami warto pytać a czasami nawet należy ..gdyby ktoś nie znając drogi nie zapytał ..to by musiał sobie mapę kupić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Re: Ciekawość 18.02.11, 09:22 niestety miewa zgubne skutki. Gdy ktoś jest ciekawy czy w nieznanym lesie rosną grzyby, wlezie tam i się zgubi... Ani kogo zapytać? Odpowiedz Link Zgłoś