saper 16.05.04, 20:15 bywało lepiej. mam nadzieję że tak będzie za tydzień. a może się panowie pokuszą o jakieś komentarze do "topten'ów" podsumowujących sezon. pierwszy, z akcjami rookies już jest. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ronin Shaq :-) IP: *.zychlin.sdi.tpnet.pl 16.05.04, 20:27 Za takie wypowiedzi jak po meczu nr 5 "kocham" tego faceta :D :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOBE Re: Shaq :-)Fajny koleś IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.05.04, 10:18 A tekst na temat przypadkowych rzutów jest po prostu zabójczy,co za gościu.A I Love This Guest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kareem 3 X tak! IP: *.kabel.telenet.be 16.05.04, 22:12 Fakt! Shaq jest niesamowity jesli chodzi o gadke i rozne niekonwencjonalne zachowania. A ze przy okazji costam rzuci, pare pilek zbierze i kogos zablokuje? Nie szkodzi... Oby tak dalej Panie O'Neal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perico(z podpisem) Re: Rutkowski, Wujec: Fruwając pod koszem IP: *.osiedle.net.pl 17.05.04, 14:32 ehh...tak, to były czasy. Wtedy Jordan, Pippen, Kemp, Barkley, Payton, Hill, Olajuwon, Robinson, Penny Hardaway, Drexler, i inni byli bogami, wydawało się, że już niemożliwe jest byc lepszym od nich, a kiedy niektórzy z nich kończyli kariery, czuło się, że kończy się jakaś era ci wszyscy "nowi"(Francis, Duncan, Marbury, Carter, McGrady i inni) wydawali się przy nich tacy mali... NBA wtdey była dla mnie i dla moich kumpli całym życiem, poprostu kochaliśmy ją;). Ale na szczeście wciąż mamy niesamowite emocje(nawet jeszcze większe niż wtedy), poziom ligi wciąż wzrasta a zawodnicy nadal nas czarują... I jak tu nie kochać NBA? No właśnie: I love this game!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobe Bryant Dziennik Koby'ego IP: *.laczpol.net.pl 17.05.04, 19:55 Dzisiaj tylko jedno....Czy ktos jeszcze ma jakies watpliwosci kto bedzie mistrzem na rok 2004 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryfko Re: Dziennik Koby'ego IP: *.chello.pl 17.05.04, 22:31 Moim zdaniem Legia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobe Bryant Dziennik Koby'ego IP: *.laczpol.net.pl 17.05.04, 20:07 ..no dobra , jeszcze cos. "To naprawde doskonale uczucie , byc w tym miejscu , gdzie przed rokiem , ale w tak innych okolicznosciach"- Ja "To najbardziej okrutne zwyciestwo , jakie zdarzylo mi sie ogladac w mojej trenerskiej karierze "- Greg Popvic po meczu nr 5 "Dzieki takim chwila , ta cala zabawa jeszcze sprawia mi olbrzymia przyjemnosc"- Karl Malone , po meczu nr 5 "Kiedy wychowujesz sie i dorastasz , marzysz obserwujac NBA zeby oddawac , takie wlasnie rzuty" - Derek Fisher , po meczu nr 5 "Oczywiscie ze pamietamy , co sie wydarzylo rok temu , i nie ukrywam , ze to dodatkowa przyjemnosc" -Shaq . po meczu nr 6 "Jesli nadal beda grac taka koszykowke, to nie wyobrazam sobie zeby ktos mogl ich powstrzymac"- Tim Duncan , po meczu nr 6 "Po rzucie Dereka Fishera pierwszy z parkietu zaczal schodzic Robert Horry , on wiedzial juz , ze na pewno rzut jest dobry ...zbyt czesto oddawal takie rzuty."komentator L.A. Times I to wlasnie najwiekszy pechowiec rywalizacji - tylko on zarowno teraz , jaki przed rokiem , po tej rywalizacji pojechal do domu. Udanych wakacji , Rob !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nommo Nie zdaje się... IP: 217.153.4.* 20.05.04, 13:06 ... to się dzieje teraz, emocje jakich dawno nie było. Liczę na finał Timberwolves - Pacers no i oczywiście w końcu na zwycięstwo Wschodu!!! oj, będzie się działo. pozdrawiam fanów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobe Bryant hahahah+ IP: *.laczpol.net.pl 20.05.04, 21:55 wolne zarty , wschod nie wygra jeszcze co najmniej 5 lat , podobnie zreszta minnesota , co najmniej 3 Odpowiedz Link Zgłoś