Dodaj do ulubionych

Rutkowski, Wujec: Fruwając pod koszem

16.05.04, 20:15
bywało lepiej. mam nadzieję że tak będzie za tydzień. a może się panowie pokuszą o jakieś komentarze do "topten'ów" podsumowujących sezon. pierwszy, z akcjami rookies już jest.
Obserwuj wątek
    • Gość: ronin Shaq :-) IP: *.zychlin.sdi.tpnet.pl 16.05.04, 20:27
      Za takie wypowiedzi jak po meczu nr 5 "kocham" tego faceta :D :D :D :D
      • Gość: KOBE Re: Shaq :-)Fajny koleś IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.05.04, 10:18
        A tekst na temat przypadkowych rzutów jest po prostu zabójczy,co za gościu.A I
        Love This Guest.
    • Gość: kareem 3 X tak! IP: *.kabel.telenet.be 16.05.04, 22:12
      Fakt! Shaq jest niesamowity jesli chodzi o gadke i rozne niekonwencjonalne
      zachowania. A ze przy okazji costam rzuci, pare pilek zbierze i kogos
      zablokuje? Nie szkodzi...
      Oby tak dalej Panie O'Neal.
    • Gość: perico(z podpisem) Re: Rutkowski, Wujec: Fruwając pod koszem IP: *.osiedle.net.pl 17.05.04, 14:32
      ehh...tak, to były czasy. Wtedy Jordan, Pippen, Kemp, Barkley, Payton, Hill,
      Olajuwon, Robinson, Penny Hardaway, Drexler, i inni byli bogami, wydawało się,
      że już niemożliwe jest byc lepszym od nich, a kiedy niektórzy z nich kończyli
      kariery, czuło się, że kończy się jakaś era ci wszyscy "nowi"(Francis, Duncan,
      Marbury, Carter, McGrady i inni) wydawali się przy nich tacy mali... NBA wtdey
      była dla mnie i dla moich kumpli całym życiem, poprostu kochaliśmy ją;). Ale na
      szczeście wciąż mamy niesamowite emocje(nawet jeszcze większe niż wtedy),
      poziom ligi wciąż wzrasta a zawodnicy nadal nas czarują... I jak tu nie kochać
      NBA? No właśnie: I love this game!!!
    • Gość: Kobe Bryant Dziennik Koby'ego IP: *.laczpol.net.pl 17.05.04, 19:55
      Dzisiaj tylko jedno....Czy ktos jeszcze ma jakies watpliwosci kto bedzie
      mistrzem na rok 2004 ?
      • Gość: ryfko Re: Dziennik Koby'ego IP: *.chello.pl 17.05.04, 22:31
        Moim zdaniem Legia
    • Gość: Kobe Bryant Dziennik Koby'ego IP: *.laczpol.net.pl 17.05.04, 20:07
      ..no dobra , jeszcze cos.
      "To naprawde doskonale uczucie , byc w tym miejscu , gdzie przed rokiem , ale w
      tak innych okolicznosciach"- Ja
      "To najbardziej okrutne zwyciestwo , jakie zdarzylo mi sie ogladac w mojej
      trenerskiej karierze "- Greg Popvic po meczu nr 5
      "Dzieki takim chwila , ta cala zabawa jeszcze sprawia mi olbrzymia przyjemnosc"-
      Karl Malone , po meczu nr 5
      "Kiedy wychowujesz sie i dorastasz , marzysz obserwujac NBA zeby oddawac ,
      takie wlasnie rzuty" - Derek Fisher , po meczu nr 5
      "Oczywiscie ze pamietamy , co sie wydarzylo rok temu , i nie ukrywam , ze to
      dodatkowa przyjemnosc" -Shaq . po meczu nr 6
      "Jesli nadal beda grac taka koszykowke, to nie wyobrazam sobie zeby ktos mogl
      ich powstrzymac"- Tim Duncan , po meczu nr 6
      "Po rzucie Dereka Fishera pierwszy z parkietu zaczal schodzic Robert Horry , on
      wiedzial juz , ze na pewno rzut jest dobry ...zbyt czesto oddawal takie
      rzuty."komentator L.A. Times
      I to wlasnie najwiekszy pechowiec rywalizacji - tylko on zarowno teraz , jaki
      przed rokiem , po tej rywalizacji pojechal do domu.
      Udanych wakacji , Rob !!
    • Gość: nommo Nie zdaje się... IP: 217.153.4.* 20.05.04, 13:06
      ... to się dzieje teraz, emocje jakich dawno nie było. Liczę na finał
      Timberwolves - Pacers no i oczywiście w końcu na zwycięstwo Wschodu!!! oj,
      będzie się działo. pozdrawiam fanów.
      • Gość: Kobe Bryant hahahah+ IP: *.laczpol.net.pl 20.05.04, 21:55
        wolne zarty , wschod nie wygra jeszcze co najmniej 5 lat , podobnie zreszta
        minnesota , co najmniej 3

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka