gatt.a 18.05.04, 16:15 ... deszczu. Przepiękna, prościutka, ogromna. A niebo czarne. Co ja poradzę, że lubię deszcz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bachantka Re: Ściana 18.05.04, 23:02 Ja też deszcz, zwłaszcza latem, duże ciężkie kople....i ten zapach, który temu towarzyszy....tak pachnie życie....uwielbiam też za szybami deszczu szumienie...kiedy w domu ciepło, i ten szum jest tylko szeptem, co nas w senne rozmyslenia wprowadza.... oj, gatto widzisz, i siędeszczowo rozmarzyłam... magnolia Odpowiedz Link Zgłoś
gatt.a Re: Ściana 19.05.04, 10:01 Miło mi, Magnolio, że się rozmarzasz z takich samych powodow jak ja. ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: Ściana 10.03.05, 07:24 Winda w ramach ucieczki przed archiwum....;))) Dzisiaj przepiękne słońce, mroźno -10... żadnej nostalgii, deszczu... ściany marzeń...:) pozdrawiam zimowo... też lubię ciepły deszcz...;) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Ściana 10.03.05, 08:27 Taka sobie. Biała. Nieobjęta wzrokiem, wyobraźnią, czasem. Gdzieś jest. Lepiej pomyślę o deszczu. OLDPOZASOBĄ Odpowiedz Link Zgłoś