drugitiktak 11.04.11, 09:02 diabła za skórą ? Przecież nie tylko kobieta kusi do grzechu, mężczyzna też to umie ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeusz_ski.51 Re: Czy kobieta ma 11.04.11, 16:24 drugitiktak napisała: > Przecież nie tylko kobieta kusi do grzechu, mężczyzna też to umie ... --------------------- Możliwe, że są tacy mężczyźni, możliwe, całkiem możliwe? Ale mnie osobiście żaden nie kusił, no i ja też żadnej kobiety... Nie umiem! Odpowiedz Link Zgłoś
79.angelika Re: Czy kobieta ma 11.04.11, 23:11 Charakter nie jest zależny od płci tak więc podejrzewam ,że na świcie bywają i te grzeczniejsze i mniej grzeczne wersje osób. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Re: Czy kobieta ma 12.04.11, 09:29 79.angelika napisała: > ...podejrzewam ,że na świcie bywają i te grzeczniejsze i mniej grzeczne wersje osób. ------------------ Ja tam się nie będę chwalił ale stwierdzam obiektywnie, a wiem to z autopsji, że należę do tych najgrzeczniejszych osób... Co każdy może stwierdzić... Ciekawe do jakiej grupy zaliczyłaby się autorka w/w postu? Odpowiedz Link Zgłoś
drugitiktak Re: Czy kobieta ma 12.04.11, 10:44 Myślisz Tadziu,że któraś się publicznie przyzna? .....to trzeba na własne oczy zobaczyć . Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Re: Czy kobieta ma 14.04.11, 08:39 drugitiktak napisała: > .....to trzeba na własne oczy zobaczyć . ---------------- Racja, trzeba, to wiesz, na tych rybach zobaczę... Odpowiedz Link Zgłoś
drugitiktak Re: Czy kobieta ma 14.04.11, 10:33 Tadeusz _ski napisał ; >Racja , trzeba , to wiesz , na tych rybach zobaczę ... Ja będę bardzo grzeczna na tych rybach , do żadnego grzechy kusić nie będę , przyrzekam.... Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Re: Czy kobieta ma 14.04.11, 18:37 drugitiktak napisała: > Ja będę bardzo grzeczna na tych rybach , do żadnego grzechu kusić nie będę , > przyrzekam.... -------------------- Ja też nie będę namawiał do grzechu. Jakieś tam bzykanko to nie grzech lecz przyjemność a czasem nawet konieczność Odpowiedz Link Zgłoś