Dodaj do ulubionych

TO OBRZYDLIWE I ŻENUJĄCE

01.03.02, 11:11
Nie wiem co skłania tego tajemnieczego potworka do wypisywania bzdur pod cudzymi nickami i za bardzo nie chce mi sie
nawet w to wnikac! Jest to jednak na tyle obrzydliwe i żenujące, że aż mnie trzesie.
Forumowicze - zwracajmy baczniejszą uwagę na literówki w nickach.. Po co dawac tej kreaturze okazje do zabawy.

jasmina_tdi
Obserwuj wątek
    • aniolstroz Re: TO OBRZYDLIWE I ŻENUJĄCE 01.03.02, 11:18
      jasmina_tdi napisał(a):

> Nie wiem co skłania tego tajemnieczego potworka do wypisywania bzdur pod cudzym
      > i nickami i za bardzo nie chce mi sie
      > nawet w to wnikac! Jest to jednak na tyle obrzydliwe i żenujące, że aż mnie trz
      > esie.
      > Forumowicze - zwracajmy baczniejszą uwagę na literówki w nickach.. Po co dawac
      > tej kreaturze okazje do zabawy.
      >
      > jasmina_tdi PRZEPRASZAM MAM NADZIEJĘ,ŻE NIE DO MNIE TE PRETENSJE? aniolstroz.

• jasmina_tdi Re: TO OBRZYDLIWE I ŻENUJĄCE 01.03.02, 11:24
        sam sobie odpowiedz na to pytanie!
        • aniolstroz Re: TO OBRZYDLIWE I ŻENUJĄCE 01.03.02, 11:28
          jasmina_tdi napisał(a):

> sam sobie odpowiedz na to pytanie! ja sobie odpowiedziałem,jestem niewinny
          sprawdż mój IP,robiłem różne jaja,ale nic związanego z twoją osobą,bardzo ci
          współczuję i pozdrawiam/ aniolstroz.
          • jasmina_tdi Re: TO OBRZYDLIWE I ŻENUJĄCE 01.03.02, 11:31
            nie chce mi sie wnikac kto to - może po prostu pobawie sie w kabla i naskarze adminowi - zawsze to jakas metoda na
            zblokowanie debila.

aniolstroz napisał(a):

> jasmina_tdi napisał(a):
            >
            > > sam sobie odpowiedz na to pytanie! ja sobie odpowiedziałem,jestem niewinny
            >
            > sprawdż mój IP,robiłem różne jaja,ale nic związanego z twoją osobą,bardzo ci
            > współczuję i pozdrawiam/ aniolstroz.

• aniolstroz Re: TO OBRZYDLIWE I ŻENUJĄCE 01.03.02, 11:34
              jasmina_tdi napisał(a):

> nie chce mi sie wnikac kto to - może po prostu pobawie sie w kabla i naskarze a
              > dminowi - zawsze to jakas metoda na
              > zblokowanie debila.
              >
              > aniolstroz napisał(a): Oni wcale nie są tacy szybcy do zablokowania,wiem coś
              na ten temat,sam byłem niezłym kretynem i Oni nic nie zrobili,ale sprubój,może
              się uda. pozdrawia aniolstroz.
              >
              > > jasmina_tdi napisał(a):
              > >
              > > > sam sobie odpowiedz na to pytanie! ja sobie odpowiedziałem,jestem nie
              > winny
              > >
              > > sprawdż mój IP,robiłem różne jaja,ale nic związanego z twoją osobą,bardzo
              > ci
              > > współczuję i pozdrawiam/ aniolstroz.
              >

• Gość: samanta Re: TO OBRZYDLIWE I ŻENUJĄCE IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 01.03.02, 13:35
                O w morde!faktycznie ktos zwrocil uwage ze nie ma na koncu i tylko l .Wiec to nie bylas ty?
                • silverstone samanta!!!!!!! 01.03.02, 14:59
                  rany boskie samanta!!!!!!!!! jak wogole moglas pomyslec, że to JA!!!!!! może jestem stuknięta, ale nie jestem jakims obrzydliwym
                  chamidlem!!!!!!!! no dzieki po prostu! w takich chwilach wogole zaluję, że wiem co to jest forum...chodzi mi o tego podrobionego
                  potworka i to, jak wam latwo zrobic wode z mózgu....

jasmine

Gość portalu: samanta napisał(a):

> O w morde!faktycznie ktos zwrocil uwage ze nie ma na koncu i tylko l .Wiec to n
                  > ie bylas ty?

• men_ Jaśminko: 01.03.02, 15:02
                    wrzuć na luz, ja i kitek odrazu załapalismy :)))

Olej toto dziwo, i samo zgasnie
                  • Gość: samanta Re: samanta!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 01.03.02, 16:08
                    Jejkuu!!!Ja nie czytalam co ta podroba pisala!!!!!jasmina ,sorrrrryyyyyyyy!:))))))))))))))))))))))))))
                    • onlyania Re: samanta!!!!!!! 01.03.02, 16:12
                      dlaczego ta podroba, a moze to byl ten podrob, he???
                      ja tego nie pisalam, sama sobie tyz taki watek zalozylam, i nie musialam sie
                      podszywac, i tyle.....
                      dopiero dzis po dlugiej przerwie uzywalam mego drugiego anielskiego nicka, i
                      tyle.....
                      • silverstone only 01.03.02, 16:15
                        only to chyba bez różnicy co to to nosi w spodniach! No przynajmniej mnie ta kwestia wydaje sie mało istotna! Mam sobie sama
                        zakładac beznadziejne wątki? Ja rozumiem że nieważne jak mówią, byleby mowili :) ale w tym przypadku - bez przesady. na
                        ogół jestem tolerancyjna, ale wlasnie mi sie odechcialo...

onlyania napisał(a):

> dlaczego ta podroba, a moze to byl ten podrob, he???
                        > ja tego nie pisalam, sama sobie tyz taki watek zalozylam, i nie musialam sie
                        > podszywac, i tyle.....
                        > dopiero dzis po dlugiej przerwie uzywalam mego drugiego anielskiego nicka, i
                        > tyle.....

• onlyania Re: only 01.03.02, 16:19
                          ja tez bym siem wkurzyla gdyby ktos mnie podrobil, alem ja raczej nie do
                          podrobienia....wiec rozumiem twoje oburzenie....
                          chociaz, chociaz, na yahoo ktos juz ma moj nick i mnie uprzedzil...
                          a drugiej strony to dobrze ze sobie sama cos takiego wpisalam, nie musial tego
                          nikt inny robic, chociaz nie wiem czy akurat ja jestem kims kogo by tym
                          zaszczycono.....
                          • silverstone Re: only 01.03.02, 16:26
                            zastanawia mnie tylko motywacja.... wiem już że jest to ktos, kto jest raczej z nami od dosyc dawna... bo chyba tylko weterani
                            pamietają "lole"

onlyania napisał(a):

> ja tez bym siem wkurzyla gdyby ktos mnie podrobil, alem ja raczej nie do
                            > podrobienia....wiec rozumiem twoje oburzenie....
                            > chociaz, chociaz, na yahoo ktos juz ma moj nick i mnie uprzedzil...
                            > a drugiej strony to dobrze ze sobie sama cos takiego wpisalam, nie musial tego
                            > nikt inny robic, chociaz nie wiem czy akurat ja jestem kims kogo by tym
                            > zaszczycono.....

• janiolek Re: only 01.03.02, 16:58
                              na mnie nie licz, bo to nie ja, loli nie pamietam.....
    • mario2 Re: TO OBRZYDLIWE I ŻENUJĄCE 01.03.02, 16:55
      Jasminko kochanie
      na pierdolnietych niestety nie ma lekarstwa. Zobacz Wrewdnego. Zobacz innych
      pojebanych! Men ma racje- wrzuc na luz- za niedlugo opijemy zwyciestwo nad
      pierdolnietymi!
      • silverstone Re: TO OBRZYDLIWE I ŻENUJĄCE mario 01.03.02, 17:00
        mam nadzieje, że tak bedzie :))))))))))))))))))) już nie moge sie doczekac!

mario2 napisał(a):

> Jasminko kochanie
        > na pierdolnietych niestety nie ma lekarstwa. Zobacz Wrewdnego. Zobacz innych
        > pojebanych! Men ma racje- wrzuc na luz- za niedlugo opijemy zwyciestwo nad
        > pierdolnietymi!

• mario2 Re: TO OBRZYDLIWE I ŻENUJĄCE mario 01.03.02, 17:02
          jaminko- przedemna dluga noc- ostatnia na niemieckiej ziemii- pelna wspomnien i
          zalow. Nawet radosci. Potem dluuuga jazda do Stolycy- a potem- .. to juz chyba
          tylko odemnie zalezy. Tak smao- jak Twoje samopoczucie od Ciebie!
          • silverstone Re: TO OBRZYDLIWE I ŻENUJĄCE mario 01.03.02, 17:07
            :)))))))))))))))) masz racje mario - wiesz przecież, że na ogół jestem optymistyczna aż do wyrzygania! Trzeba naprawde sie mocno
            przylożyc, żeby sprowadzic mnie na ziemie! :)))) niektórym to sie udaje, ale jak to sie popularnie mowi - co cie nie zabije, uczyni
            cie silniejszym! W moim życiu sprawdza sie aż za dokładnie :))))

mario2 napisał(a):

> jaminko- przedemna dluga noc- ostatnia na niemieckiej ziemii- pelna wspomnien i
            >
            > zalow. Nawet radosci. Potem dluuuga jazda do Stolycy- a potem- .. to juz chyba
            > tylko odemnie zalezy. Tak smao- jak Twoje samopoczucie od Ciebie!

• samanta1 Re: TO OBRZYDLIWE I ŻENUJĄCE mario 01.03.02, 17:25
              Jasmina!!!!!! Coz za madrosci zyciowe !!:))))))))))))) A le fakt..z gory na wszystko!!!!:)
              • silverstone Re: TO OBRZYDLIWE I ŻENUJĄCE mario 01.03.02, 17:34
                zapewniam Cie samanta, że moim życiorysem możnaby obdzielic wycieczke :)))) byc może to glupie, ale czasem czuje sie
                hjakbym miala już 100 lat :)))

samanta1 napisał(a):

> Jasmina!!!!!! Coz za madrosci zyciowe !!:))))))))))))) A le fakt..z gory na wsz
                > ystko!!!!:)

• mario2 Re: TO OBRZYDLIWE I ŻENUJĄCE mario 01.03.02, 18:07
                  lubie tkie..... dojrzale. A fakt jest taki: za kilka dni spojrze w Twoje DUZe
                  NIEBIESKIE OCZY> :o))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka