anula_c 21.11.08, 17:18 Moja coreczka w pierwszym miesiacu zycia miala operowane serduszko. Niebawem skoncyz roczek. Chcialabym zadbac jakos o blizne, by w przyslzosci byla jak najmniej widoczna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
genie.in.the.bottle Re: Blizna po operacji 21.11.08, 17:39 Contractubex lub cepan.Mozna tez smarowac na zmiane.Kardiochirurdzy polecaja tez plastry silikonowe -silon.Moje blizny po operacjach staly sie niewidoczne po contractubexie. Odpowiedz Link Zgłoś
aaapsik2 Re: Blizna po operacji 21.11.08, 19:10 polecam contractubex cepan tańszy,ale koszmarnie śmierdzi Odpowiedz Link Zgłoś
beatar9 Re: Blizna po operacji 21.11.08, 22:24 witam,,również contratubex polecam bo wypróbowaliśmy....pytanie czy blizna nie jest już utrwalona,ale próbować zawsze warto,powodzenia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
izka1976 Re: Blizna po operacji 22.11.08, 08:49 Syn tez jest po operacji serca i tez smarowałam contratubexem,mysmy zaczeli smarowac kilka tygodni po operacji. Odpowiedz Link Zgłoś