Dodaj do ulubionych

Brak mężczyzny

21.07.11, 22:42
Od kilku lat jestem samotna, długo odchorowywałam nieudany związek, ale potrafiłam się zebrać w sobie i aktualnie jestem świetnie zorganizowana w różnych sferach życia, z jednym ale - od roku doskwiera mi brak drugiej połówki. Jestem zadbaną, dość atrakcyjną, aktywną trzydziestoparolatką i w tej jednej kwestii zupełnie sobie nie radzę. Z uwagi na fakt, że samotnie wychowuję dziecko odpadają wypady klubowe, całonocne imprezy, spontaniczne wyjazdy, co nie znaczy, że zamykam się w czterech ścianach, prowadzę aktywny tryb życia, ale przeważnie do 22. Rok to dużo i przyznaję, że zaczynam się zastanawiać, gdzie popełniam błąd.
Obserwuj wątek
    • schi_z_o_o Re: Brak mężczyzny 22.07.11, 11:41
      kup sobie psa i po kłopocie...
      • khinga Re: Brak mężczyzny 22.07.11, 12:20
        Schizoooo, a Ty z zoo wróciłeś?!!!! :))
        • schi_z_o_o Re: Brak mężczyzny 22.07.11, 12:28
          khinga napisała:

> Schizoooo, a Ty z zoo wróciłeś?!!!! :))
          >
          >
          dla Ciebie też mam radę,kup sobie rower....
          • khinga Re: Brak mężczyzny 22.07.11, 12:51
            schi_z_o_o napisał:

> dla Ciebie też mam radę,kup sobie rower....

O wujek Dobra Rada się znalazł:)
            • easydobranocka Re: Brak mężczyzny 22.07.11, 12:55
              Witaj.Wiem ,że kobiecie z dzieckiem trudniej znaleźć partnera,możźe na forum internetowym .Poznasz miłego ,ciepłego i czułego mężczyznę.Gdy spotkacie się w rzeczywistości ,wybierzecie się na długi spacer.Później pójdziecie na herbatę i ciastko.
              • urko70 Re: Brak mężczyzny 28.07.11, 08:38
                easydobranocka napisał:

> Gdy spotkacie się w rz
                > eczywistości ,wybierzecie się na długi spacer.Później pójdziecie na herbatę i c
                > iastko.

I będą żyli długo i szczęśliwie i nie będzie komu zakładać kolejnego wątku o tej samej tematyce...
    • khinga Re: Brak mężczyzny 22.07.11, 12:19
      malinfors napisała:

> Od kilku lat jestem samotna, długo odchorowywałam nieudany związek, ale potrafi
      > łam się zebrać w sobie i aktualnie jestem świetnie zorganizowana w różnych sfer
      > ach życia, z jednym ale - od roku doskwiera mi brak drugiej połówki. Jestem zad
      > baną, dość atrakcyjną, aktywną trzydziestoparolatką i w tej jednej kwestii zupe
      > łnie sobie nie radzę. Z uwagi na fakt, że samotnie wychowuję dziecko odpadają w
      > ypady klubowe, całonocne imprezy, spontaniczne wyjazdy, co nie znaczy, że zamyk
      > am się w czterech ścianach, prowadzę aktywny tryb życia, ale przeważnie do 22.
      > Rok to dużo i przyznaję, że zaczynam się zastanawiać, gdzie popełniam błąd.

Poniżej jest podobny wątek 'Gdzie samotna matka pozna odpowiedniego faceta?'. Przeczytaj.
      • easydobranocka Re: Brak mężczyzny 26.08.11, 14:30
        Witaj.Przecież każdy z nas szuka tej drugiej połówki.Nie raz zastanawiamy się gdzie popełniliśmy błąd.Lecz przecież gruypa Myslovitz,śpiewała,że"popełniaj błędy i naprawiaj je ,bierz życie takim jakie jest."Spróbuj poznać mężczyznę przez jakiś portal randkowyy.Może wreszcie poznasz mężczyznę,który zaakceptuje Ciebie I dziecko twe.Gdy spotkacie się w rzeczywistości ,porozmawiacie przy kawie i ciastku.Wówczas zobaczysz,że samotnośc odejdzie w cień.Gdy poznasz mężczyznę,który pokocha Cię taką jaką jesteś.Z Twoimi zaletami i wadami.Będzie pięknie jak we śnie.Bo nie będziesz już samotna ,bo ktoś pokocha Cię na dobre i złe.Będzie Twoim partnerem,z którym b ędziesz spędzać każdą chwilę.Powodzenia i życzę szczęścia w poszukiwaniach tego jedynego.Pozdrawiam Cię Easydobranocka
    • t-rex33 Re: Brak mężczyzny 22.07.11, 18:14
      Mi również często doskwiera brak drugiej połówki, szczególnie zaraz po wypiciu pierwszej połówki
      • girl_32 Re: Brak mężczyzny 22.07.11, 18:39
        Ze też nie wpadłeś na pomysł,żeby od razu kupić litra ;)
        • t-rex33 Re: Brak mężczyzny 22.07.11, 18:52
          no ale wiesz przecież jak jest - na początku nie jesteśmy pewni, czy tego chcemy, czy to jest właśnie to, targają nami emocje i sprzeczne uczucia. A później tylko pozostaje żal, że jednak nie wzięło się od razu też drugiej połówki :(
          • girl_32 Re: Brak mężczyzny 22.07.11, 18:56
            No wiem,wiem....,tylko kup od razu te dwie odpowiednie połówki ;)
            • t-rex33 Re: Brak mężczyzny 22.07.11, 19:00
              w sumie to moje wyobrażenie związku idealnego - trójkat - ja i moje dwie połówki
              • girl_32 Re: Brak mężczyzny 22.07.11, 19:09
                a nie lepiej Ty- połówka i te druga ;)
                No tak,w sumie na to samo wychodzi :D
                • t-rex33 Re: Brak mężczyzny 22.07.11, 19:11
                  w każdym razie monogamia jest passe
                  • girl_32 Re: Brak mężczyzny 22.07.11, 19:15
                    No nie wiem...,nie wiem :P
                    • girl_32 Ona do trójkąta dla Trexika ;) 22.07.11, 22:24
                      chętna
                      • black-sandra Re: Ona do trójkąta dla Trexika ;) 22.07.11, 22:45
                        Ja drugiej połówki to sie nigdy nie doczekam - zazwyczaj wymiękam juz przy pierwszej :D
                      • urko70 Re: Ona do trójkąta dla Trexika ;) 25.07.11, 09:40
                        Nienowa piosenka, nienowy obraz ale jakaż uczta

pięknie...
                      • t-rex33 Re: Ona do trójkąta dla Trexika ;) 25.07.11, 21:16
                        ja w takim razie zapewniam pierwszą połówkę. brzmi całkiem nieźle - Ty, ja, no i ta połówka :)
    • urko70 Re: Brak mężczyzny 25.07.11, 09:33

Gdzie samotna matka pozna odpowiedniego facet ze szczególnym uwzględnieniem wypowiedzi policzdo3.

Myślę, że masz juz połowę sukcesu, masz bo widzisz, że gdzieś popełniasz błąd. Akceptacja tego to już bardzo dużo.
      Może poszukać zaprzyjaźnionego faceta / może brata i uprosić go żeby w 100% szczerości powiedział co mu w Tobie przeszkadza.
      Może poobserwować zachowania innych kobiet, które są oblegane przez mężczyzn i zderzyć te zachowania ze swoim?

Mi podobają się osoby: otwarte, uśmiechnięte, nie złośliwe, widzące w innych pozytywy, odrobina kokieterii nie zaszkodzi i rzecz oczywista: bardzo zadbane (każdy/a może być zadbany/a).
      • osaosa2 Re: Brak mężczyzny 27.07.11, 23:33
        Smieszne te odpowiedzi :) Ja chetnie z Toba pogadam, powaznie. napisz na meila. Czarek
        • urko70 Re: Brak mężczyzny 28.07.11, 10:04
          osaosa2 napisał:

> Smieszne te odpowiedzi :) Ja chetnie z Toba pogadam, powaznie. napisz na meila
          > . Czarek

Widzę, że odpowiadasz na mojego posta i ni cholery pojąć nie mogę o czym chcesz ze mną gadać....
          • osaosa2 Re: Brak mężczyzny 28.07.11, 20:14
            sorki - pisalem do malinfors

urko70 napisał:

> osaosa2 napisał:
            >
            > > Smieszne te odpowiedzi :) Ja chetnie z Toba pogadam, powaznie. napisz na
            > meila
            > > . Czarek
            >
            > Widzę, że odpowiadasz na mojego posta i ni cholery pojąć nie mogę o czym chcesz
            > ze mną gadać....
            • urko70 Re: Brak mężczyzny 29.07.11, 13:03
              osaosa2 napisał:

> sorki - pisalem do malinfors

Oj chyba Ci mocno zawróciła we łbie... bo jednak do mnie napisałeś :)
            • malinfors Re: Brak mężczyzny 07.08.11, 22:10
              Witam, nie oczekiwałam, że tłum ludzi potraktuje temat poważnie, ale liczyłam na wiecej rozsądnych odpowiedzi. Chętnie porozmawiam poza forum. Pozdrowienia. Kasia
              • osaosa2 Re: Brak mężczyzny 09.08.11, 18:44
                Kasia. Ładnie to ujełas. podsumowuje to pieknie moje oczekiwania co do wiekszosci wpisow w necie :)

malinfors napisała:

> Witam, nie oczekiwałam, że tłum ludzi potraktuje temat poważnie, ale liczyłam n
                > a wiecej rozsądnych odpowiedzi. Chętnie porozmawiam poza forum. Pozdrowienia. K
                > asia
    • pumperka801 Re: Brak mężczyzny 09.08.11, 23:19
      samotna nie znaczy bez potrzeb przecież niesforne.pl tez maja potrzeby i samotność nie przeszkadza:)
    • tnulf Re: Brak mężczyzny 13.08.11, 23:17
      podaj jakieś namiary zadzwonię umówimy się na kawę odpisz
    • osaosa2 Re: Brak mężczyzny 15.08.11, 00:15
      zamosc.
      mozna pisac do mnie .
      osaosa2@gazeta.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka