nezja 12.09.11, 09:20 Na wage złota, są tu tacy?:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nezja Re: Ludzie z pasją 12.09.11, 10:19 Schizol- pytanie było, a nie Twoja chęc gotowości;p Odpowiedz Link Zgłoś
schi_z_o_o Re: Ludzie z pasją 12.09.11, 10:25 nezja napisała: > Schizol- pytanie było, a nie Twoja chęc gotowości;p mam wiele pasji :) Odpowiedz Link Zgłoś
schi_z_o_o Re: Ludzie z pasją 12.09.11, 10:34 nezja napisała: > Jakie?;p jak się spotkamy,to Ci o wszystkich opowiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
aroden Ale z pasją do czego? 12.09.11, 10:10 nezja napisała: > Na wage złota, są tu tacy?:-) Obojetnie Ci do czego? Ja pasjami kocham kobiety. Moze byc ? Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Ale z pasją do czego? 12.09.11, 10:22 arodenie - mnie raczej taką pasją nie przekonasz do jej wprowaddzenie w zycie;p Odpowiedz Link Zgłoś
aroden Re: Ale z pasją do czego? 12.09.11, 11:13 zapewniam, ze to bardzo ciekawa pasja. ciekawsza, niz np. narty. Odpowiedz Link Zgłoś
black-sandra Re: Ale z pasją do czego? 12.09.11, 10:23 Moja pasja jest spanie - uwielbiam:D Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Ale z pasją do czego? 12.09.11, 10:27 To juz umiem haha, chciałabym sie czegos nowego nauczyc;-);p Odpowiedz Link Zgłoś
black-sandra Re: Ale z pasją do czego? 12.09.11, 10:52 Aaa to Ty w celach edukacyjnych pytasz ? TO mam jeszcze jedna pasję - uwielbiam jezdzić na nartach :) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Ale z pasją do czego? 14.09.11, 10:39 nezja napisała: > chciałabym sie czegos nowego nauczyc;-);p Ja Cię nauczę czegoś nowego :PPP Tylko musisz się zaopatrzyć w pewien sprzęt :D Odpowiedz Link Zgłoś
t-rex33 Re: Ludzie z pasją 12.09.11, 23:46 a tak, i to właśnie ta pasja powoduje, że życie jest mniej monotonne, ciekawsze, więcej w nim emocji i sprawia, że na horyzoncie jest znowu cel :) Odpowiedz Link Zgłoś
rainyday2 Re: Ludzie z pasją 13.09.11, 15:17 Ja wciąż szukam :) Chociaż w sumie...uwielbiam swoją pracę. Jestem informatykiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
spawacz.drewna Re: Ludzie z pasją 13.09.11, 19:14 Co trzy dni mam nową pasję. Kiedyś zajmę się na serio tą jedyną. Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Ludzie z pasją 14.09.11, 00:49 A gdybym pasjami nienawidzil Nezji,to bylay to tez pasja,czy tylko nienawisc nabyta? Odpowiedz Link Zgłoś
spawacz.drewna Re: Ludzie z pasją 14.09.11, 01:31 Nie wiem, u mnie pasje sa pojedynczo, ty masz mnogo. Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Ludzie z pasją 14.09.11, 02:19 Poniewaz zycie jest za krótkie aby sie rozdrabniac. Odpowiedz Link Zgłoś
spawacz.drewna Re: Ludzie z pasją 14.09.11, 08:33 No niekoniecznie, jakbyś rosół zamiast tylko w niedzielę jadł również w poniedziałek i piątek to też by Ci się znudził. Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Ludzie z pasją 14.09.11, 12:08 Przykro mi,ale rosól jadam tak rzadko ze praktycznie wcale. Nie zauwazyles juz?Ja sobie w przeciwienstwie do innych swoje pasje urozmaicam.Ale to nie takie trudne,skoro miewam je na peczki. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Ludzie 14.09.11, 12:33 leziox napisał: Ale to nie takie trudne, skoro miewam je na peczki. Ale po co ci one ? Traci sie tylko czas, miast spozytkowac go na kobiety, pivo i TiVi. Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Ludzie 14.09.11, 14:33 Tv nie ogladam,piwo pije oraz zajmuje sie kobietami. Plus pare rzeczy do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: Ludzie 14.09.11, 19:06 leziox napisał: > Tv nie ogladam, - dlaczego ? piwo pije oraz zajmuje sie kobietami. - slusznie > Plus pare rzeczy do tego. niepotrzebnie ostatnie hobby (zbieranie zielonych kamykow i kapsli po pivie z calego swiata) porzucilem 10 lat temu. mam juz je wszystkie. Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Ludzie 14.09.11, 19:22 Tv nudzi mnie intelektualnie.Ze zbieractwa pozostalo mnie jedynie zbieranie grzybów oraz kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Ludzie po lesnym trudzie :) 17.03.12, 16:11 leziox napisał: Tv nudzi mnie intelektualnie. - po przeleceniu pare ladnych razy tras od San Fracisco poprzez Mexico City, a w druga strone porzez Wladywostok az do Szanghaju, stwierdzilem, ze w pewnym wieku tulanie sie samolotami i pociagami jest bez wiekszego sensu, bo w pewnym wieku miejscowe panienki nie daja sie juz wyjac na gwizdek, a alkohole z calego swiata , to moge miec i w chalupie. Od paru lat reportarze z miejsc , gdzie nie bylem i nie bede - to ogladam w TiVi - i wlasnie do tego mi to urzadzenie sluzy, popijajac na wygodnej kanapie cos dobrego, by czasem wpasc bez wiekszego wysilku do sprawdzonej znajomej :) - Ze zbieractwa pozostalo mnie jedynie zbieranie grzybów oraz kasy. - to hobby tez podzielam :) Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Ludzie z pasją 17.03.12, 17:47 Pewnie są. Ja zamiast pasji mam wypełniacze wolnego czasu.:cool: Odpowiedz Link Zgłoś
girl_32 Re: Ludzie z pasją 17.03.12, 20:50 TABLICA OGŁOSZEŃ JEST W INNYM MIEJSCU ! A co do uwodzenia to możesz od nas kursy pobierać :P Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Ludzie z pasją 18.03.12, 11:39 Znowu odgrzano stare kotlety. Byleby w gardle nikomu nie stanely. Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Ludzie z pasją 18.03.12, 18:01 Lezioku- dzieki temu ze odgrzali zauwazyłam ze mnie znienawidzic chciałes,za co tak? Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Ludzie z pasją 18.03.12, 19:38 Alez za nic.To bylaby calkiem bezinteresowna nienawisc :) Tak samo jak z miloscia-kocha sie przeciez tez bezinteresownie. Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Ludzie z pasją 18.03.12, 22:09 A nie mozesz wybrac tej drugiej opcji? Nienawsc mnie zabije;ppppp miłosc co najwyzej przygniecie;p Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Ludzie z pasją 19.03.12, 07:48 No pewnie ze moge wybrac opcje druga.Zreszta moje pytanie bylo retoryczne,dotyczace pasji w uczuciach. :) Odpowiedz Link Zgłoś
grzeg34 Re: Ludzie z pasją 27.03.12, 10:28 nezja napisała: > Na wage złota, są tu tacy?:-) Złoto ma wartość umowną ... Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Ludzie z pasją 28.03.12, 17:14 Nie umowna tylko gieldowa,w zaleznosci od aktualnego kursu. Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Ja mam pasję. 01.04.12, 09:45 Ja mam pasję. Wróć. Przepraszam. Pomyliłem z paskiem od spodni. Odpowiedz Link Zgłoś
luna-2000 Re: Ludzie z pasją 02.04.12, 18:51 Pasja to świetna rzecz. Ja swoje mam i realizuje ))) Odpowiedz Link Zgłoś