szantrapa 24.02.02, 18:34 i pogadac mam ochote z Wami! :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
onlyania Re: JAM SZANTRAPA NAD SZANTRAPAMI 24.02.02, 18:35 a ktus ty, przez u zwykle czy o z kreska??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: JAM SZANTRAPA NAD SZANTRAPAMI IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.02.02, 18:36 a gdziez ty Only widzisz tu u czy tez ó ?:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: JAM SZANTRAPA NAD SZANTRAPAMI 24.02.02, 18:37 skrzywienie, bo co???? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
szantrapa Re: JAM SZANTRAPA NAD SZANTRAPAMI 24.02.02, 18:39 Czyzbys wacpanna jakowys uraz miala ?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: JAM SZANTRAPA NAD SZANTRAPAMI 24.02.02, 18:40 uraz??? ku czemu i ku komu??? mozna konkretniej, bo widze zem analityk.....i probujesz zanalizowac moje urazy..... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
szantrapa Re: JAM SZANTRAPA NAD SZANTRAPAMI 24.02.02, 18:43 jam nie Froud wiec urazow analizowal nie bede:-)) Ale nature wacpanny chetnie bym poznal...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: JAM SZANTRAPA NAD SZANTRAPAMI 24.02.02, 18:44 tak ogolnie to psychol, a czemu???? Odpowiedz Link Zgłoś
szantrapa Re: JAM SZANTRAPA NAD SZANTRAPAMI 24.02.02, 18:45 bo mnie takowoz piatej klepki brak i szukam drugiej polowki:-) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: JAM SZANTRAPA NAD SZANTRAPAMI 24.02.02, 18:47 ja kiedys od kolegi dostalam piata klepke na Mikolajki, jak ja znajde to ci moze nadsztukujemy, co???? Odpowiedz Link Zgłoś
szantrapa Re: JAM SZANTRAPA NAD SZANTRAPAMI 24.02.02, 18:50 dzieki serdeczne ale mnie jest dobrze bez mojej klepki.Sam wyrzucilem ja do rzeki z mostu.Towrzystwa jeno rownie szurnietego mi trzeba:-) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: JAM SZANTRAPA NAD SZANTRAPAMI 24.02.02, 18:52 oj, obawiam sie ze trudno bedzie ci mi dorownac, ja nie musialam nic wyrzucac, takam sie urodzila, a wiesz, cechy wrodzone plus doswiadczenie wrod idiotow swoje robi, no nie.... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: JAM SZANTRAPA NAD SZANTRAPAMI IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.02.02, 18:53 wariatow ci u nas dostatek.Wlascie przebywasz pan w najwiekszym wariatkowie pod wezwaniem sw.Miny. Alleluja!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: JAM SZANTRAPA NAD SZANTRAPAMI 24.02.02, 18:55 no i sam widzisz, matke mi na swieta nawet wyniesli, wiec co ja mam byc gorsza, przyjdzie czas obejme po matce stanowisko, he he he :))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: JAM SZANTRAPA NAD SZANTRAPAMI 24.02.02, 18:55 Samanta, nie Alleluja tylko Onlyluja, he he he :))) Odpowiedz Link Zgłoś
szantrapa Re: JAM SZANTRAPA NAD SZANTRAPAMI 24.02.02, 18:56 O ! Wacpannie tez nic widze nie brakuje. Nawet jakbym jakis atak zauwazal lekki!;-) A gdziez pozostala czesc kuracjuszy tego przezacnego wariatkowa sie ukrywa?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: JAM SZANTRAPA NAD SZANTRAPAMI 24.02.02, 18:59 jak to gdzie???? dogorywa po wczorajszych mszach wieczornych i dzisiejszych modliwach popoludniowych.....tyle ze oni skrocili modly tylko do tej czesci kiedy to sie z kielicha pija, i co niektorzy uproscili, pijac wprost z gwinta, he he he :))) Odpowiedz Link Zgłoś
szantrapa Re: JAM SZANTRAPA NAD SZANTRAPAMI 24.02.02, 19:01 Co do trunkow to tresc dla mnie zrozumiala ale jesli chodzi o te modly..to nie bardzo wiem o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: JAM SZANTRAPA NAD SZANTRAPAMI 24.02.02, 19:02 no modly do swietej Miny coby nigdy nie zabraklo, no nie... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
szantrapa Re: JAM SZANTRAPA NAD SZANTRAPAMI 24.02.02, 19:05 Czyzby wodki?! Jesli tak to i ja bede sie modlil do Waszej swietej:-) A na razie musze chwilowo zajac sie proza zycia.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: JAM SZANTRAPA NAD SZANTRAPAMI 24.02.02, 19:07 a nie masz tam w zanadrzu czegos lepszego????? matka to robi takie wybuchowki, ponoc lepsiejsze som..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EBSIK Re: JAM SZANTRAPA NAD SZANTRAPAMI IP: 192.168.0.* 25.02.02, 18:18 LUBIĘ BZYKAĆ SZANTRAPY.ps.jak jestem zdrowo nachlany.pozdrawiam wszystkie szantrapy! EBSIK. Odpowiedz Link Zgłoś