Dodaj do ulubionych

cos innego

18.08.11, 12:38
Szukam kobiety ktora ma ochote na cos innego; ) dla ktorej dwa tygodnie urlopu z rodzina to co najmniej o tydzien za duzo, ktora chcialaby sie czasami wyrwac z kieratu codziennosci i pogadac o czyms innym niz praca, dzieci, rosnacy kurs franka ;)
Szukam kobietki inteligentnej, bez kompleksow i z poczuciem humoru, ktore pozwoli jej na ciete riposty w przypadku moich docinek; )
W zamian obiecuje byc inny niz faceci spotykani na codzien; )
oprocz tego bede odpisywal na kazdy meil, nie bede molestowal sms i telefonami i obiecuje ze sie nie zakocham; )
Obserwuj wątek
    • gocha033 Re: cos innego 18.08.11, 12:43
      ale po hollere Ci do tego mezatka i dzieciatka ?

boisz sie wolnych ?
      • hrabia_potocki Re: cos innego 18.08.11, 13:21
        gocha033 napisała:

> boisz sie wolnych ?

bo wolne zabieraja wolność:0))))
        • twoofus Re: cos innego 18.08.11, 14:32
          Gocha bac to sie nie boje, ale cos w tym jest co mowi hrabia; ) w koncu ludzie to osobniki raczej nie stworzone do zycia w samotnosci, a kobiety w szczegolnosci: p
    • katikatja Re: cos innego 24.08.11, 23:43
      Gadać trzeba koniecznie, czy wystarczy pojękiwać?:)
      • twoofus Re: cos innego 25.08.11, 08:49
        koniecznie trzeba gadac ;P choc jesli wolisz pojekiwac to gadanie moze byc po :P
    • kontaktowe Re: cos innego 25.08.11, 20:32
      znalazłeś już taką kobietę ?
      • twoofus Re: cos innego 26.08.11, 09:53
        Jeszcze nie znalazlem. Albo wymagania mam za duze albo panie sa jeszcze na urlopie. Ewentualnie zadna z pan nie jest zainteresowana; )
        • bunga_bunga pytanie podstawowe 26.08.11, 10:37
          a jakie to masz wymagania wobec kobiety? oprócz walorów intelektualnych of course;)
          • twoofus Re: pytanie podstawowe 26.08.11, 11:36
            No przeciez napisalem jakie mam wymagania; ) wizualnie powinna sie miescic w przedziale pomiedzy anna sobecka a monica belucci; ) zreszta wyglad nie jest najwazniejszy. Przynajmniej na poczatku; )
            • girl_32 Re: pytanie podstawowe 26.08.11, 16:47
              ...i nie będzie żadnego sexu? Bo to chyba męzate i dzieciate mają w domu ,prawa?;)
            • kontaktowe Re: pytanie podstawowe 26.08.11, 17:18
              w takim przedziale to powinien tu byc ruch w interesie ;)
              • twoofus Re: pytanie podstawowe 26.08.11, 18:46
                Girl a to zawsze musi byc seks; )?
                No widzicie ruch niby powinien byc a jakos puchy; )
                • girl_32 Re: pytanie podstawowe 26.08.11, 20:55
                  A tam sex....,rzecz nabyta.
                  Kurcze,jeszcze się mieszczę w przedziale i mam dylemat....:D....napisać,nie napisać....OTO JEST PYTANIE :P
                  • black-sandra Re: pytanie podstawowe 26.08.11, 21:05
                    Tez się własnie tak waham i waham i sama nie wiem bo ja taka właśnie niezdecydowana jezdem :D
                    • girl_32 Re: pytanie podstawowe 26.08.11, 21:08
                      .....no ale sexu nie będzie? :(
                      ...hmmmmm,no nie wiem,nie wiem :P
                      • black-sandra Re: pytanie podstawowe 26.08.11, 21:50
                        ,,,,,, kurcze no ja sama nie wiem :)
                        • girl_32 Re: pytanie podstawowe 26.08.11, 21:56
                          To wiesz co? Ja się prześpię z tym problemem a jutro zadecydujemy,oki? ;)
                          • black-sandra Re: pytanie podstawowe 26.08.11, 21:58
                            No nie wiem kurcze ja dalej nie wiem czy ja sie do jutra zdecyduję , no ale możemy spróbować :D
                            • kontaktowe Re: pytanie podstawowe 26.08.11, 22:02
                              Jednak jakiś ruch w interesie się zrobił :)

teraz będzie wybierał hahahahaha
                              • girl_32 Re: pytanie podstawowe 26.08.11, 22:16
                                ...on tylko czeka:(
                                • black-sandra Re: pytanie podstawowe 26.08.11, 22:24
                                  niech poczeka , a co :)
                                  • kontaktowe Re: pytanie podstawowe 26.08.11, 22:30
                                    obiecał byc inny niż faceci spotkani na codzień ;)
                                • antygona1.2 Re: pytanie podstawowe 26.08.11, 22:29
                                  no cześć nic tu nie czytałam ,bo za dużo,nie chce mi się,nawet teraz jak mam ci odpisać to też nie wiem o co chodzi,no ale takie są wariatki ,pa pa dobrej nocy dla was wszystkich
                                  • kontaktowe Re: pytanie podstawowe 26.08.11, 22:31
                                    antygona1.2 napisała:

> no cześć nic tu nie czytałam ,bo za dużo,nie chce mi się,nawet teraz jak mam ci
                                    > odpisać to też nie wiem o co chodzi,no ale takie są wariatki ,pa pa dobrej noc
                                    > y dla was wszystkich

to tak z zupełnie innej beczki ;)
                                    • twoofus Re: pytanie podstawowe 27.08.11, 10:23
                                      Na razie drogie panie to robicie sztuczny tlok a nie ruch w interesie :p a dla kolezanel ktore siwahaja - no risku no zisku ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka