Dodaj do ulubionych

gdzie go znaleźć?

IP: *.class144.petrotel.pl 04.05.04, 12:04
czy mam jeszcze szansę znaleźć kogoś z kim mogłabym spędzać wolny czas, bez
zobowiązań i deklaracji (właśnie przekraczam trzydziestkę i leczę rany po
poprzednim związku-takim co to miał być na całe życie i mam wrażenie że
wszystko co dobre juz mnie w życiu spotkało i nie widze "światełka w tunelu")
czy jestem za stara? wszystkim, którzy chcą mnie dodatkowo zdołowac - z góry
dziekuję i proszę o nie wpisywanie sie :)
Obserwuj wątek
    • jasmina_tdi Re: gdzie go znaleźć? 04.05.04, 12:13
      otwórz lodówkę - tam jest twoje światełko ;-) a jak juz ją zamkniesz to pomyśl,
      że byc może warto przestać szukać, a samo się znajdzie. i nie doluj sie
      wiekiem! trzydziestka to najpiekniejszy okres w zyciu kobiety - nie jest sie
      jeszcze próchnem, ale juz mozna miec w zadku setkę naprawde dołujących
      szczeniackich bzdur. no bo czy interesuje cie teraz, ze listonosz moze cie
      zobaczyc bez makijazu?? no mnie jakos juz nie. jes ok!!

Gość portalu: powietrze napisał(a):

> czy mam jeszcze szansę znaleźć kogoś z kim mogłabym spędzać wolny czas, bez
      > zobowiązań i deklaracji (właśnie przekraczam trzydziestkę i leczę rany po
      > poprzednim związku-takim co to miał być na całe życie i mam wrażenie że
      > wszystko co dobre juz mnie w życiu spotkało i nie widze "światełka w tunelu")
      > czy jestem za stara? wszystkim, którzy chcą mnie dodatkowo zdołowac - z góry
      > dziekuję i proszę o nie wpisywanie sie :)
      • Gość: LULA Re: gdzie go znaleźć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 19:46
        A kiedy sie jest prochnem i nalezy stracic nadzieje ???
    • poo3 Re: gdzie go znaleźć? 04.05.04, 12:18
      ...nie obawiaj sie ,trafiłaś na najbardziej sympatyczne Forum.Tu panuje taka
      specyficzna symbioza , tylko miłośc,zrozumienie,poezja i gołebice.
      Jeszcze nie ma sklepu z męzczyznami ,a szkoda!Wchodzisz i wybierasz ,
      odpowiedni model,zawszw mozana reklamować.Nie rozumiem,Twojego smutku.Jak Cie
      zostawił,to znaczy nie zasługiwał na Ciebie.Nigdy nie oglądaj , sie za
      siebie,zawsze do przodu.Mały resecik złych wspomnien,zostaw to co
      najlepsze.Usmiech na twarzy,pewnosć siebie i uda się.Powodzenia!:)
      • Gość: powietrze Re: gdzie go znaleźć? IP: *.class144.petrotel.pl 04.05.04, 12:28
        dzieki za słowa otuchy (z tym zanikiem przejmowania sie pierdołami to swięta
        racja)może to wszystko zabrzmiało bardzo dołujaco - ale jeszcze się trzymam,
        jestem tylko trochę sfrustrowana samotnoscia (zamiast ogladac "jak upolowac
        faceta..." - chciałabym to w końcu zrobić - ale jakos nie ma wokół mnie
        odpowiednich kandydatów, wszyscy faceci po trzydziestce są już zajęci)
        • jasmina_tdi Re: gdzie go znaleźć? 04.05.04, 12:32
          nie martw sie - 30 letni facet, to nie jest facet zonaty, tylko facet przed
          pierwszym rozwodem hehe. lada chwila i zacznie sie wysyp kawalerow, ze hoho!

> dzieki za słowa otuchy (z tym zanikiem przejmowania sie pierdołami to swięta
          > racja)może to wszystko zabrzmiało bardzo dołujaco - ale jeszcze się trzymam,
          > jestem tylko trochę sfrustrowana samotnoscia (zamiast ogladac "jak upolowac
          > faceta..." - chciałabym to w końcu zrobić - ale jakos nie ma wokół mnie
          > odpowiednich kandydatów, wszyscy faceci po trzydziestce są już zajęci)
        • Gość: bojler gazowy Re: gdzie go znaleźć? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.04, 12:33
          A Twój był wolny jak odszedł ??
          • Gość: powietrze Re: gdzie go znaleźć? IP: *.class144.petrotel.pl 04.05.04, 12:52
            jak odchodził to był wolny - ale długo sobie taki wolny nie pobył (właściwie to
            jeszcze nie skończyliśmy definitywnie ze sobą, bawilismy sie w bociana i
            czaplę, on deklarował że mu zależy i takie tam - a był już z kimś innym)
        • poo3 Re: gdzie go znaleźć? 04.05.04, 12:35

> dzieki za słowa otuchy (z tym zanikiem przejmowania sie pierdołami to swięta
          > racja)może to wszystko zabrzmiało bardzo dołujaco - ale jeszcze się trzymam,
          > jestem tylko trochę sfrustrowana samotnoscia (zamiast ogladac "jak upolowac
          > faceta..." - chciałabym to w końcu zrobić - ale jakos nie ma wokół mnie
          > odpowiednich kandydatów, wszyscy faceci po trzydziestce są już zajęci)

Nie badż taką sceptyczką.Moze kilku samotnych się znajdzie.Jeszcze jedno, tak
          naprawde ,to większosc tych Co tkwią w pewnych w zwiazkach,są chyba bardziej
          nieszczęsliwi od Ciebie.To tak na pocieszenie.:)
          • libressa Re: gdzie go znaleźć? 04.05.04, 12:54
            ...musza byc samotni, nie mylic z wolni...
            :)
            Libressa
            ---
            Nadmiar zalet to duza wada.
            • poo3 Re: gdzie go znaleźć? 04.05.04, 12:57
              libressa napisała:

> ...musza byc samotni, nie mylic z wolni...
              > :)
              > Libressa
              > ---
              > Nadmiar zalet to duza wada.

...dzisiaj ,Ty się czepiasz!:(
              • libressa Re: gdzie go znaleźć? 04.05.04, 13:00
                ...nie wiesz,ze najlepsi sa wierni męzowie!!!
                Libressa
                ---
                • adieuand Re: gdzie go znaleźć? 04.05.04, 13:31
                  a
                  sa tacy?
                  • libressa Re: gdzie go znaleźć? 04.05.04, 13:35
                    ...przecież mowie,ze najwieksza ATRAKCJĄ sa wierni meżowie:)DDDDDDD
                    to jest dopiero wyzwanie...
                    Libressa
                    ---
    • 1grzech Re: gdzie go znaleźć? 05.05.04, 13:36
      Kochanaaaaaaaa!
      Ja kombinuję tak:
      Do setki mam jeszcze długo pod górkę, w związku z powyższym mimo że już niby
      mam wszystko to przecież w każdej chwili mozna zacząć od nowa i jeszcze zostac
      lekarzem, prawnikiem może nawet kosmonautą. Mamy przed sobą znacznie więcej
      świadomego życia niż za soba, a więc. Zróbmy z nim cos co nam doda skrzydeł.
      Wszystkie chwyty dozwolone, może wyjechać na drugi koniec, albo ...
      Oczywiście cokolwiek...
      • Gość: powietrze Re: gdzie go znaleźć? IP: *.class144.petrotel.pl 06.05.04, 12:06
        wielkie dzięki - muszę przyznać, że to co napisałeś(aś) brzmi rzeczywiście
        optymistycznie
        już nawet myślałam o tzw. zmianie klimatu - przeprowadzce do innego miasta, ale
        jeszcze sie nie zdecydowałam i chyba brak mi trochę odwagi aby się rzucić na
        głeboką wodę (z pływaniem u mnie kiepsko)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka