Gość: głupia natalia IP: *.insight.rr.com 23.05.04, 20:12 nie jestem zbyt bystra ....chyba jestem w ciąży ale boje sie powiedzieć chłopakowi i znajomym, co mam zrobić?...może oswiadczyć sie chłopakowi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peterli Re: ciąża 23.05.04, 20:17 hej natalia....chyba czy jestes pewna? bo to jest czasami bardzo wazne......zanim cos powiesz co moze sie wogöle nie zgadzac...... ale porozmawiaj ze swoim chlopakiem najpierw......to powinien byc 1-y krok....tak uwazam Odpowiedz Link Zgłoś
prawiczek2 Re: ciąża 23.05.04, 20:22 Może zjadłaś za dużo rurek z bita smietaną ? Moja mamusia mojej siostrze tak kiedys gadała :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: ciąża IP: *.torun.mm.pl 24.05.04, 15:19 To Ci dzuiewczyno współczuję, i jeszcze to, zę boisz sie o ty powoedzieć chłopakowi Odpowiedz Link Zgłoś
1grzech Re: ciąża 25.05.04, 10:38 Gość portalu: głupia natalia napisał(a): > nie jestem zbyt bystra ....chyba jestem w ciąży a może jestes w ciązy tylko trochę? wtedy chłopak napewno nie zada pytania czy jesteś tego pewna. Odpowiedz Link Zgłoś