mario2 04.03.02, 16:36 Kobiety czcza w najblizszy weekend swoje swieto w Vikingu- doprowadzajac nas- facetow do nieprzytomnosci! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
men_ Re: WEEKEND W WARSZAWIE 04.03.02, 16:37 Ale w jaki sposób do tej nieprzytomności, hę ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: WEEKEND W WARSZAWIE 04.03.02, 16:38 ...aż do nieprzytomności?, a kto z rana śniadanko przygotowałby, z podaniem do łóżka...? Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: WEEKEND W WARSZAWIE 04.03.02, 16:42 ktore to nie pija???????? i jak moga nie pic !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: WEEKEND W WARSZAWIE 04.03.02, 16:43 no właśnie, skoto to ich święto ...;) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: WEEKEND W WARSZAWIE 04.03.02, 16:43 a pijącym kobietom, powinni podać- co najmniej przytomni mężczyźni...? czy zgodziłbyś się? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: WEEKEND W WARSZAWIE 04.03.02, 16:51 obawiam sie, ze nie bedzie na tyle przytomnych facetow! Tym bardziej, ze odwiedzin z Lwowa z samagonkom sie spodziewamy :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: WEEKEND W WARSZAWIE 04.03.02, 16:56 to w sobotę czeka wszystkich poranek głodowy - bez śniadania! pozdrawiam! PA! Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: WEEKEND W WARSZAWIE 04.03.02, 16:48 mario2 napisał(a): > Kobiety czcza w najblizszy weekend swoje swieto w Vikingu- doprowadzajac nas- > facetow do nieprzytomnosci! Mylą mi się weekendy I jeszcze zamiast do Vikinga udam się na kręgle ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: WEEKEND W WARSZAWIE 04.03.02, 16:50 ee- tamten to na bilarda kieszonkowego zaprasza! Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: WEEKEND W WARSZAWIE 04.03.02, 16:59 żeby tylko nie miał węża w kieszeni to na pewno skusi jakąs pannę tylko czemu tutaj ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gero Re: WEEKEND W WARSZAWIE IP: *.mcps.com 04.03.02, 17:04 Jałówkę sprzedał i sie chce zabawić, wiec bez wątpienia gest bedzie miał słowianski. Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: WEEKEND W WARSZAWIE 04.03.02, 17:21 A skąd ty Gero masz wiedzę na ten temat? Czyżbyś kupił od niego ta jałówkę? To Ty teraz najbardziej dziany gospodarz w okolicy ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gero Re: WEEKEND W WARSZAWIE IP: *.mcps.com 04.03.02, 17:26 Oglądałem ale nie kupiłem, jakaś takaś blędnym wzrokiem wodziła, jakby nie siano a szalej żuła. Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: WEEKEND W WARSZAWIE 04.03.02, 17:31 Pewnie odurzył ją, żeby się nie opierała... nie mnie oceniać przed czym ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gero Re: WEEKEND W WARSZAWIE IP: *.mcps.com 04.03.02, 17:45 Wątek nie o błednych oczach jałówki, tylko o łykendzie, wiec skoro dają to bierz, ja natomiast mam zamiar pojechać w Karkonoszę, właśiwie jak to sie odmienia, ja Kark noszę, ty Kark nosisz, oni Karkonoszą. Mam chęć, mam urlop, mam paliwo w samochodzie, muzyke na droge też mam, nie mam tylko kanapek, ale sobie zrobie. Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: WEEKEND W WARSZAWIE 04.03.02, 17:53 Gość portalu: Gero napisał(a): > Wątek nie o błednych oczach jałówki, tylko o łykendzie, wiec skoro dają to > bierz, ja natomiast mam zamiar pojechać w Karkonoszę, właśiwie jak to sie > odmienia, ja Kark noszę, ty Kark nosisz, oni Karkonoszą. Mam chęć, mam > urlop, mam paliwo w samochodzie, muzyke na droge też mam, nie mam tylko > kanapek, ale sobie zrobie. Miło, że głowe na karku nosisz w kwestii karkonoszenia. Na kanapki polecam "chlebaczek" - to dla mnie słowo alergen-śmiechu ulubiony słowny idiotyzm ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gero Re: WEEKEND W WARSZAWIE IP: *.mcps.com 04.03.02, 18:00 Wszysto w przyrodzie ma swoje miejsce, na kanapki jest chlebaczek, na kawę termos. Miejsce na Gero to Karkonosze (przynajmniej na kilka dni) a na Laure kregielnia, zachwyca mnie ta harmonia. Odpowiedz Link Zgłoś
czort 8 marca w Białym.bylo tak 04.03.02, 17:33 zaproszone do pubu Black Velvet byly same panie, wlasciciel pubu (kolega zreszta) zapewnil obsluge super lux rakieta - tj panowie we slipkach jeno! trunki oczywizda gratis. mam udokumentowane to, a jak!!!! takze mile panie niezbialego biednienkie wy, oj biednienkie jezdescie. Odpowiedz Link Zgłoś