Gość: pitek IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 07.05.04, 20:22 pzrychylam sie do postulatu kolegi menika, zeby nam co wieczor tutaj, jakas zuzyta podpaska, nie walala sie, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
crimen Re: libreska, zmien nicka.................... 07.05.04, 20:23 Esteci z was straszni:))) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: libreska, zmien nicka.................... 07.05.04, 20:26 ...zastanawiałam sie nad tym, chociaz moj nick ma zupełnie inne znaczenie,ale niektorzy dorabiaja sobie do tego "ideologie". ok! :) Libressa --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitek ale wiesz, jaki nasz narod durnowaty.............. IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 07.05.04, 20:28 i jakie prymitywne skojarzenia ma:( Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: ale wiesz, jaki nasz narod durnowaty......... 07.05.04, 20:31 proponuje bella........ Odpowiedz Link Zgłoś
prima.dea czy tak moze byc? 07.05.04, 20:31 ...tez pewnie nie wszystkim sie spodoba, ale coz beda musieli z tym zyc :) prima.dea -- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: czy tak moze byc? 07.05.04, 20:32 to co, teraz kawa na stacji benzynowej??? Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: czy tak moze byc? 07.05.04, 20:32 Chyba trudno mi się będzie przestawić:))) Odpowiedz Link Zgłoś
prima.dea Re: czy tak moze byc? 07.05.04, 20:41 crimen napisał: > Chyba trudno mi się będzie przestawić:))) ...masz dzieki temu noey obiekt.. :)* prima dea -- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: czy tak moze byc? 07.05.04, 20:43 Nie szukałem nowego obiektu.Faktycznie grozi mi dywersyfikacja wszystkiego...cokolwiek;)* Odpowiedz Link Zgłoś
prima.dea Re: czy tak moze byc? 07.05.04, 20:47 ...od przybytku głowa nie boli...cokolwiek :) prima dea -- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
prima.dea Re: czy tak moze byc? 07.05.04, 20:54 ...dasz rade:)* prima dea -- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitek prima, z jakas kawa sie kojarzy.............. IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 07.05.04, 20:57 nie mozesz, jakos po ludzku sie nazywac, np. pitka? Odpowiedz Link Zgłoś
prima.dea Re: prima, z jakas kawa sie kojarzy.............. 07.05.04, 21:00 ..wtedy kojarzyc sie bede z Toba:( :) prima dea -- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: prima, z jakas kawa sie kojarzy.............. 07.05.04, 21:04 prima.dea napisała: > ..wtedy kojarzyc sie bede z Toba:( > :) > prima dea > -- > Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. ...uwazaj ,zaby z tego piciątek nie było,bo zawładniecie Forum i zrobi sie piciowato:( Odpowiedz Link Zgłoś
prima.dea Re: prima, z jakas kawa sie kojarzy.............. 07.05.04, 21:05 ...rozmnażanie nie jest moim celem... :) prima dea -- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: czy tak moze byc? 07.05.04, 21:00 Muszę.Zwłaszcza gdy te dwa lowelasy patrza mi na ręce;)* Odpowiedz Link Zgłoś
prima.dea Re: czy tak moze byc? 07.05.04, 21:01 ...przyjmuja zakłady? :) prima dea -- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: czy tak moze byc? 07.05.04, 21:11 Jeszcze nie, ale wiesz że to dobry pomysł.Ustawiamy grę? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
prima.dea Re: czy tak moze byc? 07.05.04, 21:14 ...dlaczego nie? Musi byc tylko odpowiednio wysoka stawka. :)* prima dea -- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: czy tak moze byc? 07.05.04, 21:21 Znowu czytamy w swoich myślach.Lubię grać tylko o wysokie stawki;)* Odpowiedz Link Zgłoś
prima.dea Re: czy tak moze byc? 07.05.04, 21:25 ...jestem taką... )* prima dea -- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: czy tak moze byc? 07.05.04, 21:32 Znowu nieskromnie powiem że od początku o tym wiedziałem;)* Odpowiedz Link Zgłoś
prima.dea Re: czy tak moze byc? 07.05.04, 21:35 ...i postanowiłes zmonopolizowac...cokolwiek :)* -- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: czy tak moze byc? 07.05.04, 21:39 Wiesz, to samo jakoś przyszło.Jedyny wniosek stąd płynący to, nie dominować Domin bo zdominują;)* Odpowiedz Link Zgłoś
prima.dea Re: czy tak moze byc? 07.05.04, 21:41 ...za wczesnie na wnioski, ;)* -- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
prima.dea Re: czy tak moze byc? 07.05.04, 21:47 ...ale nie pat;)* ide po drinka i cygarko;)* -- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: czy tak moze byc? 07.05.04, 21:52 Niebezpieczeństwu trzeba spojrzeć w oczy.Żadnych zgniłych kompromisów;)* Odpowiedz Link Zgłoś
prima.dea Re: czy tak moze byc? 07.05.04, 21:54 ...to brzmi groźnie...:)* -- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: czy tak moze byc? 07.05.04, 22:00 No cóż, stanowisz realne zagrożenie;)* Odpowiedz Link Zgłoś
prima.dea Re: czy tak moze byc? 07.05.04, 22:04 ...w realu,tylko jednostkowe, w necie globalne;)* -- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: czy tak moze byc? 07.05.04, 22:07 W necie w pewnym sensie jesteś zaanektowana i zagrożenie z Twojej strony jest lekko zneutralizowane;)* Odpowiedz Link Zgłoś
prima.dea Re: czy tak moze byc? 07.05.04, 22:14 ...w pewnym sensie, nie bierzesz pod uwage, że dla kogos innego moze to byc wyzwanie...;)* -- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: czy tak moze byc? 08.05.04, 15:08 Za to Ty nie bierzesz pod uwagę że jesteś zbyt bystra, co może wielu onieśmielać;)* Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: czy tak moze byc? 08.05.04, 15:26 ...bystra powiadasz, znacznie więcej niż bystra, biore pod uwage, selekcja...:)* --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: aż ty pitkowaty, tym razem 07.05.04, 20:39 to nie była moja metafora, tylko niechcący napisałem "podpaska" z dużej litery :))))) Gość portalu: pitek napisał(a): > pzrychylam sie do postulatu kolegi menika, > zeby nam co wieczor tutaj, > jakas zuzyta podpaska, > nie walala sie, Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: aż ty pitkowaty, tym razem 07.05.04, 20:44 Ty zawsze niechcący wychodzisz Foremkom na strzał a potem chowasz się za plecy innych:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No dobra, to nie przeszkadzam i 07.05.04, 20:56 ide do domu - a ty strzelaj dalej, tylko nie znowu w powietrze, O !:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitek ty zawsze gdzies idziesz, jak ci sie............ IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 07.05.04, 20:59 koncepcja konczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ty zawsze gdzies idziesz, jak ci sie......... 07.05.04, 21:01 Wiedziałem że znowu ucieknie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re:Talent to się ma, albo nie ma.., 07.05.04, 21:38 z tym się niektórzy rodzą - ale próbujcie, próbujcie chłopaki. Kiedyś siedząc w foteliku bujanym popijając emerytalną nalewkę, będziecie mogli sobie powiedzić, że próbowaliście, O!:)) p.s.: Crimen: jak to tobie pomaga, to możesz tak dalej pisać i sobie (nie tylko) wmawiać, że to znowu moja wina..:) Udanych nocnych łowów, mimo wszystko, życzę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re:Talent to się ma, albo nie ma.., 07.05.04, 21:41 Meniku, zabrzmiało to jak pisk rozpaczy, ale śpij dobrze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: libreska, zmien nicka.................... 08.05.04, 10:57 Już jej mówiłam czy jemu bo nie wiem jaki to rodzaj hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: libreska, zmien nicka.................... 08.05.04, 11:38 ...no cóż, był wieczór cudów i miłosiedzia, czas wrocić do rzeczywistosci netowej,i tak właśnie sie stanie...cokolwiek...bo w życiu chodzi o to, by być trochę niemożliwym... ps do malinki: ...ne sutor supra crepidam!... :) Libressa --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: libreska, zmien nicka.................... 08.05.04, 12:05 czyli pierdol bąka ,a on brzdąka Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: libreska, zmien nicka.................... 08.05.04, 12:11 ...in re... --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dynie Re: libreska, zmien nicka.................... IP: *.barciany.sdi.tpnet.pl 08.05.04, 16:49 Odpowiedz Link Zgłoś