carrymoon 16.04.11, 08:17 hej hej czy ktoś się wybiera w tym roku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1_leo Re: Częstochowa 16.04.11, 13:36 carrymoon napisała: > hej hej > czy ktoś się wybiera w tym roku? Ja tradycyjnie nie. Jak ogólnie wiadomo woda święcona działa bardzo źle zarówno na mnie jak i niszcząco na chromy w moto :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
taga4 Re: Częstochowa 16.04.11, 14:34 my się wybieramy.... jeszcze nie wiem czy będziemy jechać prosto z Wawy czy też przez Radom... Odpowiedz Link Zgłoś
gosiasv Re: Częstochowa 20.04.11, 22:42 a i motocyklistów jak mrówków było :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczola35 Re: Częstochowa 21.04.11, 09:42 Ja również byłam z grupą przyjaciół i znajomych... Na miejscu spotkaliśmy się z pozostałymi :D Dla mnie niesamowite przeżycie, tyle maszyn, ludzi, sama msza... Pomimo, ze króciutko - warto było! Szkoda,ze wczesniej nie zerknęłam na forum. Pewnie byśmy się spotkały, Kobietki :) Odpowiedz Link Zgłoś
carrymoon Re: Częstochowa 21.04.11, 10:44 ja też byłam i miałam cichą nadzieje na spotkanie ale niestety cos nam nei wyszło :) a w tym tłumie spotkać się przypadkowo to byłby cud. Ogromna masa ludzi i sprzetów. Odpowiedz Link Zgłoś
siostrakama Re: Częstochowa 21.04.11, 10:46 były i wróciły ;))) najgorzej było dodzwonić sie albo sms-a wysłac bo nic nie działało ;( nie wiem był jakis problem z siecia Odpowiedz Link Zgłoś